Spekman (PvdA) bang voor demonstraties

Spekman vindt sociaal akkoord noodzakelijk.
Een sociaal akkoord tussen werkgevers en werknemers is noodzakelijk om de door het kabinet geplande miljardenbezuinigingen te kunnen doorvoeren. Dat vertelt PvdA-voorzitter Hans Spekman in een interview met NU.nl.

“De situatie is buitengewoon moeilijk. Dan moeten we het niet hebben dat er straks demonstraties en protesten zijn. We moeten over de problemen praten en ze oplossen.”

Commentaar
Ik vat dit op als een regelrechte uitnodiging om juist te gaan demonstreren. Het zal niet gebeuren dat een onderonsje van werkgevers en werknemers, die helemaal niet de uitkeringsgerechtigden vertegenwoordigen, voldoende is om de rest van NL het zwijgen op te leggen en miljardenbezuinigingen door de strot te duwen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.