Wie zijn eigenlijk buitenlanders, als in ‘Er zijn te veel buitenlanders’

Ewoud Butter gaat in Allochtonië uitvoerig in op de vraag ‘ Wie zijn eigenlijk buitenlanders?’ en komt tot een aantal verrassende inzichten. Ook de aantallen zijn veelzeggend. De term ‘buitenlander’ kan je volgens Butter op meerdere manieren bekijken.

Een meerderheid van de Nederlandse bevolking, volgens een peiling van Ipsos van enkele jaren geleden, vindt dat het aantal inwoners van buitenlandse afkomst te hoog is. ‘Er zijn te veel buitenlanders’ wordt vaak gehoord. Maar, wat wordt dan met buitenlanders bedoeld? En hoeveel zijn het er dan?

Butter komt tot de volgende indeling. Je kunt een ‘buitenlander’ zijn qua

 1. Nationaliteit
 2. Geboorteland
 3. Oorsprong voorouders
 4. Migratieachtergrond

Maar nog opmerkelijker zijn de aantallen mensen die bij deze manieren van onderscheid horen.

 1. Nationaliteit
  Volgens het CBS
  – 94,7% van de inwoners in Nederland heeft de Nederlandse nationaliteit (ruim 16 miljoen)
  – de rest 900.000 of 5,3% is dan buitenlander in Nederland, waarvan de meesten namelijk 110.000  Polen zijn.
 2. Geboorteland
  (stand op 1 januari 2017) 15 miljoen inwoners (90%) van ons land zijn hier geboren, 2 miljoen niet.
 3. Geboorteland voorouders
  Slechts 2% van de Nederlandse bevolking zijn ‘echte Nederlanders’ (ongeveer 340.000 mensen). De rest heeft (ook) buitenlandse voorouders. Migratiedeskundige Leo Lucassen verklaart bij de lancering van de site vijf eeuwen migratie:,”…de meeste Nederlanders (hoeven) niet ver in hun stamboom terug te gaan of ze stuiten op buitenlandse voorouders.’’
 4. Migratieachtergrond
  Een Nederlander met een migratieachtergrond of allochtoon is een persoon van wie ten minste één ouder in het buitenland is geboren. Er woonden in Nederland  op 1 januari 2017 13,2 miljoen autochtonen en 3,8 miljoen allochtonen. De vijf grootste groepen Nederlanders met een migratieachtergrond zijn personen (met een ouder) van Turkse herkomst, uit Marokko, Indonesië, Duitsland en tot slot uit Suriname.

De uitroep ‘Er zijn te veel buitenlanders’ kan niet anders worden uitgelegd dan een emotionele uiting, die veel gevoel en weinig verstand toont. Juist op basis van deze onderbuikgevoelens groeien de rechtse partijen. Aangemoedigd door de nieuwsvoorziening van de massa media, wordt angst gezaaid tegen ‘de buitenlander’ die Nederland ‘komt bezetten en onze Nederlandse identiteit vernietigt’.

Qua nationaliteit en geboorteland is meer dan 90% van de inwoners van Nederlandse origine en ook wat betreft migratieachtergrond zijn Nederlanders verreweg in de meerderheid.

Kijk je echter naar het geboorteland van de voorouders dan wonen er slechts 340.000 ‘echte’ Nederlanders in ons land. Dat is de werkelijke minderheid. Op basis van dit principe is de ‘echte Nederlander’ aan het uitsterven.

Rob Vellekoop, 9 oktober 2017

31 Comments

 1. Heers en verdeel, in the end zijn we allemaal op dezelfde aardkloot geboren en valt er geen enkel recht te ontlenen aan welk stuk klei dat toevallig was , we zijn allemaal aard bewoners en elke individu heeft volstrekt het morele recht te gaan en staan waarie wil op die hele aardkloot

