Iedere 53 meter een beveiligingscamera en vergiftiging

Camera
Het is 750 meter lopen van Den Haag Centraal Station naar het American Book Center (ABC). Onderweg tel ik de beveiligingscamera’ s en tot mijn onaangename verrassing tel ik er 14. ABC ligt op 20 meter loopafstand van de ingang van het Binnenhof. De argeloze dagjesmens die even gezellig een uitje Den Haag doet, wordt ongewild een filmheld. Op iedere 53 meter staat 1 camera. Zonder dat ik dat wist. Ik moet ik al heel wat keer zijn geregistreerd door de veiligheidsdiensten aan wie ons belastinggeld overvloedig verspild wordt, want ik kom graag in deze boekwinkel.

Vergiftiging
Ik dacht zo langzamerhand wel alle idioterie te kennen, maar vandaag kwam ik erachter dat mensen opzettelijk met insecticide worden bespoten. In het vliegtuig (de rommel die het vliegtuig buiten verspreid laten we even rusten) overkomt dit de toerist op een lange afstandsvlucht naar Australië of Azië. De idioten hebben het in hun hoofd gehaald om voordat je uit het vliegtuig stapt te bepalen dat er insecticide in het vliegtuig gespoten moet worden. Ja, je leest het goed, insecticide. Dit wordt ‘disinsection’ genoemd en is bedoeld ter voorkoming van de verspreiding van insecten! Daarvoor loopt een stewardess een of meerdere keren al sprayend door de passagiersruimte terwijl de passagiers aan boord zijn en vrij de rotzooi inademen. Dit wordt aanbevolen door de Wereld GezondheidsOrganisatie (WHO), alsof de rotzooi goed is voor je longen. Er wordt al veel langer gesprayd, maar sinds kort gebeurt dit om het ZIKA-virus te voorkomen. Je kunt zelfs nalezen met welke chemicaliën je vergiftigd wordt. (d-Phenothrin technical grade, 1R-trans-phenothrin technical grade en Permethrin technical grade)

https://youtu.be/NukU5HXUYzs

Moed
Soms zakt me de moed in de schoenen na het lezen van zoveel shit die wij argeloze mensen over ons heen gestort krijgen. Het grijpt me bij de keel en zorgt er tijdelijk voor dat ik geloof dat ageren hier tegen geen zin heeft. De rotzooi lijkt niet minder te worden, eerder meer. Ieder draadje waaraan ik trek hangt bijna altijd in een mesthoop en stinkt, en nadat ik het draadje omhoog getrokken heb komt er altijd rotzooi mee die ik eerder niet zag. Hierdoor voel ik me dan weer verplicht er een artikel in DLM aan te wijden. Na een kopje thee en een rondje gelopen te hebben, komt de moed en vooral de hoop weer terug.

Ik kan het absoluut niet verdragen als het onrecht in de wereld wint.

Rob Vellekoop, 19 september 2016

9 Comments

 1. Wat Jij doet, wat jullie doen, hier bij de lange mars,
  is moedig!Brave hearts

  Je artikels zijn een schot recht in de roos en ze missen hun doel niet

  Het is geen leuk werk nee. Ik kan zelf ook niet tegen onrecht.

  En ik kan ook niet zwijgen.

  Rust en kalmte kan je redden. En je bent niet alleen.

  Enne, in beweging blijven; heel belangrijk.You snooze,you lose

  groet,

  Miet

 2. Je schrijft in de toekomst…19 oktober staat onder je column, verder deel ik je zorgen, het zal ws eerst erger worden voordat het tij keert en mensen wakker worden….Intussen veel positiviteit gewenst als tegenhanger voor al je zorgen.

 3. Hallo Rob. We zijn mondiaal een nieuw tijdperk binnengekomen, Aquarius genaamd. Dit kenmerkt zich dat in openbaarheid wordt gebracht wat heimelijk is.
  Aan dat in-het-volle-licht plaatsen van duistere zaken werk jij, evenals vele anderen, aan mee, zodat velen, die kennis nemen van o.a. ook jouw berichten, wakker geschud worden!
  P.S. gezien de datum (19 okt 2016) ben jij je tijd ver vooruit . . .

 4. ! WORDT KWAAD EN GEZOND . . . SCHRIJF . . . DE “VERSCHRIKKELIJKSTE-STINK-REDE” EN LUCHT JE HART EN KONT !

 5. We weten allemaal dat Alexander “Bilderberg” Pechtold zich al een tijdje heeft warmgelopen langs de zijlijn: hij wordt onze volgende minister-president. Daarom ben ik eens een aantal video’s over en met Pechtold gaan bekijken en heb ik vooral de comments gelezen. En wat blijkt?

  NIEMAND WIL DIT INDIVIDU ALS MINISTER-PRESIDENT!

  Men komt eenvoudig superlatieven te kort: “gluiperige landverrader”, “misselijk makend mannetje”, “volksverlakker”…

  Met dank aan al die dapperen die al jaren lang op het internet hun uiterste doen om de regeringsleiders waarmee we het allemaal mogen doen als de louche organisatie-criminelen die ze in werkelijkheid zijn te ontmaskeren.

  Het werkt!

 6. beste rob, ik realiseer me dat ik weinig kans heb op een reactie, maar toch wil ik deze graag even kwijt.
  je zegt: “Het grijpt me bij de keel en zorgt er tijdelijk voor dat ik geloof dat ageren hier tegen geen zin heeft.” in belangrijke zaken, zoals ageren tegen de machthebber lijkt het mij van belang dat je het geloof op zij zet, maar enkel en alleen aan weten doet. Geloof gaat ons niets goeds brengen. ken uw vijand!

  • Dat weet ik. In dit geval is geloof een zekere twijfel, maar niet aan de kennis over de macht.

 7. Over camera’s gesproken, zit ik er over te denken ‘undercover’ te gaan als burger van de stad waar ik woon om uit eerste hand waar te nemen hoe burgers bejegend worden, hoe rechten af worden gepakt, en hoe de wet niet na wordt gekomen. Als een ambtenaar verkondigt in een gesprek op een stadsdeelkantoor dat zij de wet niet na hoeft te leven, dan levert dat wat mij betreft regionaal nieuws op. Je maakt het als achteloze burger immers niet elke dag mee dat je stuit op een star systeem van gewetenloze ambtenaren die hun eigen wetten proberen te stellen boven wat er landelijk af is gesproken, en boven waar jurisprudentie over is. Je bent dan een machteloos slachtoffer omdat je het niet ‘op tape hebt’ want we leven blijkbaar in een wereld waarin de spoorwegen nog betrouwbaarder zijn dan ambtenaren in dit land. Tragisch. Weer een procedure, weer een gang naar de rechter. Teveel hier te vermelden. Het is dat onrecht dat men toe dekt, dat eens in het openbaar besproken moet worden. Zielig wel: gewone burgers inzetten als geheim agent. Geen enkele interesse in maar de plicht het volk tegen de reptielen te verdedigen weegt zwaarder. Trieste ruzie is zwaar geëscaleerd. De regels die op gaan voor andere burgers, gelden dan plotseling niet voor mij.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.