Video: interview met Oekraïner over referendum

Tijdens de stedenreferendumtour van Vrede & Recht ontmoeten we een toerist uit Oekraïne. Hij vertelt over de situatie in zijn land en over de oostelijke regio waar hij vandaan komt. Ook geeft hij een stemadvies aan ons hoe we in zijn ogen zowel in het belang van Oekraïne als van Nederland kunnen stemmen tijdens het komende referendum.

Donderdag 24 maart, Den Bosch

steundlm336x140

17 Comments

 1. Goede video, waarbij je die jongen heel goed aan het woord hebt gelaten. Hij komt heel eerlijk, en sympathiek over.

 2. stem tegen dit verdrag de niet gekozen salon pooiers van Brussel zijn een schande voor de zo genaamde democratie

 3. Jammer dat de reacties hier verdwenen zijn onder het artikel??
  zou je aub iets kunnen doen aan de vunzige praat op de chat van DLM?

 4. Dus, NEE.
  En dat Rusland corrupt zou zijn…kuch…en de EU en de VS pas!!
  Dat weet die jongen helemaal niet.
  Als die zou weten wat hier allemaal gebeurd en de ware toedracht van de situatie in de Oekraïne, dan zou die het woord Amerika niet eens meer in zijn mond nemen.
  In de 2e wereldoorlog, is de Oekraïne door de communistische bolsjewieken gruwelijk aangepakt. Ze hebben zo veel mensen vermoord, dat als toen de Duitsers kwamen stonden de Oekraïners te zwaaien, naar hun redders.
  Daarom zijn veel Oekraïners eerder nationalistisch, dan communistisch.
  Maar een verstopte dictatuur, en dat is, als men de mensen misleid, en zo doet alsof ze in vrijheid alles kunnen bepalen, maar de ´sturing´ is zo uitgekiend dat men het niet meteen herkend, dat er een dictatuur achter de VS en Europa schuilt.
  We moeten allemaal af van de corruptie, die overal heerst, van scholen tot gemeentebesturen, tot overheden van alle landen. Daar waar mensen macht krijgen over anderen, ligt de corruptie op de loer.

  Ik wil af van alle politici, behalve Sarah Wagenknecht, die mag blijven 😉

  • Hola aloha amiga Nika,

   Obomba, Rutte, Merkel en ook vrijmetselaar Pussy Putin zijn allemaal machtsgeile parasieten, die alleen hun eigen egocentrische belangen bevredigen ten koste van the 99% en daarom bevreemdt het mij dat het aandeel van vrijmetselaar Pussy Putin niet mag worden besproken. Ben jij Russisch toevallig? Want Nika klinkt wel Russisch mi querida amiga Nika en oo kjouw opstelling betreft NWO lid Putin doet mij vermoeden, dat jij Russisch bent, maar dat weet ik niet zeker.

   Jij en ik zijn beiden tegen Israel en hoe zij de Palestijnen mishandelen. Daarom ben jij op de hoogte van Putin zijn innige contacten met de zionisten? Hij is zelfs door de Israëliërs verkozen tot de persoon van het jaar 2015 en dat nieuws staat niet alleen in MSM, maar werd het vermeldt door Putin zijn eigen TV zenders RT

   Israelis vote for Putin as their person of 2015
   https://www.rt.com/news/327710-putin-israel-2015-person/

   Of toen hij laatst zich terugtrok uit Syrië en daardoor de Syrische bevolking aan hun noodlot overliet en in de steek liet, maar niet de Israëliërs, want dit meldde vrijmetselaar Putin aan zijn grote vriend en oorlogsmisdadiger Bibi N

   Russia seeks to reassure Israel over Syria pullout plan
   While Moscow’s deputy ambassador stresses his country will ‘do everything so that Israel’s national security interests are not harmed in the process,’ IDF chief notes ramifications of Russian move aren’t clear yet.
   http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4778832,00.html

   En voordat Putin zich terugtrok had hij ook innige contacten met oorlogsmisdadiger Bibi N en zie ook de bijgesloten foto in het ondertsaand artikel.

   Netanyahu: Israel, Russia to Coordinate Military Action in Syria to Prevent Confrontation
   read more: http://www.haaretz.com/israel-news/1.677027

   of

   Putin: ‘I support the struggle of Israel’

   Warm meeting between delegation of rabbis, led by Sephardic Chief Rabbi Yitzhak Yosef, and Russian leader.
   http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/182754#.VveyhPmLSUk

   En een paar jaar geleden is het grootste Joodse museum gebouwd en geopened en dat was niet in Israel, maar in Moskou en oorlogsmisdadiger en President Simon Peres was bij de opening ervan in Moskou

   In Big New Museum, Russia Has a Message for Jews: We Like You
   http://www.nytimes.com/2012/11/09/world/europe/russias-new-museum-offers-friendly-message-to-jews.html

   Enneh querida amiga Nika ken jij Putin zijn grote zionistische vriend en financierder Berel Lazar, de rabbi van Chabad-Lubavitch sekte (diehard zionisten) ?????

