Video: 35 seconden van een mensenleven

 

Twee mensen komen elkaar tegen.

Waar kom je vandaan?

Tartous.

Alawiet of Sunni?

Alawiet.

We kunnen elkaar vermoorden.
Vanuit geloof, overtuiging, ideaal of beroep.

Verlies daarom geen 35 seconden je verstand.

Het leven van een ander nemen of daarvoor opdracht geven,
is het werk van een moordenaar.

Verlies daarom geen 35 seconden je verstand.

Ieder die een ander mens doodt,
is een waanzinnige.

Verlies daarom geen 35 seconden je verstand.

Die fout is onherstelbaar.

Een moordenaar poetst zichzelf nooit meer schoon.

Want ieder mens houdt van het leven.

Verlies daarom niet jezelf.

Want je zal jezelf zoeken,
maar dit leven niet meer kunnen vinden.

 

Rob Vellekoop, 15 september 2017

16 Comments

 1. Je vraagt er letterlijk zelf naar, en wanneer ik dan iets plaats met daarin het antwoord, inderdaad met een valse steek daarin, ben ik de siteterrorist? Ben jij wel bewust waar je zelf naar vroeg??
  Vraag je eens af waardoor je meer gestoken werd? Doordat ik hem maakte, of omdat het maatschappelijk er ondertussen zo voor staat dat ik hem kan/kon maken??

  Waar jij hier weer mij verantwoordelijk maakt, is een hele serie aan verantwoordelijken nodig, inclusief de beste dame die in het artikel geëtaleerd wordt, bewuste beslissingen van ‘intelligente’ *proest.. wezens die daar vervolgens ook naar handelden en zich collectief georganiseerd naar gedragen..
  Nu is het er al een tijdje..
  Ik gooi het dan ook gewoon zo voor je poten, je vraagt er wat mij betreft dus ook echt letterlijk zelf naar!!!
  Die valse steek is op mijn reflectieve initiatief; voor mijn interpretatie is dat de suggestie die jij zelf de wereld in stuurde. En wanneer ik dat vervolgens linea directa één op één naar je terugstuur, neem je diezelfde suggestie als aanleiding mij niet alleen verantwoordelijk te maken voor de ‘passieve’ agressie vanuit jezelf, maar vervolgens ook nog eens voor de reflectie als reactie.. die wat mij betreft dus een teruggezonden kopie van je eigen suggestie was… Alleen dan gewoon lekker pontificaal! In tegenstelling tot jouw ‘geraffineerde’ versie/verzoek/suggestie…
  Had je nou zelf echt niet door dat mijn reactie een weerspiegeling was van je eigen post!?

  Ik ga het maar gewoon nog eens herhalen met andere woorden:

  Beste Nelleke,
  Mogelijk ben je er niet van bewust, maar wat jij dus in mijn reactie op jou hebt gelezen, zo had ik jouw reactie dus ook geïnterpreteerd.
  Dan zie ik dat als een ‘kansraam’. In tegenstelling tot uit de hoogte op je neer praten, reflecteer ik dan dus liever je eigen suggestie in een reactie naar jou toe, en hoop vervolgens dat jij vanuit de hoogte op mij neer gaat spreken, waarna ik eigenlijk alleen nog maar tegen je hoef te zeggen: nou meid, je moet het niet te letterlijk en persoonlijk nemen, maar laat de strekking van je reactie op mij, jouw zelf maar even aanspreken hoor!

  Of vind je dat jij gewoon wél zulke zaken mag suggereren over anderen (wie dan ook, waarom dan ook), maar anderen niet over jou? Kan ook nog natuurlijk..

  Zeg het me maar!
  Was je toch wat onbewust van je eigen suggestie?
  Ben je gewoon lekker en volmondig hypocriet?
  Vergiste ik mij in de bedoeling van jouw reactie?
  Of denk je er nog anders over? En zou je me dat dan kunnen tonen? Laten inzien? Want volgens mij begreep ik echt wel wat je hoe bedoelde met het stellen van precies die vraag op die manier op dat moment…

  En bedankt hoor Spring!!
  Als jij me niet precies op het moment dat je dat deed tégengas gegeven had, was ik aan Nelleke helemaal voorbij geschoten.. ik weet niet waar je op reageerde, maar aan die reactie op mij te zien/peilen, was het, gebaseerd op het emotionele karakter van die reactie, een ‘emotionele factor’, wederom fijn dat en hoe je reageerde!

  Als deze toer met Nelleke me iets toont is het dan eigenlijk vooral wel dat ik het met de andere gasten toch blijkbaar meer eens ben dan ik dacht…

  Toch jammer dat we allemaal hetzelfde probleem lijken te zien,.. waar zo verschrikkelijk veel mogelijke oplossingen voor zijn,.. maar we niet aan toe komen, omdat we het elkaar niet toestaan..

