Breda verbiedt kok gratis hongerigen eten te geven

De gemeente Breda, bestuurd door coalitie van VVD, CDA, D66 en GroenLinks, verbood hem al eerder voedsel aan daklozen uit te delen. Kok Rahal Lamlih krijgt een boete wanneer hij dit weer gratis doet. De gemeente vindt dat daklozen alleen voedsel mogen krijgen als zij daarvoor betalen.

“Ik hoop dat ik hulp krijg van politieke partijen of de mensen uit Breda”, zegt Lamlih. “Want ik wil hier niet mee stoppen.”

Bron: Omroep Brabant

Commentaar:
Burgers van Breda lijden honger. Een voedselbank in Breda geeft aan op de website dat ´alle voedsel gratis wordt aangeboden omdat het geen economische waarde meer heeft´.  Met andere woorden wanneer voedsel wel economische waarde heeft mogen mensen die honger lijden dit NIET krijgen. Nee, zij moeten er voor betalen en wanneer ze geen geld hebben mogen zij verrekken.
Welke politieke partij helpt samen met Lamlih onvoorwaardelijk de hongerigen van Breda? Van PVDA en VVD weten we ondertussen hoe mensonterend zij met mensen omgaan. Het CDA volgt blijkbaar dezelfde koers. Dat GroenLinks dit tolereert laat zien dat hun socialisme dood is. RV

1 Comment

  1. ALS JULLIE ECHT EEN INPUT WILLEN MAKEN DAN MIOETEN JULLIE NIET DE LANGE MARS OP 1 MEI DOEN!!!!!!!!MAAR OP 30 APRIL!!! OP HET BINNEHOF MET ZE ALLEN OM DE NIEUWE KONING GAAN STAAN DAN HEB JE PAS IMPACT…DE DAG NA DE NIEWE KONING LIGT IEDEREEN TE SLAPEN..DU LEUK GEPROBEERD MAAR GEEBN INPUT GUYS TRY THE KINGS DAY MARCH…MUCH MORE IMPACT,,JE WIL TOCH IMPAKT????

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.