Video: Iedere burger is terrorist

Iedere burger wordt beschouwd als terrorist.
Daarom schaffen overheden in onder andere België en de USA pantservoertuigen aan, omdat de burger gezien wordt als de nieuwe vijand. Onder de burgers bevinden zich namelijk heimelijk terroristen en deze zijn bijna niet te traceren.

Zij plegen aanslagen die niet te voorkomen zijn.
De overheid noemt hen ’terroristen’, maar in feite zijn het gefrustreerde en verwarde mensen die aan het moorden slaan, zonder dat de camera’s van Big Brother het op tijd in de gaten hebben.

Ondertussen ligt de privacy van iedere burger onder het vergrootglas van de alwetende overheid en is hun honger naar nog meer informatie niet meer te stillen. Met als enige resultaat dat de burgervrijheid steeds meer beperkt wordt.

 

Rob Vellekoop, 24 juli 2016

21 Comments

 1. Hahaha . . . Ik ben snel uitgeschakeld zodra ik heel zachtjes mijn eigen tenen stoot en zo is bom-ba-rie niet nodig om het wankelbare en vrije evenwicht / / / / / om-ver-te-blazen . . . !

 2. Het antisemitisme van pabloelcampecino druipt af van al de opmerkingen die deze antisemiet neer kalkt ook in eerdere stukjes

  • Salaam aleicum PVV-Patsy Corbie,

   Het is weer duidelijk aan je commentaren af te lezen dat jij net zoals de gehele PVV stemvee kudde zoals te doen gebruikelijk is volkomen de weg kwijt bent en makkelijk bent te manipuleren door je valse haat profeet Geert Nep Blondie en zijn Oranje trawanten.

   Enneh je kennis betreft het wordt Semiet is ook uiterst summier en nihil, want het woord “Semiet” kan verwijzen naar elke persoon die behoorde tot de oude volkeren van het Midden-Oosten, de afstammelingen van Sem, zoals Arameeërs, Akkadiërs, Feniciërs, Hebreeën en Arabieren en hun afstammelingen en daar vallen dus ook de moslims uit het Midden Oosten onder. Lees meer daarover in het zo (on)betrouwbare wikipedia

   Semieten
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Semieten

   En dus is de Arabische taal ook een Semitische taal net zoals het Hebreeuws. Enneh wist je dat term semiet niet eens voorkomt in het joods heilig boek de Torah beste Polder Lee Harvey Corbie???? Want dit staat ook in wikipedia;

   De term “Semitische taal” komt als zodanig niet in de Thora voor, maar is een term, die gebruikt wordt om deze groep talen aan te duiden.

   Semitische talen
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Semieten

   Enneh zoals je weet heb niks tegen moslims en / of Arabieren aka Semieten, althans als je goed NLs kan lezen. En ter info voor je PVV patsie Corbie, ik ben wel tegen het Zionisme,echter ik heb niks tegen mijn Jiddische medemensen en daarom steun ik deze jiddische Rabbis voor de volle 100%

   Rabbi Zionists have hijacked the Jewish religion
   https://www.youtube.com/watch?v=La9MdlLRJ4g

  • Enneh PVV-Patsy Corbie,

   wil jouw polder fuhrer Geert W net zoals het CDA ook de dienstplicht herinvoeren, zodat mind controlled medelanders zoals jij weer vrijwillig als kanonnenvoer kunnen dienen in naam van de polder dictatuur???

   CDA wil dienstplicht invoeren: ‘De verbinding moet terug’
   http://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/cda-wil-dienstplicht-invoeren-de-verbinding-moet-terug

   Of zijn jullie bij de PVV nog steeds met volle overgave en inzet bezig om Schotse hooglanders en Poolse konikspaarden uit de Hollandse weiden te verbannen en te deporteren ten faveure van de EIGEN (vol chemie gespoten en over gevaccineerde) koeien???

   PVV: EIGEN KOEIEN EERST!
   http://www.hpdetijd.nl/2011-02-17/pvv-eigen-koeien-eerst/

   • Mijn reactie was aan Corbison gericht…volgende keer zet ik de naam erbij.
    Duurt wel altijd eventjes voordat een reactie verschijnt…hoezo is dat eigenlijk zo?

