Kijk omhoog. Of staar je alleen op je mobiel?

Slovenië

California, USA

New Mexico

Rob Vellekoop, 17 juni 2017

33 Comments

 1. Ik heb al eens eerder het idee geopperd,waarom organiseer je geen nationale aangifte dag, via jou site Rob? Het is net zo goed onze lucht die ze bevuilen.Een beetje jurist draait zo,n aangifte toch zo in elkaar.
  Dries

  • Het probleem is dat we niet weten tegen wie of welke instantie een klacht ingediend moet worden.

   • nou misschien ons ministerie van binnenlandse zaken of ministerie van volksgezondheid.
    de eerste club….. wie heeft wie het recht gegeven om onze lucht zonder toestemming van het volk te bevuilen.
    club 2…. zijn zij op de hoogte van de schade aan de volksgezondheid die hiermee toegebracht wordt.
    zonlicht dempen is een misdaad al het leven heeft zonlicht nodig evenals het feit dat co2 leven brengt de bomen maken er zuurstof van en heeeel veel planten bestaan uit dit soort verbindingen…. dus eigenlijk wordt hier een langzame verkapte vorm van genocide bedreven zeker als je de lijst bekijkt van gevaarlijke stoffen die hiermee rondgestrooid worden.
    steeds meer mensen hebben rare luchtweg klachten en het chronische griep gevoel.
    luchtmonsters en regen monsters door oh je wat verwacht ik onafhankelijk laboratorium kunnen aantonen wat er zoal gespoten wordt .voor zover ik dat bijgehouden heb zeker weten een gevaar.
    verder steeds opnieuw de Kamerleden aanschrijven tot ze er kots van worden en graag massaal… blijven hameren dat ze het belang van het volk moeten dienen en dat hun verantwoordelijk zijn voor al het leed dat vroeg of laat onmiskenbaar openbaar zal worden.

 2. Vertel mij of zeg me wat ik ertegen moet doen,
  echt dan doe ik het zowaar zelfs zonder poen.
  Moet ik je koning doodschieten of z’n wijf vastnieten ?
  De minister verkrachten of een stuk of 3 afslachten ?
  Toe ? Kom? ik zing, geef dan eens een oplossing ?

   • Meen je dat nu werkelijk Rob!?

    Dát, kan je toch niet menen zeker?

    En jij maar zo denken dat je ‘wakker’ bent,
    dat ik het nog geloof ook.
    Ik geloof het dan ook gewoon hoor.

    Maar, hoe dúrf je het zo te vragen!?

    Ik zou zeggen, geef er zelf eens ‘plaatsvervangend’ antwoord op. Ik ben eigenlijk wel héél nieuwsgierig wat je dan zou zeggen.. volgens mij kom jij namelijk wel een heel eind met het ‘juiste’ antwoord op die vragen.

    Alsof niet alles van dezelfde bron komt,
    en alsof het niet altijd met dezelfde methode afgedwongen(!) wordt.

   • Waar gaat het hier om, om die chemtrails zo krom,
    ‘k-heb die petitie ondertekent,
    maar ik geloof echt niet dat het iets betekent.
    Klaag wat je wilt maar het doet niets goed.
    Zolang Mens er niet echt iets tegen doet.
    Weet iemand hier een oplossing? ‘k-dacht het niet.
    dus door het aan te kaarten speel je ook geen quitte.
    Toch?

    • Snapte je dat nou echt niet Rob?
     Dat het gewoon ging om het ’topic’?

     Chemtrails dus?

     Daardoor durf ik dat ook zo te vragen,
     hoe je dat zo durft.. omdat je daarmee ook toont dat je het niet ziet? Wanneer je zulke reacties al niet direct kan koppelen aan de bron waar ze van ontspringen, ik krijg ineens beelden door van zo’n kung fu meester die maar thee blijft schenken in de kop van zijn leerling,.. en nee, deze keer ben je niet de meester in de voorstelling.

     https://www.youtube.com/watch?v=bvVpxJNQga0

     Ik heb net ff marktplaats gecheckt voor een BUK-installatie, maar zover is het blijkbaar nog niet.

     Ik denk ook niet dat ik hem helemaal zelf zou kunnen betalen hoor, maar dan gaan we toch gewoon crowdfunden? Ik denk ook niet dat ik de enige ben die daar wel voor zou willen betalen.

     Iemand nog een contactje?

     • Duh! Poetin natuurlijk tssssssssssssssssssssssssssssssssssss
      of nou ja oekraine kiev liever gesteld, die heeft ze zeker en misbruikt ze ook graag!