 2. Ach jô, die 340.000. Waar is dat op gebaseerd? Je hoort tegenwoordig steeds vaker, een uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat… Ja, door wie en door wat en hoe zorgvuldig en met welk belang? Vooral de term: onderzoek in de VS…
  Laten we ervan uitgaan dat het gebied wat we nu Nederland plegen te noemen ooit een samenstel is van verschillende gebieden met verschillende kwaliteiten. Hoog en droog, laag en af en toe nat, vruchtbaar en vale ouwe (veluwe).
  Het spreekt dan vanzelf dat diegenen met de minste weerbaarheid zich hebben laten wegduwen naar de slechts bewoonbare gebieden.
  Voort zijn er ook nog verschillende stammen geweest waarvan de nazaten nog enige trekjes hebben van de duidelijke stamkenmerken. Zeeuwen en Saxen Friezen en Limburgers zijn vooral de laatste 1000 jaar etnisch verschillend te noemen.
  Maar wat is nu 1000 jaar?
  Op een zeker moment is iedereen bij elkaar geveegd en zijn gedwongen zich Nederlander te noemen. Ik ben geen Hollander laat staan Nederlander omdat ik mij niet WIL identificeren aan dit laffe ruggegraatloze bijeen raapseltje wat een vaag volkslied zingt en een driekleurige schandlap aanbid waar dan vaak ook de slip aanzit van het criminele zooitje wat coup na coup pleegde en de zakken vulde.
  Nederlanders als geheel hebben zo’n flinterdun gevoel voor eigenwaarde, zelfbewustzijn en historisch besef dat de sterkte van de eigen identiteit minimaal is.
  Kijk naar de taal. Eerst Romaans toen Spaans en een paar jaar later met de komst van de Fransen, het frans. De moffen komen! Dan maar duits en na de machtswisseling in ’45, het amerikaanse dialect.
  We zijn zulke kultureel slappe kameleons(likkers) dat ik mij wel kan voorstellen dat de nummerieke instroom van andere invloeden wel storend moeten zijn omdat onbewust het besef leeft hier maar weinig tegenover te kunnen zetten.

  • rvdz

   beetje erg generaliserend, er zijn altijd uitzonderingen, de bijzonderen onder ons zijn een blijvend stukje oud Hollands (Fries) te noemen, ik persoonlijk voel mij niet aan gesproken, om dat ik een volkomen andere kijk en ook gevoel over dit menselijke avontuur heb.

   • Noem een Fries nooit ‘hollander’ en een Grunneger ook niet want anders ‘krie d’r ien veurgebakken’. En natuurlijk heb je een volkomen andere kijk. Daar ken ik je sinds Argusoog té goed voor. Maar generaliseren…, dat steekt mooi af tegen al dat genuanceer!

 3. ROB, JE KOMT GEWOON EEN BEETJE “BAZIG” OVER, HOOR, ALS JE INTIMIDEREND OP DE “VRIJ-UIT-SPREKENDE-KRITIEK” REAGEERT MET:”GA MAAR NAAR ANDERE SITES TOE !”

 4. Jaaaa!!!

  Kan ik me vast vrijwillig aanmelden voor dat volksleger dan? Maar ik reageer niet goed op commando’s, blijven ze er wel van bewust dat ik wel vrijwillig ben en blijf? Niet dat ‘vrijwillig’ waarna je vervolgens ineens ‘onder bevelen staat, want je moet me geen wapens en bevelen geven hoor! Ik schiet je kloten eraf! Schiet mij maar dood, sluit mij maar op! Ik ben er vanaf, of ik sta jaren later voor je neus met de vraag of dat het je waard is geweest..?

  Ik heb toevallig net een post gedaan over mijn dodenlijst.. ga ik niet plaatsen natuurlijk, en begrijp het woord zoals ik het bedoel hoor.. niet als wat de van Dale zegt dat het is, ik ben van Dale niet! Laat hem maar wachten tot hij sterft.. o, hij is al dood? En er zijn nog mensen die daar naar luisteren? In kijken? Stelletje necrofielen. Wie? Mijn dodenlijst heeft geen actief element. Daar gaan de mensen op, die ik niet zozeer zou willen doodmaken.. maar de mensen waarbij ik toch een klein feestje zou vieren wanneer het bericht tot me komt, dat ze zijn overleden.. kleine greep? Zalm, Bos, Balkenende, Jack (wat jammer dat zijn vrouw stierf), Femke, Edith, Timmermans, van Balen, Verhofstadt, en dan van de laatste twee decennia sowieso alle; minister presidenten, ministers van justitie, en doe voor die twee ook de staatssecretarissen er maar bij, en dan nog alle ministers van financiën en defensie.. ja, kan ik Bos wel verantwoordelijk houden, maar zonder zijn voorgangers.. weet je wat, zet maar gewoon iedereen op de lijst die zich ooit nog actief politiek heeft ingezet na het moment waarop ze zelf toch ook echt wel begrepen hadden dat het zo niet werkt.. ja, hadden ze maar naar hun inzicht moeten handelen! Zet er maar op hoor..

