Zijn we werkelijk afhankelijk van een regering die voor ons in actie moet komen omdat we denken het zelf niet te kunnen? Hebben we niet zelf gekozen om slaaf van het systeem te zijn en voor regeringen als onze meesters?

Neem je verantwoordelijkheid en laat een regering niet uitvoeren wat jij zelf niet wil doen, anders ben je net zo schuldig en medeplichtig aan moord en onderdrukking als de regeerders die je voor jou laat optreden, oorlog voeren, mensen op straat zetten, privacy schenden, martelen, afluisteren, geld innen (belastingen), herverdelen van inkomen, uitbuiten en honger lijden. Dat is de boodschap van Larken Rose uit onderstaande video.

Hij zegt:”Wanneer je in autoriteit gelooft, geloof je ook in de leugen dat alles goed zal komen doordat de autoriteiten het wel zullen oplossen. Begin te denken als een verantwoordelijk mens en handel er naar in plaats van te gaan wachten op de overheid als een slaafs individu.”

Regeringen hebben te veel ruimte gekregen en in plaats van de samenleving verbeterd hebben zij de mensheid eerder benadeeld, daardoor is een kleine elite onnoemelijk rijk en de overgrote meerderheid van de wereldbevolking ontzettend arm geworden.

Ook De Nieuwe Tao gaat hierop in en voorspelt een verschuiving van het vertrouwen in een kleine groep machthebbers naar zelfvertrouwen van de mens in zichzelf. Het wordt de hoogste tijd dat ieder mens de verantwoordelijkheid voor zijn leven oppakt en deze niet meer legt bij autoriteiten. Werk samen en voorkom dat de wereld straks bestuurd wordt door een dictatoriale elite die zichzelf wereldregering noemt!

Rob Vellekoop, 14 juni 2015

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.