      😉
      bij de weg niet echt handig dat tuig naar beneden te halen gezien de inhoudt ook meekomt he
      Misschien beter zorgen dat ze niet opstijgen middels geo engineering verbot, nee geen regulering maar VERBOD zoals nu eigenlijk al het geval is, dus gebeurt er iets onrechtmatigs en dat zal moeten worden gestraft. Geo engineering mag worden gebruikt in de agreement voor the good of mankind bij een crisis, climate change is een fake crisis, en geo engineering kost levens, mensen worden ziek door vit d gebrek(zonlicht) daardoor kan men kanker krijgen, krijgen de particles in hun lichaam longen nieren etc
      Oogsten krijgen niet de benodigde aaneengesloten dagen zon en dus zal er minder voeding komen, wel bekend onder geoegineerders zijn de resultaten knoeien met het weer links zal rechts ellende zoals grote droogte en zelfs overstromingen inhouden, als ik dan het hele plaatje bij elkaar optel heiligt dit doel zeker niet de middelen tenzij je van mensen af wil.

      OH WACHT… je weet wel deze leugen
      http://worldpopulationhistory.org/carrying-capacity/
      en de waarheid
      https://www.youtube.com/watch?v=RXE_pOalMTw

      https://www.therebel.media/the_club_of_rome_and_beyond_how_the_religion_of_environmentalism_was_born
      dit is de transitie waar ze het zo graag over hebben. Depopuleren maar! “Be not a cancer on the earth” nou dat laat ik aan hen over! 😉
      http://www.green-agenda.com/turningpoint.html

      https://overpopulationisamyth.com/

  • Volgens mij zie je het verkeerd, wanneer dat vliegtuig blijft vliegen wordt de inhoud ook eruit gepompt, dus wat dat betreft maakt het inderdaad weinig verschil. Maar het lijkt mij makkelijker op te ruimen wanneer het als een ‘plas’ in/onder het vliegtuigwrak ligt. Daarbij, waarom ik dit dus wél de meest doeltreffende methode vind; het vliegtuig zal nóóit meer opstijgen om de lucht vol met teringzooi te pompen.

   Daarbij, volgens mij zijn ze al verboden hoor: (reuters zelfs!:)
   https://www.google.nl/amp/mobile.reuters.com/article/amp/idUSTRE69K18320101021

   http://cen.acs.org/articles/88/i45/Countries-Agree-Ban-Geoengineering.html

   Maar ja, probeer inderdaad maar eens aangifte te doen. Gingen die achterlijke petten weer doen alsof het niet bestaat natuurlijk, het ergste is, hoe meer hun doen alsof ik gek ben, des te meer ik ervan overtuigd raak, dat hun écht gek zijn. En wanneer je gaat vermoeden dat ze het nog bewust doen ook, express, ik word zo blij van geweld tegen politie,.. gek hè!?

 3. Een schijnwereld van leugens waar men zegt dat er democratie is. De elite en hun politici proberen de steeds groter wordende onderdrukking en uitbuiting van het volk te verkopen als democratie. Puur marketing. Hetzelfde als reclame op tv, waar men de grootste troep als iets geweldigs aan de man te brengen. Vooral door herhaling. Dus wat heeft een mens nog te vertellen? Je mag je laten horen binnen de gestelde marges. Daar buiten word je in elkaar gejast. In principe zit iedereen in het hokjessysteem gevangen en word het hokje steeds kleiner. Dus vragen om verklaring en het stoppen van chemtrails wat toegepast word op order van de wereldmacht kan men wel vergeten.

 4. Zolang de “volksziekte” nummer een : cognitieve dissonantie ( ziende blind en horend doof) heerst verandert er niets. De mensen ( daar hoor ik zelf ook bij)accepteren liever een comfortabele leugen dan zich te confronteren met de waarheid.

 5. Is het niet gewoon eens tijd om een beetje massaal de rebel uit te hangen?

  Wat denken de mensen hiervan?

  Men koopt een paar laserpennen.

  Men voert deze op aan de hand van de instructies beschikbaar op Youtube.
  https://m.youtube.com/results?q=laserpen%20opvoeren&sm=1

  Men bundelt de pennen bij elkaar.

  En vervolgens ga je ze gewoon zo lang zitten irriteren als je er tijd aan wil besteden.

  https://m.youtube.com/results?q=laserpen%20op%20vliegtuig&sm=1

  Wanneer we dit maar met genoeg mensen doen heeft het misschien toch ergens wat effect.

  We zullen ze zo niet uit de lucht laserstralen ofzo, als die kutpiloot maar geïrriteerd raakt, of tot zijn ogen er kapot van gaan!

  Yo!

 6. Mensen hebben er shijt aan wat er boven hun hoofden gebeurt,en als je er over praat dan verklaren ze je voor gek,dus eigenlijk verdienen de mensen niet beter.