  Doodstraf op politiek!

  • Beetje cru, maar wel begrijpelijk, vooral uit het punt van onze onmacht gezien.

   • Ja, cru, dat is het inderdaad, hard; zonder rekening te houden met de/een ander, ongezouten, pijnlijk openhartig en direct; de onmacht die ons opgelegd wordt inderdaad, met ge- o nee, ik zal het eens anders zeggen, kan ik wel hoor; die ons kunstmatig opgelegd wordt, tegennatuurlijk ook. O, maar, zie je? Dat dekt de lading toch niet meer? Zo is het toch een verloren boodschap? Het is geweld! Geweld geweld geweld! Niks te blad voor de mond, alternatief presenteren, vocabulair aanpassen en fatsoen plegen alsof het je favoriete misdaad is! Wat word ik toch fatsoenlijk geregeerd met geweld.

    Sorry Nel, ik ken inderdaad alleen geweld.. dat is ook constant de motivatie én het argument.. als ik niet doe wat hun zeggen.. manifesteren hun geweld, waar ze mij vervolgens nog verantwoordelijk voor maken ook; want ik werk niet met hun mee zeggen ze dan.. maar ik loop niet, nee, nooit met een pistool aan mijn heup hoor. En jullie hadden vast ook al door dat ik mijn mond niet houdt. Ook niet buiten de deur, niet voor een straatagressor en niet voor een staatsagressor. Daar heb je echt geen ander wapen voor nodig dan je tong hoor! En dat kostte me inderdaad dus wel eens een blauwe plek, een blauw oog, een gebroken neus en anderszijds wel eens een woutentik, boete, of toch even een dag of twee in een celletje. Maar mijn geweten is schoon hoor, doch niet smetteloos, als die trui met oude vlekken die zo lekker zit en ruikt en nu net gewassen ook nog eens warm uit de droogtrommel komt.. en mijn hart is zuiver, moest ik zelf een diagnose stellen.. alleen dat hoofd he, deels gevuld met zoveel ellende.. pfft.. nee, niks te kunstmatig stimuleren; gewoon geweld..

    Ja, cru, zeker..

 5. Rob, je bent bijvoorbaat kansloos en daarmee ook deze site als je reacties die jou niet welgevallig zijn verwijderd. Je kweekt geen begrip en brengt mensen zeker niet tot elkaar als je domweg het stuur naar links blijft trekken en andere geluiden verwijderd. De wereld is nu eenmaal niet alleen zwart of alleen wit, daar gaat (of ging?) deze site toch over??…

  • Ik verwijder bijna geen enkele reactie, tenzij deze beledigend is of niets met het artikel te maken heeft. Voor de rest bewijzen meer dan 17000 comments dat het voor de rest ‘vrijheid/blijheid’ is. Als dit je niet aanstaat zijn er nog sites genoeg waar je je commentaar kwijt kunt.

 6. In 1945 waren we met +/- 7 millioen mensen, goed om te leven ook met weinig, nu 17 millioen overal wegen vol stil staande auto’s met uitgebrande mensen er in, de straten zijn bevolkt door prédateurs, hanen in een groot kippenhok, ja en ik hoorde bij die Autenthieke Friezen, ook mijn echtgenote, ben al lang geleden vertrokken, we zitten vol met herinneringen, waar we naar terug verlangen, maar het is vergeefse moeite,
  want die wereld van het is 5 uur de mensen zijn gaan slapen, en het is stil in Amsterdam, vol Amsterdammers, lees HET PAROOL ha ha Amsterdam !

 7. Je bent te veel gefixeerd op buitenlanders. Beter kun je je fixeren op de laatste der Nederlanders, de steeds groter wordende minderheid. 😉

 8. RvdZ heeft gelijk: het Nederlandse volk is hard toe aan een eigen politiemacht/volksleger om zich te kunnen beschermen tegen de gore terreur van politie en justitie. Alleen maar afwachten en stemmen op de minst kwaaie partij in de ijdele hoop op beter zullen de komende jaren desastreus gaan uitpakken. Beschaafde mensen zijn altijd de eerste slachtoffers in een onbeschaafde samenleving.

  • Vind het niks vreemd dat er al buurtwachten gevormd worden, dat er om de zoveel uur buurtgenoten patrouilleren?

