puinhopeneuDe puinhopen van de Eurozone:
– massale (jeugd)werkloosheid tot 60% in de Zuid-Europese landen.
– sociale voorzieningen steen voor steen afgebroken
– bestuurd door ondemocratische organen, zoals de EU-ministerraad
– geldverslindende bureaucratie
– honderdduizenden verliezen huis en haard
– enorme toename van armoede en honger en schuldenlast burgers
– ontwaarding onroerend goed
– corrupt banksysteem

Er woedt een derde wereldoorlog. Deze keer zonder wapengekletter. Langzaam maar zeker wordt vanuit zuidelijke richting de kaalslag zichtbaar. Eerst vallen de landen in Zuid-Europa, vervolgens kruipt de recessie omhoog naar het noorden via Frankrijk en Oostenrijk en infecteert alle deelnemende landen met het gif van de bezuinigingen.

De Europese Centrale Bank is de bewaker van het zogenaamde monetaire systeem. Al jaren brengt deze bank niets terecht van deze taak en faalt volledig. De consequenties hiervan draagt de burger. Jaar in jaar uit.

Het enige verweer voor de puinhopen die binnen de Eurozone ontstaan is dat er crisis heerst. De crisis ontstond toen een aantal grote banken omvielen in 2008. Deze crisis wordt bestreden met maatregelen die worden verzonnen door de Europese Centrale Bank. Het enige middel dat zij wensen is bezuinigen op de overheidsuitgaven. De gevolgen staan hierboven vermeld.

Commentaar
De enige werkelijke oplossing uit deze ellende is dat NL uit de Eurozone stapt en de macht terug komt bij de Nederlandse burger, samen met een nieuwe regering die wel durft te investeren in ons land.

Rob Vellekoop, 4 juli 2013, delangemars.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.