   Israel’s Chief Sephardic Rabbi confirms Putin is a Jew (+ Why the Jews will flee America at the end of this year) + a P.S.
   http://redefininggod.com/2016/03/israels-chief-sephardic-rabbi-confirms-putin-is-a-jew/

   Pharisaic Jewish Chabad Lubavitch – Rulers of Rulers. What are They up to?
   http://new.euro-med.dk/20140725-pharisaic-jewish-chabad-lubavitch-rulers-of-rulers-what-are-they-up-to.php

   Warning against Putin: His Roll and Environment Are much More Dangerous than Those of Scheming Obama
   http://new.euro-med.dk/20140318-warning-against-putin-his-roll-and-environment-are-much-more-dangerous-than-those-of-scheming-obama.php

   Putin von der NWO-Pharisäer-Spitze als ”König der Juden”, d.h. von der Welt, ernannt?
   http://new.euro-med.dk/20160122-putin-von-der-nwo-pharisaer-spitze-als-konig-der-juden-d-h-von-der-welt-ernannt.php

   Puppet Putin
   https://diggerfortruth.wordpress.com/2013/06/04/puppet-putin/#comment-21614

   PUTIN – just another oligarch Jew
   https://diggerfortruth.wordpress.com/2014/04/18/putin-just-another-oligarch-jew/

   en vergeet deze superrijke en besneden vrienden van Vladi niet

   At Putin’s side, an army of Jewish billionaires
   http://www.jpost.com/Jewish-World/Jewish-Features/At-Putins-side-an-army-of-Jewish-billionaires

   En voordat Pussy Putin zich terugtrok uit Syrië en de bevolking aldaar in de steek liet, had hij een gesprek met zijn goede vriend Henry Kissinger en Henry Kissinger is ook een oorlogsmisdadiger..

   Vladimir Putin And Henry Kissinger Meet To Discuss New World Order
   http://wearechange.org/vladimir-putin-and-henry-kissinger-meet-to-discuss-new-world-order/

   En dit meldt RT, Putin’s TV zender, over hun innige vriendschap

   Putin and Kissenger have had over 10 tete-a-tete meetings so far, according to media reports. When Kissinger visited Russia in 2013 Putin said that Moscow always pays attention to his opinion and called the former secretary of state “a world class politician.”

   bron:

   Putin meets ‘old friend’ Kissinger visiting Russia
   https://www.rt.com/news/331194-putin-meets-friend-kissinger/

   En zoals ik je al eerder heb gemeld, zie ook de innige banden van Putin met de pedofielen Bernie Ecclsetone, maffiabaas F1, en Sepp Blatter voormalig maffiabaas FIFA

   Daarom amiga Nika, an open mind is a joy forever

   Saludos y abarzos anarkista,

   Pablo

   Ps mensen, een of ander zielig ventje of vrouwtje doet zich voor als Pablo op de chat van DLM, echter dat ben ik niet, want ik chat niet

   • De Russische Gasunie oftewel Gazprom

    Dictator Putin heeft ook goede betrekkingen en handelsrelaties met oorlogsmisdadiger Bibi Netanyahu, want op 19 oktober 2015 hebben de tsaristische rode beer Vladi Poetin en de oorlogsmisdadiger Bibi Netanyahu onderhandelt om Gazprom een deel van het Leviathanveld, gasvelden, te laten exploiteren. Lees o.a. deze 2 artikels daarover

    The New Agreement Between Putin and Netanyahu
    https://iakal.wordpress.com/2015/10/20/the-new-agreement-between-putin-and-netanyahu/

    Putin and Netanyahu to strike deal on Leviathan gas field
    http://www.theaustralian.com.au/news/world/putin-and-netanyahu-to-strike-deal-on-leviathan-gas-field/news-story/9b233fbaa559d7cc06cc838336b722fb?nk=565c1582bd324069097defadb3ffa920-1450879357

    Het Leviathanveld is een aardgasveld dat zich in het oosten van de Middellandse Zee bevindt, in het gedeelte dat de Levantijnse Zee wordt genoemd. Het ligt op een waterdiepte van 1500 meter tussen de kusten van Israël, Libanon, Cyprus en de Gazastrook. Omdat het 130 km westelijk van de Israëlische havenstad Haifa ligt, wordt het gasveld door dat land geclaimd. Het veld werd in juni 2010 ontdekt en is vernoemd naar het mythische zeemonster Leviathan.
    http://longtailpipe.com/wp-content/uploads/2014/05/2013-levant-basin1.jpg

    Ondanks dat het Leviathanveld ook voor de kust van de Gazastrook ligt, hebben de Palestijnen zelf er niks over te zeggen, terwijl zij daar wel recht op hebben volgens de internationaal geldende maritieme wetten. Echter voor de illegale Israëlische apartheidsstaat wordt weer een uitzondering gemaakt en waardoor zij zich niet aan deze wetten hoeven te houden en daardoor het gas van het Leviathanveld onder de neus van de Palestijnen mogen wegzuigen van de Internationale gemeenschap.