  • Vind het niks vreemd dat er al buurtwachten gevormd worden, dat er om de zoveel uur buurtgenoten patrouilleren?

 9. Interresante gedachte. Ik heb mijn roots nagegaan en ik ben Nederlander tot zeker de 14e eeuw. Dat Nederland toen niet bestond zal ik maar terzijde houden. Geboren in Vlaardingen, maar de naam komt uit Schiedam ( dominicuszoon) als ik dat in 1960 tegen een vlaardinger had gezegd zou men mij buitenlander hebben genoemd. In die tijd had je namelijk alleen Vlaardingers en buitenlanders.

 10. Een van de beroemdste auteurs van de wereld, Anne Frank, is niet in Amsterdam geboren en heeft het Nederlanderschap nooit verkregen. Als ik er dan eens aan denk hoe de PVV de politie op pad stuurt razzia’s uit te voeren, dan valt er aan het algemeen besef van mensen nog wel wat bij te spijkeren. Racisme is een onrechtvaardige vorm van ongelijkheid. In het anarchisme is iedereen gelijk dus links zijn is eerder een vorm van verzet tegen de lui die het op de vrijheid van mensen hebben voorzien. Wat je tegenwoordig allemaal leest en op kunt zoeken, verslaat het normale verstand. Bovendien heeft de AH zelfs ’s avonds voldoende brood, dus dat verhaaltje dat er “te weinig eten is omdat anderen ons eten op eten” gaat natuurlijk feitelijk niet op. Het is eerder de ambtenaar die de mensen de dagboeken nog uit de handen slaat. Overtuigd links zijn, is iets om trots op te zijn, als je het vergelijkt met de achterlijkheid van rechts. Daarbij vul ik graag aan dat ik de tekorten aan de rechterkant wel voor kan stellen, omdat rechtse mensen te dom en incompetent zijn eens een keer iets klaar te spelen, waardoor er direct een zondebok bij verzonnen moet worden de schuld op af te schuiven. Linkse mensen die slim zijn (lees: vooruitstrevend) hebben aan alles genoeg en lijden niet aan paranoïde wanen. Het is voor mij persoonlijk onmogelijk nog een foto van Wilders te zien, waar ik geen snor bij denk.

 11. Ik memoreer bij dit artikel nog even aan wat we allemaal en ook al vele decennia lang in de grote dagbladen hebben kunnen zien. Was zo’n dagblad-pagina nèt niet helemaal vol te krijgen dan was er altijd wel een politieberichtje over één of ander lullig inbraakje. Er stond dan vaak onder: “De dader was van Marokkaanse (of Turkse) afkomst”. Maar….was de dader een keurige Nederlander dan werd dat er NOOIT bij vermeld.

  De lezer begrijpt het al: buitenlanders zijn altijd handig en worden gewoon gemaakt. Poep de stembus in, poep er uit.

  • Nederland wordt geregeerd door institutionele beleggers (dat zijn bankiers) en kan dus nooit democratisch zijn. Dat zootje daar in Den Haag moet weg. We hebben geld nodig dat òns dient in plaats van andersom. Geld zonder rente waardoor er niet langer onbeperkte economische groei noodzakelijk is in een beperkte wereld. We zijn dan meteen van alle economische aanvalsoorlogen verlost en van nog véél meer smeerlapperijen.

   Ik kwam het vanavond in een documentaire weer tegen. Toen de Amerikanen met hun Boeïngs gingen meewerken aan de bombardementen in Duitsland wilden ze dat overdag gaan doen. Dat vonden de Engelsen uit ervaring een bijzonder slecht plan en staken dat ook niet onder stoelen of banken. Tóch doen! Zo werden alleen al op één dag 200 Boeings boven Duitsland neergehaald.

   We moeten zo’n geweldig succes voor Boeïng (en de met haar verwante machinebouw) eens plaatsen naast de merkwaardige beslissing van de Amerikaanse legerleiding om overdag te gaan bombarderen. Nogmaals: de institutionele beleggers regeren. Ze weten dat hun rijk op haar einde loopt en beginnen nu wild om zich heen te trappen. Ze zijn zo gevaarlijk als een gewond roofdier. Onze politici voeren hun opdrachten uit.

  • In Zweden vinden ze de 120 vermoorden zelfs onverklaarbaar en zijn op onderzoek uit??
   Ze laten uiteindelijk de bevolking ernaar gissen?

