Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord

Met de grondigheid en diepzinnigheid die we van auteur Robin de Ruiter gewend zijn, heeft hij ook dit boek geschreven. Het is de kroniek van Hitlers vlucht uit Berlijn met ondersteuning van de Britse inlichtingendienst. Het boek legt ook bloot de mogelijke redenen voor de Tweede Wereldoorlog.

De Ruiter heeft geprobeerd als een ware Sherlock Holmes de omstandigheden te reconstrueren waaronder Hitler is ontsnapt op 30 april 1945.

Aan de hand van nooit eerder openbaar gemaakte feiten en documenten uit het archief van verschillende inlichtingendiensten en persoonlijke interviews van de auteur met ooggetuigen uit Spanje en Duitsland, waaronder twee voormalige medewerkers van Hitler die de laatste dagen van het Derde Rijk in de Fuhrerbunker bij hem verbleven, toont De Ruiter aan dat Hitler met hulp van de Britse secret service wist te ontsnappen.

De auteur komt met bewijzen waaruit blijkt dat Hitler geen zelfmoord pleegde.

Robin de Ruiter verslaat niet alleen de werkelijke afkomst van Hitler, maar ook laat hij zien hoe de Fuhrer door buitenlandse geldschieters gefinancierd werd.

De schrijver presenteert exclusief bronnenmateriaal over Hitlers unieke training voor zijn rol als toekomstig dictator. Van november 1912 volgde de kleine Oostenrijker een speciale training aan de Britse Military Psych-Ops War School in Engeland en Ierland.

Robin de Ruiter levert een prestatie van formaat door belangrijke vragen te beantwoorden zoals waarom Hitler aan de macht geholpen werd als de reden waarom de Tweede Wereldoorlog werd gevoerd.

Zoals gewoonlijk zal ook dit boek weer de nodige discussie oproepen, zeker omdat het gelinkt wordt aan het zionisme. De boeken van Robin de Ruiter zijn zonder uitzondering schokkend en openbarend en zetten meestal het wereldbeeld van de lezer volledig op zijn kop.

Dit boek is verkrijgbaar bij Academy of Happiness.

Bekijk ook DLM boekenselectie

Rob Vellekoop, 14 oktober 2017

7 Comments

  1. Als je als nieuweling hier komt lezen, kijk je ook wel eens naar de commentaren natturlijk. Het moet me van het hart dat ik schrik van de reacties. Niet alleen zijn deze reacties volledig onbegrijpelijk in taalkundig opzicht, ze zijn ook nog eens van een zeer passief agressief niveau. Het maakt al met al dat ik me hier maar niet meer vertoon…. Er zitten soms reacties tussen dat ik denk dat deze ‘kudde ongehoord’ maar eens ‘Op de schop met destructieve relaties’ van Jan Storms moet gaan lezen! Wie zichzelf herkent verdwijn maar liever….

    • Er wordt nergens beweerd dat Hitler niet dood zou zijn. Erg ongenuanceerde reactie, zonder het boek gelezen te hebben.

  2. Schokkend en interessant.
    Gelukkig zijn we geen Fascistisch Europa geworden na WO II.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.