Is de menselijke chip nog tegen te houden?

Een Mechels bedrijf gaat volgende week een chip inplanten bij een aantal van zijn personeelsleden. Met de chip zullen ze bijvoorbeeld de deuren van het bedrijf kunnen openen. Zes van de twaalf personeelsleden hebben zich hiervoor vrijwillig opgegeven. Een overzicht van de ontwikkeling, die verder blijkt te gaan dan het openen van deuren.

De meesten van ons dragen al een opsporingsmiddel bij zich, dit is hun mobiele telefoon die ze overal mee naar toe nemen. Of zij maken gebruik van Facebook of Twitter waardoor zij eveneens (voor overheidsdiensten) traceerbaar zijn.

In 2005 is de Amerikaan Amal Graafstra de eerste persoon op de wereld die een RFID chip onder de huid implanteerde. Volgens Amal, die nog steeds actief is op dit gebied, heeft deze technologie hem de mogelijkheid gegeven met machines te communiceren. Hij zegt dat het letterlijk in hem is geïntegreerd.

Een menselijke microchip implantaat is een RFID label (radio frequency identificatie) in glas, geïmplanteerd in een menselijk lichaam. Er zijn chips met en zonder batterij. Die zonder batterij haalt energie uit radiogolven. Het implantaat bevat een uniek ID nummer dat kan worden verbonden aan een database, met daarin de persoonlijke identificatie, medische geschiedenis, medicatie, allergieën, en andere contact informatie.

RFID labels kennen allerlei toepassingen, bijvoorbeeld voor het lokaliseren van auto’s tijdens de assemblage, van medicijnen die zijn opgeslagen, maar ook van vee en huisdieren. Met name de mogelijkheid van identificatie van personen en de link met hun persoonlijke informatie heeft mensen nogal wars van gebruik gemaakt. Wereldwijd is de verwachting dat de omzet zal stijgen van bijna 9 miljard dollar in 2014 naar 18 miljard dollar in 2026.

Supermensen

In de VS wordt nu via de main stream media meer aandacht besteed aan toepassingen gericht op mensen. Zo liet CBS in juni van dit jaar mensen zien die een microchip hadden geïmplanteerd onder de huid. Een software programmeur uit Minnesota gebruikte de chip in zijn vinger om zijn smartphone te besturen en een vrouw uit Dallas maakte er de huisdeur en deuren op haar werk mee open in plaats van een sleutel of sleutelkaart nog langer te gebruiken.

Volgens een Australische main stream site zijn er honderden Aussies die zichzelf ‘veranderen in super-humans’, nu ze ‘deuren kunnen openen, het licht kunnen aandoen en kunnen inloggen op de computer met een beweging van hun hand.”
Zij zouden zijn geïnspireerd door Shanti Korporaal uit Sydney, die in elke hand een chip heeft geïmplanteerd. Haar uiteindelijke doel is dat ze haar pasjes en portemonnee kan weggooien.

Shanti biedt voor 80 dollar chips aan op haar site onder de naam Chip My Life.

Het lijkt er op dat de manier om RFID chips aan de man of vrouw te brengen aan het veranderen is. Nu wordt gesuggereerd dat dankzij de chip mensen bovenmenselijke kwaliteiten kunnen verkrijgen.

Shanti zegt zelfs in haar interview met de Australische nieuwssite dat haar familie en vrienden jaloers aan het worden zijn op haar microchip lifestyle.

De main stream media vergeten natuurlijk wel te vertellen dat daardoor ook de mogelijkheid gecreëerd wordt om de bevolking massaal te gaan controleren en zelfs sturen.

Shanti zegt verder:
“Sinds ik films gezien heb zoals the Terminator, Matrix en Minority Report vraag ik me af of we echt op die manier zouden kunnen leven. Ik heb me altijd al afgevraagd waarom we niet allemaal als supermensen leven.”

