Video: G20-top Processie van zombies

Hamburg – G20 top – Een processie van 1000 zombies die wereldvreemd (‘weltenrueckt’) door de straten trekken, met lege blik, een slepende tred. Beursberichten bepalen niet ons geluk, maar gezonde relaties, waarbij het telt wat we hebben, niet wie we zijn.

De gestalten staan voor een samenleving, die het geloof in solidariteit heeft verloren en individueel alleen nog voor zichzelf opkomt. In de loop van de processie leggen ze hun grauw kostuum af en laten hun bont gekleurde t-shirts zien die daaronder zitten. Op deze manier bevrijden ze zichzelf symbolisch van hun verstarde structuren.

„Wie kunnen er niet op wachten, dat verandering begint bij de machtigsten van de wereld, maar we moeten nu zelf politiek en sociaal verantwoordelijkheid tonen,” verklaren de sprekers van het Kollektiv Tausend Gestalten “Veel mensen willen  niet langer de verstorende uitwerking van het kapitalisme accepteren. Wat ons uiteindelijk redt, is niet ons banksaldo, maar iemand die ons de hand reikt“.

Rob Vellekoop, 6 juli 2017

29 Comments

 1. De film over de zombies geeft een impressie over de staat van zijn in de toekomst zoals de ziellozen de wereld gevormd willen zien.
  Daarvoor kan het heel handig zijn om de mechanismen te begrijpen en op basis daarvan de juiste positie te kiezen op basis van inzicht in de beweegredenen van de kwade genius.
  Zwarte prut?
  Er valt wat over te zeggen.
  Harald Kautz Vella, een door mij zeer hoog in het vaandel gehouden weter.
  Op dit moment vertegenwoordigd hij de coherente kennisdrager van hoe de energie van morgen eruit ziet.
  Natuurlijk bestaat die vorm er al alleen zien we het nog niet compleet.enz. enz.

 2. Deze bijeenkomst om te komen tot totale onderwerping, slavernij, van het menselijk ras?

  • De zo-genaamde G20 Criminele Elite puppets ( met een vrouwelijke Hitler )
   in hun midden hebben een groots Militair leger ingeschakeld
   om hun snode plannen door te kunnen voeren om de Mensheid
   te willen blijven onderdrukken wereldwijd
   ( het militaire leger wordt hier als ,,Polizei ,,)op de mensen ingezet

   https://www.youtube.com/watch?v=tnaNVKquuyI

   • We weten toch inmiddels hoe de hazen lopen?!
    Daar hoef je je verwondering niet meer over uit te spreken.
    Wie dat allemaal betaald is zo klaar als een klontje.
    Het einddoel is wat hen betreft helder en daar hebben ze een pragmatisch systeem voor in het ‘leven’ geroepen.
    Het is een ultra intelligent maar onmenselijk systeem wat niets met de oorspronkelijke mens te maken heeft maar voorziet in overname.
    Nu heb je in hoofdzaak twee groepen mensen. Een die al zover gecorrumpeerd is en bijvoorbeeld hun verantwoordelijkheid hebben overgedragen aan het systeem wat hen voorziet van een stukje van de macht waar ze met hun aangeleerde minderwaardigheidscomplex van mogen meesnoepen (politie bijv. en politici en andere structuren van de macht incl. corporaties, media en alle schapen die zonder het te beseffen hand en spandiensten verlenen aan dezelfde meester).
    En aan de andere kant de mensen die nóg wel wel een verbinding hebben met chakra’s die een mens, een mens maken en je niets hoeft uit te leggen omdat zij zelf de weg kunnen vinden naar wat wel en wat niet.
    Het is duidelijk dat de mensen die de zombie-act spelen het verschil willen laten zien tussen die twee groepen.
    Met name zo’n beweging als Vrede en Recht wil laten zien dat er wel degelijk zo’n divisie bestaat en dat zij bepaald niet alleen staan in deze Luciferiaanse eindstrijd.
    Want als je nog steeds niet kunt zien dat de G20 een luciferiaanse constructie is…..

 3. die 20000 politiemensen daar voor lul laten staan door niet op te komen dagen. Dat zou nog ‘ns een protest zijn. oh nee, want die gaan allen gefrustreert naar huis en zullen ergens hun opgepompte agressie moeten loslaten. dan maar beter op de protesteermensen, die kwamen er speciaal voor en houdt het zaakje tenminste draaiende…

 4. Leuke filmpjes,zelfs mijn moeder van 86 vind het lachwekkend. Dus iedere nederlander die dit gelooft mag wel eens achter zijn oren krabben of deze propaganda op waarheid berust. Ik doel daarbij op de bijdragen van de us president en ega. Het andere filmmateriaal spreekt voor zich . Nu Nederland nog. Hoe zal het hier verder gaan? Ik hoor iedere dag in mijn taxi vele bange stemmen die niet weten wat ons te wachten staat. Erg he. Om zo te moeten leven en hopelijk oud te worden.

 5. G20, het is maar een weet:
  Een onderonsje tussen politieke delinquenten en de meest succesvolle wapenhandelaars onder bescherming van gewapend politiepersoneel.

 6. G20. Ik volg het iedere dag. De tegenkrachten zijn enorm, o.a. 20.000 man aan politiepersoneel aangetrokken uit diverse EU-landen moeten komend weekend het ergste (lees: het beste) in Hamburg voorkomen. De Duitsers zijn het spuugzat jaar in jaar uit te worden uitgeplunderd en steeds maar opnieuw via hun media te moeten aanhoren “dat ze rijker en gelukkiger zijn dan ooit”. Duitsland lijkt net als Nederland op één groot concentratiekamp met de politie in de rol van agressieve KAPO’s. Tot dusver is alle agressie in Hamburg van de politie uitgegaan. De Duitse overheid verwacht dit weekeinde zeer ernstige gevechten. Maar die zeer ernstige gevechten zijn het Duitse volk goed recht. Want:

  “Wen Unrecht zu Recht wird dan hat jeder Deutsche das Recht auf Widerstand”. (Grundgesetz Bundesrepublik Deutschland)

   • Als ze de flessen vullen met een mengsel van water en uitwerpselen hebben ze de veldslag bij voorbaat gewonnen, 20000 kotsende wouten. \o/

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.