 12. .3 toch knap dat Migratiedeskundige Leo Lucassen van 17 miljoen mensen in nederland de migratie achtergrond weet 😉 en dat moeten we dan maar gelijk geloven?

  .4 = 22,36% allochtonen niet veel dan?
  Hierbij zit nog niet de nep vluchtelingen gerekend. Ik vind dit dud niet op een emotionele uiting tonen, die veel gevoel en weinig verstand toont. Eerder op een artikel die gesponserd is.

  • Door wie is dit artikel dan gesponsord? Je maakt me nieuwsgierig. Dat zou dan namelijk het eerste artikel zijn dat gesponsord wordt en waarvan ik dat niet weet.

   • Weer zo een links stuk.
    Eigenlijk is het heel simpel.
    Je kan in het buitenland geboren zijn en toch een echte Nederlander zijn.
    Je kan ik weet niet hoeveel generaties hier geboren zijn en toch een buitenlander zijn.
    Hoe dan ??
    Simpel !
    Home is where your heart is !

    Als je problemen heb met het Nederlandse volk, Nederlandse cultuur, Nederlandse normen en waarden en geen respect kan opbrengen voor de Nederlandse tradities.
    Dan ben je geen Nederlander.
    Als je liever in een andere cultuur leef dan ben je geen Nederlander.
    Als iemand vraag aan jou of je Nederlander ben en je noemt een andere nationaliteit, dan ben je geen Nederlander.
    Dat wil niet zeggen dat die mensen slecht zijn of kwaadaardig zijn, het zijn alleen geen Nederlanders !
    Als je alles wat Nederlands is kleineert of beledigt, dan ben je geen Nederlander.
    Als je in Nederland woont en je sloopt alles wat los en vast zit, dan ben je geen Nederlander.
    Nederlanders bouwen een land op en breken hem niet af.
    Zo is Nederland het beste land ter wereld geworden.

    Het grootste probleem is dat er te weinig respect is voor Nederland.
    Mijn land is de achtertuin van mijn huis .
    Als mijn land in gevaar is dan is mijn huis dat ook.
    Mijn land is mijn huis !
    Het is ons huis en een ieder hoort zich aan te passen aan onze regels,
    In ons huis zijn het onze regels waar jij je aan hoort te houden.
    zo niet dan kan je vertrekken naar een ander huis waar jij je beter voel.
    Je kan niet in ons huis komen en de grootste kamer nemen voor jou religie als we zelf alleen maar en kruis aan de muur heb hangen.
    Dat is zwaar onbeschoft en zwaar respectloos .
    Zo zijn er talloze voorbeelden te noemen waarin mensen die geen Nederlander zijn een sterk gebrek aan respect tonen.
    Ik ben een Nederlander die opgegroeid is met de Nederlandse cultuur en normen en waarden.
    Op het ogenblik het gebrek aan respect voor Nederland hier in Nederland is een groot probleem.
    Het is bij mij met de paplepel in mijn strot geduwd dat, al staat een vrouw naakt voor je en ze zegt nee, en je kan niet het respect, kracht en fatsoen opbrengen om er van af te blijven dan ben je geen man.
    Dan ben je niks anders als een laag bij de grond stuk stront.
    Groeperingen die in 1 nacht massaal aan groepsverkrachting doen daar is het woord stuk stront al teveel eer voor ze.
    Als Nederlander kan je dat ook absoluut niet begrijpen.
    Mannen die onze vrouwen, moeders, zussen en nichtjes uitmaken voor hoer omdat ze zich niet van top tot teen bedekken, die zijn de zuurstof die ze in ademen in Nederland nog niet waard laat staan een uitkering.
    Dit zijn vijanden van het Nederlandse volk en moeten uit de Nederlandse samenleving verwijderd worden.
    Als je met iemand vecht en je slaat hem van achteren of je schopt hem voor zijn hoofd wanneer hij op de grond lig dan ben je hier in Nederland geen man.
    Als je iemand een met een mes in zijn rug prikt, ben je hier in Nederland geen man.
    Als je een pistool nodig heb om je eigen een man te voelen, dan ben je hier in Nederland geen man.
    Als je instaat ben zoals je tegenwoordig veel ziet, om ouderen te beroven, te bedreigen, te mishandellen en zelfs te verkrachten dan ben je hier in Nederland niet alleen geen man maar dan ben je nog minder als vies stuk stront en heb je geen recht om je eigen een mens te noemen.
    In mijn ogen dan heb je nog niet eens het recht om adem te halen.

