Op welke manier krijgen de werkelijke machthebbers van de wereld het voor elkaar om miljarden mensen hun wil op te leggen? Dat gaat net zo gemakkelijk als dat er jaar na jaar bezuinigingen worden ingevoerd, namelijk als volgt.

Al vele tientallen jaren wordt de wereldbevolking klaar gestoomd voor de invoering van 1 dictatoriale wereldregering. Steeds openlijker komt de elite met hun hulpjes de Bilderbergers er schaamteloos mee naar buiten. De wereld wordt door een machtige elite in de richting van een gigantische crisis geduwd die maar op een manier lijkt te kunnen worden opgelost namelijk door een wereldregering van deskundigen en dat is precies wat de mensheid al tientallen jaren door de massa media ‘geleerd’ wordt. Zij ondergaan straks hun lot, omdat zij hier al jarenlang op zijn voorbereid.

Een voorbeeld van succesvolle mind control (door desensitisatie)
De elite (zie Bilderbergers, e.d.) streeft een nieuwe wereldorde na waar democratie wordt vervangen door de regels van de elite. Hun agenda wordt langzaam, geleidelijk en herhaaldelijk voorgesteld aan de wereld via
* films  – door het plot er op aan te passen,
* muziek video’s – door ze cool en sexy te maken met subtiele verwijzing naar de nieuwe wereld orde,
* nieuws – door onderdelen van deze agenda te presenteren als een oplossing voor hedendaagse problemen.

Tegenwoordig is de Amerikaanse film industrie de grootste transporteur van propaganda in de wereld. Het is de ideale distributeur van ideeën en meningen.  (Edward Bernays)

Online video games, 3D movies en home theaters  bevatten nauwkeurig voorgeprogrammeerde berichten en symbolen die propaganda bevatten. Het publiek is getraind om van deze propaganda te houden zodat zij hieraan hun zuur verdiende geld besteden. (Vigilantcitizen.com)

De techniek van desensitisatie betekent letterlijk uitdoving. Met andere woorden het verzet van de mensheid tegen overheersing wordt door uitdoving van ongewenste prikkels langzaam aan opgeruimd. Je zou kunnen zeggen het licht gaat uit, maar de mensheid leeft slaafs door in het donker.

Na jaren deze techniek op de massa te hebben toegepast en stukje bij beetje het plan gepresenteerd te hebben, brengt de elite het straks in de praktijk. Dankzij de mentale programmering van de massa wordt de aankondiging door de elite met onverschilligheid en passiviteit geaccepteerd en zal hun plan zonder slag of stoot ingevoerd kunnen worden.

gehoorzaamDat verklaart waardoor de meerderheid van de burgers zo passief en meegaand is. Zij ondergaan hun lot, omdat zij hier al jarenlang op zijn voorbereid, bewust of onbewust. Zij komen niet in verzet, zij zijn gaan geloven dat hun lot onafwendbaar is. Een mooi voorbeeld is de welkomstspeech van David Rockefeller tijdens de Bilderberg bijeenkomst in Baden Baden waarin hij de bedoelingen openbaar maakt:

“We zijn de Washington Post, de New York Times, Time magazine en andere grote bladen dankbaar, wiens directeuren onze bijeenkomsten hebben bezocht en hun beloften van geheimhouding hebben gerespecteerd gedurende bijna veertig jaar. Het zou onmogelijk voor ons zijn geweest om ons plan voor de wereld te ontwikkelen als tijdens die jaren de spotlights van publiciteit op ons waren gericht. Maar de wereld is meer geavanceerd en voorbereid om in de richting van een wereld regering te marcheren. De supranationale soevereiniteit van een intellectuele elite en wereld bankiers verdient zeker de voorkeur boven de nationale zelf beschikking van de voorbije eeuwen.”

Het is natuurlijk geen toeval dat deze speech bekend geworden is. Het is evenmin toeval dat er steeds meer van de plannen van de machtselite naar buiten komt. Dit maakt allemaal onderdeel uit van hun psychologisch plan om het daadwerkelijk in te voeren. En zij zullen daarin ook slagen doordat de bevolking murw gemaakt is zoals hiervoor uitgelegd.

Een groot deel van de berichtgeving op Facebook werkt er onbedoeld aan mee om de nieuwe wereldorde in te masseren. De FB activisten worden in feite misbruikt. Het lijkt alsof zij zaken naar buiten brengen die stil moeten blijven. Deze zaken worden echter opzettelijk vrijgegeven zodat hier aan dankzij FB nog meer publiciteit wordt besteed. Met andere woorden zij (wij) stinken er met open ogen in.

Betekent dit dan dat we het verzet er tegen moeten stoppen? Zeker niet, maar we moeten ons wel realiseren dat het simpele feit dat wij gegevens zonder repercussies door de elite naar buiten kunnen brengen, betekent dat de elite dit toestaat!

De bevolking raakt langzaam bekend met het bestaan van mind control, nieuwe wereld orde en de Illuminati elite. Vanuit de schaduw komen zij tevoorschijn en zij tonen zich schaamteloos! Zij maken bijvoorbeeld bekend wie de deelnemers aan de Bilderberg conferentie zijn evenals hun agenda.

De enige manier waarop de mensheid zich hiertegen kan beschermen is geen meegaand schaap te zijn dat kritiekloos de propaganda via films, games, regulier nieuws en muziek video’s consumeert. Doe vooral andere dingen dan van jou als slaafse consument verwacht wordt!

Rob Vellekoop, 13 juni 2015

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.