  En Nel, ff voor de goede orde, ik ben mijn gangen nog eens nagegaan na getikt te hebben dat er in mijn leven geen Nelleke’s zijn..
  Ja-a, nu heb ik er dus toch één gevonden in een domein waar ik zelfs liever niet kom.
  Ik heb een Facebook-pagina, zonder vrienden hoor! Ik ben niet actief!(?) Ik heb alleen wel eens interesse (gehad) in iets op Facebook waar ik dus als iemand die geen Facebook heeft niet bij kon. Mijn ‘interesse’ in deze specifieke kwestie was groter dan mijn standaard facebookboycot modus operandi, en dus voelde ik mij genoodzaakt dan toch zelf ook maar een account te nemen op Facebook,.. tsja.. belangenverstrengeling is ondertussen blijkbaar op elk niveau geïntegreerd.. in ieder geval, ik zit bij één groep, klinkt flauw, maar mijn hele aanwezigheid op Facebook gaat om het kunnen waarnemen van ‘bewegingen’ in die ene groep. Ik ben de groep nog eens langsgegaan, en heb daarin een Nelleke gevonden. Nu snap ik gelukkig wel dat er meer hondjes zijn die Fikkie heten, maar om even te reageren op een mogelijkheid, om die vervolgens te kunnen bevestigen als of wel of niet zo,.. beste Nelleke, je heet toch zeker geen Meeldijk van achteren hé? Ik krijg het dus niet bevestigd of ontkracht met de informatie die ik tot nu toe heb..
  Mocht je het nu wel zijn, krijg dan geen stalker ideeën enzo, want die heb ik ook niet, ik was hier eerder dan jou en zeker niet dat mij dat extra rechten verschaft ofzo, juist niet, maar ik bedoel daar dus wel mee dat mocht je haar wel zijn, ik jou dus niet achterna ben gekomen.. En mocht je haar zijn, inclusief haar interesse in synchroniciteit, begrijp je dat.
  Ik geloof, denk, hoop en verwacht van niet, maar om de mogelijkheid uit te sluiten, zou ik het erg fijn vinden wanneer je dit voor me kan bevestigen of ontkrachten.

  Ik hoop dan ook dat je mijn reactie begrepen hebt. Dan wil ik alleen nog even zeggen dat ik je je suggestie-reactie niet eens kwalijk neem, oorzakelijk vrij begrijpelijk zelfs, ondertussen wel en je richtte het niet persoonlijk op iemand zoals ik bij jou wel deed. Maar ik wilde het je dus wel gewoon even laten voelen.. en dat klinkt vast flauw, maar wat mij betreft is dit de tweede keer.

  Bedankt voor het kansraam, en ik hoop dat je me niet kwalijk neemt wat je zelf ook doet.. doe ik zelf ook,..en ook niet.. :p 😉 .

  Ik hoop ook dat we de aardigen zullen vinden, maar ik denk dat dat dus alleen gaat lukken wanneer we de klootzak ook gewoon klootzak gaan (be)noemen. Het is me gewoon teveel gevraagd om de klootzakken aardig te vinden.. ik vind klootzakken dan ook helemaal niet aardig.. sterker nog, klootzakken zijn helemaal niet aardig.. WAT!? Nog sterker!! Ik vind een mens (m/v) regelmatig een klootzak juist vanwege een gebrek aan aardig!! Kan ik wel weer verantwoordelijk gemaakt worden voor ‘actief klootzak kijken’, maar ik zoek ze niet bewust en express op hoor, ik merk alleen op, neem alleen waar, ik zie ze gewoon.. of het; niet aardig.. dus klootzak.. nee, om de niet-aardigen aardig te vinden,.. zo aardig zou niemand moeten zijn..

  De goeie groeten!
  Yo?

 2. De MENSEN willen niet meer vechten.

  https://www.youtube.com/watch?v=GHEt7xM82B0

  Omdat de MENSheid, doorkrijgt dat men in oorlogen vecht die niet ten verdediging zijn maar voor de Elitaire doeleinden van doelbewust eigenbelang, zoekt de elite naar meer wegen om toch die oorlogen te kunnen voeren , zonder menselijkheid. DARPA is al enig tijd begonnen met het creeren van supersoldiers, die zonder geweten, met een implantaat in hun hoofd.
  Dat is hoogstwaarschijnlijk wat we zien in “de safaris” wordt (werkelijk zo genoemd )van wereldwijde huurmoordenaars die ingehuurd worden door de CIA.
  In Hoeverre, is dit nog een mens, dader of wellicht zelf slachtoffer va een DARPA tool?

  tweede poging met juiste video

 3. Goed dat je dit ook plaatst Rob, hoe afschuwelijk en moreel pijnlijk het ook is. Mensen moeten eindelijk eens gaan beseffen wat ze bij de stembus aanrichten, dat is voor iedereen van het allergrootste belang.

 4. En dan is het ook nog eens gewoon gelul, want je maakt mij niet wijs dat de moordenaar in het filmpje nu zichzelf aan zoeken is terwijl hij zich niet vinden kan,..

  Sterker nog, waarschijnlijk heeft hij zichzelf zojuist gevonden.. mogelijk krijgt hij nu zelfs lof van zijn ‘brothers in arms’.. trotse moordenaar hoor.. misschien krijgt hij wel een lintje..?