    In Nederland is er zo als zowat elk Europees land altijd immigratie geweest.
    Nederland was alleen extra interessant omdat we het hier vergeleken met andere landen het hier goed voor elkaar hadden.
    Nederlanders zijn ook altijd erg gastvrij geweest.
    Door het vele misbruik die gemaakt is van die gastvrijheid is dat wat minder geworden.
    De immigratie zoals we die de laatste 60 jaar meemaken, zo massaal en onnatuurlijk is het nog nooit geweest .
    Die immigratie van de laatste 60 jaar is ook een georganiseerde immigratie( misdaad) .
    Georganiseerd door de elite om het volk dat in hun ogen te veel macht had te breken.
    Verdeel en heers is waar die gecreëerde chaos voor dient.
    Iedereen word daar voor misbruikt, autochtonen zowel als allochtonen, binnenlanders en buitenlanders noem maar op.
    Ze zetten door hun werkwijze iedereen tegen elkaar op .
    Hoe meer chaos, hoe meer haat en nijd , hoe meer wij elkaar haten en hoe meer wij ons tegen elkaar uitlaten spelen.
    Hoe beter het voor hun uitkomt.
    Zelf zorgen ze er voor dat ze buiten spel staan en dat ze niks te kort komen.
    Zo slim zijn ze wel.

    Door de hele geschiedenis door heeft de elite altijd wel voor verdeeldheid gezorgd.
    Vroeger had je de Patriotten en de orangisten.
    De orangisten kan je een beetje vergelijken met de NSB, Hitlerjugend, extreem links, antifa enz.
    Dankzij hun zitten we vandaag de dag nog steeds met een buitenlands koningshuis opgescheept waar we massaal met zijn allen voor moeten werken om die hele familie met aanhang een leven te geven als god in Frankrijk.

    • Nou fijn voor je Leen!

     Nu alleen nog even ontdekken waar je jezelf tegen spreekt en dan kan jij ook weer verder…

     • En toch, ik moest na het wéér eens bewust worden van de tegenstrijdigheden ook wel gelijk aan Leens post en mijn reactie daarop denken..

      Waar ik dus met mijn vorige reactie op je, jou verantwoordelijk maak voor de tegenstrijdigheden in je schrijven Leen, durf ik dat nu dus eigenlijk ook wel weer in twijfel te trekken..

      Laat ik maar afsluiten met het idee, dat ik je post dan maar als jouw ongelogen waarheid lees, en alhoewel ik me dan wel weer helemaal kan vinden in de geest van waaruit je schrijft, kan ik me met de tekst toch niet helemaal vereenzelvigen.. tegenstrijdig..

      Antoniemand

 13. Oooo, hahaha, zijn ze hier echt niet van bewust? Ja, dan kan ik me al dat rechtse geouwehoer ineens wel heel goed voorstellen!!

  Hihi!

  Kijkt an; Al die idioten die zich Nederlander noemen en niet binnen de groep van 340 duizend vallen, zitten vanwege hun ‘cognitieve dissonantie’, bewust negeren en staatsindoctrinatie zo zwaar in een identiteitscrisis dat ze mij gewoon kwalijk nemen het niet te zeggen te zijn en te zeggen het niet te zijn, wat ze zelf dus eigenlijk ook niet eens zijn…

  Er zit in Den Haag een gewapende bende die mij dwingt ‘nederlander’ te zijn, maakt mij geen Nederlander hoor! Maakt dat ik af en uitgeperst word, gere- en gedicteerd. Met geweld! Mag ik dat nog eens zeggen? Ja, voor wie denkt dat ik ook zo in identiteitscrisis zit dat ik geloof Nederlander te zijn. Dat is ze nooit gelukt hoor! Alhoewel ik het staatspistool wel steeds zwaarder tegen hoofd en hart voel drukken.. ach, ik kan ook zingen hoor!

  Vivaaaaa las Vegas,
  Vivaaaaa las Vegas..

  Dikke sigaar erbij.. maar niet aan natuurlijk, anders gaat het zo stinken..

  De uitnodiging tot het feest des waanzins wordt ook steeds luider.. maarreuh, ook daar word je vanzelf doof voor hoop ik dan maar..

  Nederlanders buiten de groep van 340.000: GADVERDAMME!!!

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.