  HOE IS HET IN GODS NAAM MOGELIJK DAT JE DIE STREPEN IN DE LUCHT ACCEPTEERT,EN JE JE HOOFD ER VOOR WEGDRAAIT.
  wat zijn er veel mensen schapen en SUPER dom,sorry dat ik het schrijf maar meen het wel,dom dom en meeeeee dom.
  Het ergste is dat het grootste deel van de wereld als een schaap leven,het ergste daar van is dat de mensen die wakker zijn,door deze mensen(schapen)meegezogen worden en machteloos langs de kant staan te roepen 🙁
  Maar geen gehoor,want de gekke langs de lijn zijn er te weinig,dus laat ze maar lekker staan te schreeuwen 🙁

  • Hoi Bernadette
   Is jouw (aardebol video) niet e.v.t iets zoals die verschenen video van die dolfijn? En wat willen zij eigenlijk met die cijfers in de lucht? Ik kan/kon het nog niet. Volgens rob bestaat het al in Nederland!?
   Gr nan

   • @ nan

    Sky writing met b.v cijfers of letters in het luchtruim
    ook dat is big bussiness .
    Onze Planeet is gewoon een Geld Planeet helaas.
    Een slaven Planeet (gekaapt) ?
    We leven in een complete Leugen ( illusie)

    Als men bijvoorbeeld volgende week , een bericht in de lucht mededeeld
    van; ALARM ..BLIJF BINNEN .. ER VOLGT…EEN KERN EXPLOSIE.
    Wat denk je wat DAT bij de meeste mensen te weeg brengt
    (complete angst en hysterie ) alom

    http://www.sky-writing.com/

    • Niets is wat het lijkt .
     Ga zelf op onderzoek uit ( Project Blue Beam )

     The infamous NASA [National Aeronautics and Space Administration] Blue Beam Project has four different steps in order to implement the new age religion with the Antichrist at its head. We must remember that the new age religion is the very foundation for the new world government, without which religion the dictatorship of the new world order is completely impossible. I’ll repeat that: Without a universal belief in the new age religion, the success of the new world order will be impossible! That is why the Blue Beam Project is so important to them, but has been so well hidden until now.

     Engineered Earthquakes & Hoaxed ‘Discoveries’
     The first step in the NASA Blue Beam Project concerns the breakdown [re-evaluation] of all archaeological knowledge. It deals with the set-up, with artificially created earthquakes at certain precise locations on the planet, of supposedly new discoveries which will finally explain to all people the “error” of all fundamental religious doctrines. The falsification of this information will be used to make all nations believe that their religious doctrines have been misunderstood for centuries and misinterpreted. Psychological preparations for that first step have already been implemented with the film, ‘2001: A Space Odyssey;’ the StarTrek series, and ‘Independence Day;’ all of which deal with invasions from space and the coming together of all nations to repel the invaders. The last films, ‘Jurrassic Park,’ deals with the theories of evolution, and claim God’s words are lies. http://i.am/jah/evolut.htm

     Hoaxed “Discoveries’
     What is important to understand in the first step is that those earthquakes will hit at different parts of the world where scientific and archaeological teachings have indicated that arcane mysteries have been buried. By those types of earthquakes, it will be possible for scientists to rediscover those arcane mysteries which will be used to discredit all fundamental religious doctrines. This is the first preparation for the plan for humanity because what they want to do is destroy the beliefs of all Christians and Muslims on the planet. To do that, they need some false ‘proof’ from the far past that will prove to all nations that their religions have all been misinterpreted and misunderstood.

     The Big Space Show in the Sky
     The second step in the NASA Blue Beam Project involves a gigantic ‘space show’ with three-dimensional optical holograms and sounds, laser projection of multiple holographic images to different parts of the world, each receiving a different image according to predominating regional national religious faith. This new ‘god’s’ voice will be speaking in all languages. In order to understand that, we must study various secret services’ research done in the last 25 years. The Soviet’s have perfected an advanced computer, even exported them, and fed them with the minute physio-psychological particulars based on their studies of the anatomy and electromechanical composition of the human body, and the studies of the electrical, chemical and biological properties of the human brain. These computers were fed, as well, with the languages of all human cultures and their meanings. The dialects of all cultures have been fed into the computers from satellite transmissions. The Soviets began to feed the computers with objective programs like the ones of the new messiah. It also seems that the Soviets – the new world order people – have resorted to suicidal methods with the human society by allocating electronic wavelengths for every person and every society and culture to induce suicidal thoughts if the person doesn’t comply with the dictates of the new world order.
     more on : http://educate-yourself.org/cn/projec

     https://www.youtube.com/watch?v=nPAYbbGLYlE

     • Pfoeoeoeoeoe hé, hier kijk ik dan ook wel weer van op!