  Streep erbij!?
  Kroontje?

  ..

 5. WTF! ISIS propaganda op alternatieve media!
  Je bent gestoord om deze fear porno te plaatsen.

  Dit is precies wat de elite met Isis wil bereiken, denk toch eens na joh, eikel

  • Beste P., ik accepteer voor deze keer jouw scheldmail, volgende keer verdwijn je in het afvalputje.
   Je kent me niet, dus je weet helemaal niet of ik gestoord ben, bovendien kan jij dat daarna niet beoordelen.

   Dit filmpje gaat niet over IS! Het laat mensen zien van twee elkaar bestrijdende oppositiegroepen in Syrië.

   Ik laat dit filmpje zien om de dwaasheid van moorden te tonen, onder welk wimpel dan ook. Ik vind het namelijk even krankzinnig om uit naam van IS te doden als uit naam van de NAVO! Trouwens over welke elite heb je het? De bestuurlijke elite van de VS, die van Europa of van die verdeeldheid wil zaaien en een volgende lading mensen de dood in wil jagen voor een oorlog tegen het zogenaamde terrorisme wat niet meer is dan een poging van inlichtingendiensten om angst te zaaien in Europa.

   • Beste Rob,
    Ok Ok Ik schiet wat uit m’n slof. Excuses. Maar je overvalt me met dit weerzinwekkend filmpje. Ik weet dat dit gebeurd, dagelijks. Ik volg geen alternatief nieuws om hiermee geconfronteerd te worden.
    Je bericht voegt bij mij niets toe, enkel dan een gefrustreerd brok in mijn keel en een podium voor die moordenaar. Ik proef hier het effect van angst zaaien in. Dat was mijn voornaamste boodschap aan jou. Mogelijk ben je je hier niet van bewust en ik lees ook in je antwoord dat dit zeker niet je bedoeling is. Je hoeft dit overigens niet te plaatsen daar geef ik niet om.
    Met elite bedoel ik die in VS en Europa, één vertakt pot nat.
    Het is niet dat ik wegkijk, maar ik mis iets opbouwends in jou artikel.
    Zo zou je uit de doeken kunnen doen dat onze regering onlangs voor een paar miljoen steun heeft gegeven aan dit soort terroristische groeperingen in Syrie. Gekoppeld aan dit filmpje krijg je dan een heel andere impact. Toegevoegde waarde is dan dat het laat zien waar stemmen op deze regering toe leidt. (en waar je belasting heen gaat en waar je verantwoording voor draag als je hebt gestemd)
    Zo hebben ze naast hun bombardementen, toch ook nog voetvolk. Goh ik hoor maar niets van het onderzoek naar schending van mensenrechten door ons vaderlands leger, burgerslachtoffers door bombardementen welteverstaan.
    En dat wij de oorlog aan Syrie verklaart hebben terwijl we doen alsof we terroristen bestrijden en de NOS dit een burgeroorlog in Syrie noemt terwijl wijzelf daar de terroristen zijn.
    En alsof het nog niet genoeg is, zoals jij ook al aanhaalde, die fukkin nep aanslagen die ze zo verdomd goed als echt weten te verkopen (check crisis-solutions.com )
    Er is genoeg te melden bij dit filmpje anders dan een verdieping in de laatste 35 sec. van een waanzinnige moordenaar. Maar okay, je intentie wordt me in je antwoord duidelijker. Probeer wat zoden aan de dijk te zetten omtrent deze misstanden lijkt me en blijf alert op het effect van je berichtgeving zodat je geen CNN wordt haha

    mvg. Peet

 6. De boosheid van de man met geweer is best begrijpelijk; als ze te weinig friet in je bakje doen bij de McDonalds, is er alle reden een heilige oorlog tegen de ongelovigen te starten. Laten we helder zijn: wie te weinig friet in bakjes stop maakt deel van een satanisch complot tegen de mensheid. Arme man heeft een ‘lage bloedsuiker’ want normaal gedragen ze zich niet zo. Nu niet allemaal roepen dat het de schuld is van de islam. Lage bloedsuikerspiegel komt vaker voor dan je denkt. Dat je helemaal onwel in je hoofd wordt en tegen alles aan wilt trappen.

 7. God hebbe zijn ziel. Allahu akbar zeggen ze dan… Ja met deze acties zal allah heel blij zijn. De wereld is niet ziek, maar de mensheid. Pfff eigenlijk kan ik niets zinnigs zeggen over zoveel zinloos geweld (geweld is overigens per definitie zinloos, zinvol geweld bestaat simpelweg niet). Liefde is de enige weg!

 8. hoelang duurt het ook al weer nu met dat nieuwe middeltje wat iedereen kan bestellen

   • beste anoniet
    ik wil je feliciteren
    jij bent in je eentje in staat
    om deze hele site te terroriseren
    met je achterlijke agressieve praatjes

    deze site zou hiertegen stelling moeten nemen
    anders wordt de hele betekenis van DML onderuitgehaald
    ik doe in geen geval meer mee

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.