Steeds meer gebruikers van mediwiet

Stichting Mediwiet heeft haar miljoenste bezoeker verwelkomd tijdens informatiebijeenkomsten over medische wiet olie.
Social Club Friesland/Groningen/Zwolle heeft 2400 leden. Medische wiet is onstuitbaar in opmars.

De Initiatiefnemer Wernard Bruining, voorzitter van Stichting Mediwiet, meldt dat sinds de introductie in 2009 van verdunde THC wietolie en in 2013 verdunde CBD olie 7 jaar later de THC olie een redelijk geaccepteerd begrip is, en CBD zelfs te koop is bij ‘de Tuinen’.

Social Club overweegt een call center op te zetten om alle vragen te kunnen beantwoorden. Zij versturen de wietolie niet meer per post maar per koerier door het land. Zij zijn met PostNL gestopt toen honderden zakjes met wietpasta kwijtraakten. De leden dragen naar draagkracht bij in de kosten van de olie. Zij hebben steunpunten in Leeuwarden, Groningen en Zwolle.

Veel mensen gebruiken wietolie die zij zelf maken, kopen bij de Stichting Mediwiet of via Social Club Friesland op lidmaatschapsbasis kunnen krijgen.

Volgens Bruining is de overheid en medische industrie achter de schermen stilletjes druk in de weer om die productie en leveringen te verbieden en daarna alles naar zich toe te trekken.

Wernard Bruining gaat echter gewoon door. Hij gaat zich richten op nog meer voorlichting en het zelfredzaam maken van mensen. Bijvoorbeeld met de Cannolator cursussen zelf olie leren maken. Deze cursussen worden nu meerdere keren per week gegeven. (info)

Ook Social Club Friesland bouwt ook gemotiveerd door met het verstrekken van medische wiet aan mensen met allerlei gezondheidsklachten. Het feit dat de belangstelling zo overweldigend iets zegt genoeg over het succesvolle gebruik van de olie!

Rob Vellekoop, 6 oktober 2016


Cannolator masterclass Haarlem

Zelf zien op de mediwiet markt hoe eenvoudig mediwiet olie maken eigenlijk is,

1 Comment

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.