   • Ik heb altijd al de grootste moeite gehad om de logica van PVV volgelingen en soortgelijk volk te volgen. Het zal mij niets verbazen als er bananen zijn met een hoger IQ als de gemiddelde PVV volgeling.

  • blijkbaar kun je niet lezen, er staat hier niets anti-semitisch. wishful reading?

 3. En wat mij tegen valt van deze website het begon voor mensen die werden geraakt door de crises en wat is het nu verworden tot een platform voor Joden haters zoals pabloelcampecin.

  • Ondertussen zoeken mensen verbinding met elkaar op een positieve wijze.
   En in plaats van naar de gecontroleerde mind controle TV te kijken ,
   kan men hier op allerlei wijze z’n boodschappen uithalen wat er zoal speelt
   (elke week een nieuwe uitzending)

   https://www.youtube.com/watch?v=EDO7Gg-Wq0M

 4. Het zijn de linkse wegkijkers en roeptoeters die mede verantwoordelijk zijn voor alle aanslagen, die mometeel in de EU gepleegd worden. Dit gaat nog veel erger worden en er gaat een moment komen dat de wegkijkers ter verantwoording worden geroepen, met of zonder geweld??

  Hoe denk je dat de papa’s en mama’s gaan reageren als de aanslagen dadelijk echt grote
  aantallen gaan worden? De mensen die deze shit hebben binnengehaald en nu doen alsof
  er niets aan de hand is en snappen niet dat is islam niet wil samenleven, die gaan nog de
  nodige tikken krijgen. smerige NSB’ers.

  En nog een ding;

  “maar in feite zijn het gefrustreerde en verwarde mensen die aan het moorden slaan”

  Als je dit met alle aanslagen die overduidelijk door ISLAM doordrenkt zijn durft te beweren,
  dan ben je werkelijk al zo ver heen, dat jezelf een potentieel voor gevaar vormt voor de
  oorspronkelijk eigen blanke Nederlandse bevolking en dit is precies de doelgroep mensen
  waarvan ik 100% -zeker weet- dat jullie op een dag je verantwoording door de nek heen gestamp
  krijgt. Met of zonder geweld, met deze idote denkwaanbeelden een haat naar eigen blank volk
  verdien je niet beter!

  • Als ik je goed begrijp beste Jeroen, ben ik “al zo ver heen, dat ik een potentieel gevaar vorm voor de oorspronkelijk eigen blanke Nederlandse bevolking” en “haat naar eigen volk” heb?
   En noem je mij een ‘smerige NSBer’?
   Overigens voor alle duidelijkheid: ik ben niet links, waarschijnlijk weet je niet wat dat betekent.

 5. Kwestie van kijken waar de familie leden wonen van die militairen, en dan actie ondernemen als ze aan het werk zijn.
  Als mijn familie het doelwit wordt, neem ik er in ieder geval zo veel mogelijk van hun familie leden mee, oog om oog, tand om tand.
  Vuile pedo beschermers; politie en militairen, en dan alleen nog als ze hun flikker vol douwen met coke of amfetamine, zit nml in hun PSU.

 6. En ondertussen voeren de Westerse staten zelf Gladio – operaties (False Flag) uit op hun eigen landgenoten en waarbij traditie getrouw de schuld in de schoenen van de moslims wordt geschoven zoals afgelopen week in Duitsland. Allemaal heel voorspelbaar en daarbij maakt men gebruik van hele slechte Hollywood scripts en dezelfde acteurs / daders, maar helaas zijn er genoeg medelanders / PVV patsies die daar nu nog in trappen….

  .BREAKING! Same Israeli photo-propagandist pre-positioned in Nice AND NOW MUNICH
  http://www.veteranstoday.com/2016/07/22/nice-munich/

  All Signs point to Munich Shooting being a Mossad Psyop Theatre, too. Same Mossad Agent filmed Start in Nice and Munich.
  http://new.euro-med.dk/20160723-all-signs-point-to-munich-shooting-being-a-mossad-psyop-theatre-too.php

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.