In

Gevaren

Sinds Edward Snowden geheime documenten openbaar maakte, waaruit bleek dat de overheid zijn eigen burgers bespioneert, is de bevolking argwanend geworden voor deze ID systemen. De chip hoeft niet meer te bevatten dan een microscopische UPC code, die bijvoorbeeld doktoren direct toegang geeft tot de medische gegevens

Deze code blijkt in de praktijk zelfs gemakkelijk te kopiëren, een probleem dat sinds 2006 bekend is.
Daarnaast is het plaatsen van een microchip niet zonder gevaar voor de gezondheid. Bij muizen en ratten in laboratoria geïmplanteerde chips veroorzaakten soms kanker. Ook kan de chip zich verplaatsen onder de huid, afgestoten worden of zelfs brandwonden veroorzaken.

Deze technologie kan leiden tot politieke onderdrukking als regeringen bijvoorbeeld activisten, dissidenten en politieke tegenstanders willen opsporen, of door criminelen misbruikt om slachtoffers te stalken en bedreigen. Om slechts enkele mogelijkheden van misbruik te noemen.

Christelijke groeperingen zien in de RFID labels de uitkomst van de profetie van het Teken van het Beest. De Islam beschouwt het als een verboden verandering aan het menselijk lichaam.

Recente ontwikkelingen

Het Amerikaanse Defense Advanced Research Projects Agency is al bezig met microchips in de hersenen van soldaten te plaatsen om hun mogelijkheden bij oorlogsvoering te laten toenemen. Zij worstelen echter met het probleem dat de chips zo klein zijn geworden dat zij zelfs verstopt kunnen worden in het menselijke lichaam. Dat betekent dat een soldaat dus ook uitgerust kan worden met chips door een vijandige mogendheid zonder dat dit tijdig wordt opgemerkt.

‘Deskundigen’ op dit gebied promoten het gebruik van menselijke chips om de ‘veiligheid’ te kunnen garanderen,
‘Mensen moeten eenvoudig over hun angst heen stappen om technologie in hun lichaam te hebben. Onze veiligheid is er van afhankelijk.” (Dailymail)

Volgens diezelfde Dailymail zijn er een aantal rijke Amerikanen bezig met hersenimplantaten waardoor ze met elkaar kunnen communiceren terwijl ze gebruikmaken van hun gedachtekracht. Deze technologie zou er toe kunnen leiden dat iedereen met elkaar wordt verbonden.

Rob Vellekoop, 11 december 2016

 

14 Comments

 1. Read George Orwell`s “1984” or watch the video by Aldous Huxley “Brave new world” and just add the advancements of modern technology that came since and it does not take a lot of imagination to see a world population of zombies, controlled by an evil entity, that makes the old kinds of slavery acts of kindness. Educating the masses to think critically is the only thing, that can avoid this dystopia.

 2. gewoon zelf er uit snijden met een mes , ben wel zo gek

 3. Mensen moeten eenvoudig over hun angst heen stappen om technologie in hun lichaam te hebben. Onze veiligheid is er van afhankelijk.” (Dailymail

  juist daarom wil ik geen chips
  ik vraag me openlijk af of wereld leiders en met name die van NWO niets hebben geleerd van WO II =

 4. Het kan precies nog zieker helemaal losgeslagen als ze goed bezig waren geloofde ik het nog maar ze zijn al duizende jaren bezig en nog geen stap vooruit onderwijs niet boven wijs wedstrijdgeile verslaafden zonder controle alleen maar flutregeltjes voor de zakkenvullers

 5. En in 2030 het menselijk brein gekoppeld aan ’the Cloud’ en voor je het weet heb je ’the Borg’ op aarde. Gezellig zoveel contact met iedereen, je weet precies wat de ander denkt!
  Is dat niet handig?
  Hoef je zelfs geen what’sapje meer te sturen wanneer je je verjaardagspartij houdt.

  Albert Einstein zei bang te zijn voor de tijd als de techniek de mens overneemt. Ik geloof dat hij het over deze en de komende 20 jaar heeft.

  En als we er niets aan doen, gaat het allemaal door.
  Vergeet niet; Je bent niet veel kwaadwillige mensen nodig om ellende te veroorzaken, maar veel goede mensen die niets doen.

  Toch valt het me op dat in mijn eigen omgeving ook de ‘intelligente’ mensen, amper kwaad zien in de ontwikkelingen.