      Gefeliciteerd! (wat mij betreft)

      Vanwaar dit plotselinge inzicht?
      Van filmpjes waarin je de aandacht legt op verschijnselen in de lucht, naar filmpjes die de oorzaak pogen te verklaren waarom en waardoor er ‘dingen’ verschijnen in de lucht?

      Ik ben van de mogelijkheden hoor. Ik ben niet zo zwart-wit wat dit soort zaken betreft. Ik zet liever de mogelijkheden uiteen.

      Nu vormen zich constructies als:
      mogelijk zijn al die verschijnselen in de lucht echte ‘interdimensionale portals’, mogelijk ontstaan vanwege CERN, zagen ze dat toch wel aankomen, en hebben ze daarom project Bleu Beam in het leven geroepen, zodat mensen zullen denken dat de verschijnselen van het neppe Bleu Beam zijn.

      Aan een andere kant is ook mogelijk dat bijvoorbeeld CERN helemaal niks presteert dan financiering onttrekken voor nog grotere projecten, is project Bleu Beam wel echt en projecteert het regelmatig over heel de wereld van die schouwspektakels, die vervolgens de titel ‘interdimensionale portals’ veroorzaakt door CERN, meekrijgen via manipulatie van de publieke opinie.

      Maar bijvoorbeeld ook:

      Degenen die met Bleu Beam de omstandigheden produceren geloven niet in God. Ze weten dat veruit het grootste deel van de wereldbevolking dit wél doet. Wanneer zij in staat zullen zijn ‘goddelijke effecten’ in de omgeving teweeg te brengen, hebben ze een manier om ‘macht’ uit te oefenen, goddelijke macht zelfs, over de ‘gelovigen’ van/in die omgeving.

      Waar weer tegenover zou kunnen staan:

      Degenen die met Bleu Beam de omstandigheden produceren geloven wel in God. Maar het zijn een paar satanisten van jewelste, en zijn zo esoterisch onderwezen dat ze weten dat God zich aan de mensheid zal laten zien/horen op (bijvoorbeeld) 07-07-2017. Hoe je jezelf wijs zou kunnen maken het beter te ‘plannen’ dan god is me toch al een raadsel, maar goed, wanneer ze vanaf zeg 28-06-2017 tot een tijd na die 07-07 heel de lucht/horizon/hemel volpleuren met van die wonderbaarlijke schouwspektakels, zal er in ieder geval een hoop twijfel zijn, alleen nogmaals, hoe ze god zouden denken te kunnen overtreffen is mij toch nog raadsel, mocht het arme schepsel bestaan. Waarbij ik me zoiets voor zou stellen alsof het projectje alleen een ‘stem’ in je hoofd zou laten doorklinken of een verschijnsel in de lucht kunnen projecteren, waar van een beeld of een ‘stem van God’ je hele wezen zou resoneren.

      Nou, en dan heb ik alleen nog twee maal twee mogelijkheden gekozen om mijn ‘punt’ te maken.
      Kan je voorstellen wat er gebeurt wanneer je ‘alles’ erbij gaat betrekken. Wat mijn ‘punt’ dan is? Precies! Dat wanneer je alles erbij gaat betrekken de mogelijkheden zo eindeloos zijn, dat het uiteindelijk nog steeds maar bitter weinig betekent. Ja, ik zie filmpjes waarin zich bizarre taferelen afspelen in de lucht. Mogelijk zijn die dus, echt van nature, echt veroorzaakt door cern, echte projecties (dus toch nog nep) in de lucht waar ze daadwerkelijk gefilmd zijn, en misschien had ik deze eerst moeten zetten, maar vlak ook zeker de mogelijkheid van cgi’s niet uit.

      Maar fijn om te weten dat je de beslissing hebt gemaakt alle luchtverschijnselen niet zomaar meer aan te zien voor iets waarvan je zelf (of ik inderdaad ook niet wat dat en dit betreft) zou kunnen bepalen of en in hoeverre dan, ze echt zijn, of het echt is..

      En bedankt dat je Project BB weer eens onder de aandacht brengt.

 7. Dat is de huidige communicatie tegenwoordig,ze zien de mensen in de direkte omgeving niet meer\\\\\\\|?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.

Welkom bij De Lange Mars. Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming worden cookies als persoonsgegevens beschouwd. Op deze website wordt van cookies gebruik gemaakt. Verdere informatie hierover kan je vinden in ons privacystatement. Je wordt verzocht om kenbaar te maken dat je met het gebruik van cookies instemt. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "voor de beste surfervaring. Als je doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van je cookie-instellingen of je klikt op "Dat is goed" hieronder dan ga je akkoord met deze instellingen.

Sluiten