Video: 9/11 Explosief bewijs

Het door deskundigen geleverde bewijsmateriaal in bijgaande Nederlands ondertitelde video is overweldigend en schokkend. Volgens deze video uit 2013 van de beweging die opgericht is door Richard Gage, architect en spreker op het seminar in Delft van donderdag 16 april, zijn de WTC Twin Towers samen met een naburig 47 verdiepingen tellend WTC Gebouw nr 7, niet ingestort door de crash met twee vliegtuigen, maar door gecontroleerde sloop met speciale explosieven die aangebracht waren.

13 Comments

 1. Slachtofferen om bepaalde doelstellingen kracht bij te zetten? Ze gaan wel satanisch ver?

 2. 9/11 Suspects:
  https://www.corbettreport.com/suspects/
  15 Years later: On the physics of high-rise building collapses.
  http://www.europhysicsnews.org/articles/epn/pdf/2016/04/epn2016-47-4.pdf
  9/11 Trillions: Follow The Money:
  https://www.corbettreport.com/911-trillions-follow-the-money-video/
  Probeer via Krapuul af en toe wat berichten verder ‘de wereld in te helpen’ maar merk dat berichten over Syrië of zoiets als 9/11 die de waarheid naar voren willen brengen stelselmatig worden geblokkeerd. Iemand bekend met krapuul en dezelfde ervaringen? En weet iemand een andere plek om berichten verder te verspreiden?

 3. Toen ik de titel van dit artikel las, voelde ik weerstand. Ik dacht meteen: “Rob, ga je nu niet te ver?”

  Na die eerste reactie, realiseerde ik mij dat ik al dacht in de dagen na 11 september 2001, dat er iets niet klopte. Mijn eerste reactie toen de toren vielen, was: “Dat ziet er niet logisch uit. Er klopt iets niet.”

  Sterker nog, ik heb een lange tijd gezocht naar antwoorden en ook getracht mensen in mijn omgeving te overtuigen. Ergens dus, ben ik in mijn zoektocht naar de waarheid, juist overtuigd geraakt van het oorspronkelijke verhaal van de autoriteiten. En dit vond ik zojuist een zeer verontrustend gevoel. Ik betrapte mijzelf op iets vreemds.

  Omdat ik mij dit gelukkig realiseerde en omdat ik Rob ken, weet ik dat je niet zomaar iets plaatst en dus ging ik kijken.

  Aan iedereen die twijfelt om te gaan kijken:

  Ook al zegt jouw gevoel, of geheugen of iets anders je dat dit onzinnig is om te doen, kijk het vooral wel helemaal af. Want in dit uurtje, wordt juist op het hele eind belangrijke aandacht besteedt aan de oorsprong van jouw weerstand tegen het idee dat de gebeurtenissen van 11 september 2001 wel eens heel anders gegaan kunnen zijn.

  Het is zeer belangrijk dat je even kijkt. Want sinds die dag is niet alleen Amerika anders geworden. Maar sinds die dag is de hele wereld verslechterd.

  We zijn die dag allemaal getraumatiseerd geraakt.
  We verloren allemaal iets heel dierbaars. Van de kwaliteit van leven, tot aan onze onschuld, alles werd die dag anders. Wie je ook bent en waar je ook woont.

  Daarom moet je even een uurtje vrijmaken en dit kijken. Niet alleen omdat het bijzonder verhullend is, hoewel ik oprecht kan zeggen dat deze film erg smaakvol is en alleen spreekt over de harde bewijzen. Het zit vol pleidooien van specialisten en getuigenissen van mensen ter plekken. Het is dus allemaal erg goed te behappen en ook bijzonder redelijk.

  Neem de tijd en kijk het af als je nog steeds denkt dat vliegtuigen de gebouwen lieten neerkomen.

  Met respect en bedankt.

 4. als Coen Vermeer, deskundige op dit gebied, daar een lezing overhoudt, lijkt een complottheorie niet ongegrond?

 5. In het nieuwe boek van David Wilcock, The Ascension Mysteries. (Echt een aanrader)
  In hoofdstuk 5 verhaalt hij over de massa zelfmoorden van een sekte ingegeven door hun leider Jim Jones, in het Zuid Amerikaanse land Guyana. Op 18 november 1978 in de stad Jonestown. De koude oorlog met Rusland was in volle gang. De russen hadden stiekem een basis met nucleaire raketten gebouwd gericht op Amerika, in Guyana. Het Amerikaanse militaire regime gebruikte de massa zelfmoorden om Rusland te dwarsbomen. Om een lang verhaal kort te maken komt het erop neer dat er uiteindelijk op mysterieuze wijze, in totaal 900 mensen zijn omgekomen. Waaronder heel veel kinderen. Dat maakt dat deze gebeurtenis de grootse verliezen van Amerikanen heeft gegeven tot 9/11.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.