 6. De Bildenberg-groep Sloper
  De Sloper,
  Een BSN/SOFIE nummer heb..cq..ben je al vanaf de aanmelding op het gemeentehuis..nu ga je als een ge-chipte hond door het leven..dat is kei-hard de toekomst..op die manier weet men alles van je….net als GOOGLE in Groningen die verzamelt alles van je en dat wordt later ge(mis)bruikt aan je inplantaat chippie.
  Dat chippie is en wordt de vervanger van je mobieltje.
  Alles wordt hier aan gekoppeld…je bankje..je winkel betalingen..je reis die je maakt over de aarde(GPS SYSTEEM).
  Overigens…de NSA in het gloetje nieuwe pand in Amsterdam die kijkt en luistert ook mee…niet vergeten…is even ter info voor de morc mensjes in de hoofdstad van de Multi Cultie Bananen Republiek.
  Ik dank U!

  • Voor de goede orde: ’t is Bilderberg.
   Verder heb je het bij het echte einde.
   Maar ik onderzoek het thema rfid de laatste tijd en alle techniek is niet onfeilbaar.
   Er zijn via ebay of alibaba.com rfid readers(lezers) te koop waarmee je de data op de chip kunt lezen en er zijn zelfs writers (schrijvers) die info op de chip kunnen zetten.
   Er zijn wereldwijd bosjes mensen actief om programma’s te schrijven om data op allerlei manieren te kunnen beheren.
   Ook is het zo dat een rfid eenheid bestaat uit een spoel en condensator en een chip, in hoofzaak. De spoel fungeert als antenne en inductor de condensator als opslagbuffer voor de energie en de chip is botweg een databankje.
   Je hebt passieve en active rfid’s en de rfids die in ze in je huid willen duwen zijn evenals de ov en andere kaarten zelf passief. Ook de rfids in kleding als beveiliging zijn passief.
   Zodra er contact gemaakt gaat worden met een betaalpaal of poortje in de uitgang van een winkel of vuilstortbunker, gaat het actieve deel daarin een radiosignaal uitzenden en de spoel van de rfid in het kledingstuk gaat deze energie inductief opslaan in de condensator en daarop reageert de chip met het uitzenden van een bepaald signaal wat door de kassière was ingevoerd omdat je had betaald voor het kledingstuk. Er bestaan gecompliceerde data en simpele. Versleutelde en geen versleutelde. rfids voor kleding en ovkaart e.d. zijn relatief simpel.
   Het is een moderne sleutel of pas en iedere ketting is net zo sterk als de zwakste schakel.
   Reken er maar op dat mettertijd dat kreng verplicht gaat worden. Vooral nadat het contante geld is afgeschaft.
   Je snapt wel als je iets doet wat de ‘autoriteiten’niet welgevallig is, je chip bij de eerste de beste poort of zendmast op blokkeren zal worden gezet.
   Iets kopen of verkopen zonder het teken van het beest is dan niet mogelijk.
   Ach, ik zie alweer hele volksstammen als makke schapen achter de propaganda van de overheid aansjokken op weg naar de inplanteringsbureau’s. En diegenen die dat niet zien zitten zijn complotters, aluhoedjes,of zelfs terroristen.

 7. Onder het mom van slogans als ‘gemak dient de mens’, ‘ongevaarlijk’ en ‘geen gezondheidsrisico’ zal de chip binnen niet al te lange tijd massaal geïmplanteerd kunnen worden bij het overgrote deel van het, door de overheid gemanipuleerde, volk.
  Iedereen, die zich alleen laat informeren door de reguliere nieuwsgaring en andere alternatieve/afwijkende nieuwsbronnen negeert en afdoet als zijnde ‘complottheorien’, zal gedoemd zijn om als zombie door het leven te gaan; men gelooft en geeft gehoor omdat men er van uitgaat dat onze Regering het beste met ons, het volk, voor heeft.
  De macht van de Elite is gebaseerd op deze onbewustheid.
  Gelukkig beleven wij tegelijkertijd dat de bewustwording, het wakker worden, onder de mensen steeds meer toeneemt.

 8. Moet er niet aan denken dat criminelen je lichaamsdelen afhakken om je identiteit te beroven?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.