    Het Russische Gazprom heeft daar ook geen problemen mee. Daarom heeft een van de vele AG’s oftewel NV (Naamloze vennootschap) van Gazprom genaamd Gazprom Marketing and Trading Switzerland AG een gasdeal afgesloten met Levant LNG Marketing, een onderdeel Pangea LNG BV, om 20 jaar lang het Leviathanveld te mogen exploiteren. En dat staat ook vermeld op de website van Gazprom Marketing and Trading Switzerland AG vermeld.

    Gazprom Marketing & Trading signs HOA outlining main terms of LNG offtake from Tamar FLNG project in Israel
    http://www.gazprom-mt.com/WhatWeSay/News/Pages/GMT-Switzerland-signs-Heads-of-Agreements-with-Tamar-upstream-consortium.aspx

    of

    GAZPROM MARKETING & TRADING TO OFF-TAKE LNG FROM TAMAR FLNG PROJECT IN ISRAEL
    http://oilmarket-magazine.com/eng/shownews.phtml?id=255

    Gazprom Marketing and Trading Switzerland AG is niet gesitueerd in Rusland, maar in Zwitserland op de onderstaande locatie zoals op hun eigen website staat vermeld
    Address: Dammstrasse 19, 6300 Zug, Switzerland
    Phone:+41 41 727 14 00

    http://www.gazprom-mt.com/HowToFindUs/Pages/default.aspx

    Hierdoor zijn de Zwitserse wetten voor Gazprom van toepassing en waardoor Gazprom niet aansprakelijk kan worden gesteld door o.a. de Palestijnse bevolking.
    Gazprom Marketing and Trading is ook gevestigd in London-UK, Manchester-UK, Paris-France, Houston-USA, Singapore, Walluf – Germany en tevens ook in de Lage Landen a/d Noordzee namelijk in ’s-Hertogenbosch. Naast deze onderdelen heeft Gazprom nog veel meer B.V. ‘s en N.V.’s over de gehele wereld, zie o.a. hun eigen website daarover
    Companies with Gazprom’s participation and other affiliated entities
    http://www.gazprom.com/about/subsidiaries/list-items/

    • Russian Court Jails Blogger for Five Years for ‘Extremist’ Posts

     A Russian court on Wednesday sentenced a blogger to five years in jail for what it said was his extremist activity on the Internet after he urged people to attend a protest against high transport fares and criticised Russian intervention in Ukraine.

     Vadim Tyumenstev, 35, from the Siberian region of Tomsk, was also banned from using the Internet for three years in a case which Russian human rights activists said violated his rights to a proper defence.

     Tyumentsev irked local authorities in Tomsk with a series of blogs in which he accused them of corruption and incompetence. He had also sharply criticised pro-Kremlin separatists in eastern Ukraine, saying he did not see why ordinary Russians should go and fight with them.

     A statement from Tomsk’s regional court said Tyumentsev had urged people to overthrow the authorities, a reference to an appeal he made for people to attend an unsanctioned meeting to protest against a hike in local bus fares.

     He had also urged people to take hostile action against Ukrainian refugees, the court said, referring to a video in which he complained about their presence in Tomsk and said they should be deported.

     Footage of the sentencing showed Tyumentsev, clad in a thick grey sweater, standing in a courtroom cage making notes as he listened to the verdict. He said he would appeal.

     The Memorial human rights group said the jail sentence was “outrageous” and called for the verdict to be overturned.

     Pavel Pryanikov, a prominent Russian blogger, said the verdict recalled the excesses of the Stalin era and such behaviour should not be a criminal offence. “We have quietly returned to Stalinist sentencing for ‘thought crimes’,” he wrote.
     http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-court-jails-blogger-for-five-years-for-extremist-posts/554435.html

     Russian Court Finds Blogger Zharikov Guilty of ‘Extremism’
     http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-court-finds-blogger-zharikov-guilty-of-extremism/535832.html

     Russian Elections Commission Lays Down New Rules for Bloggers
     http://www.themoscowtimes.com/news/article/russian-elections-commission-lays-down-new-rules-for-bloggers/525299.html

     Happy 2016 – Putin´s Orwell Year: Russian Internet Censorship, Nepotism, Morals Surveillance, War abroad, and Beloved Big Brother Putin Calendar
     Posted on December 31, 2015
     http://new.euro-med.dk/20151231-happy-2016-putins-orwell-year-russian-internet-censorship-nepotism-morals-surveillance-war-abroad-and-beloved-big-brother-putin-calendar.php

     • Ieder individu kan zichzelf leren kennen als vrij van alle vormen van hiërarchische controle. Hiermee wordt niet bedoeld dat we anderen niet moeten vertrouwen of vriendschaps- of gemeenschapsbanden met hen moeten aangaan. Het is enkele een herinnering dat relatieve waarheid altijd verschuift in de handen van hen die controle willen. En zelfs als de motieven van hun controlerende gedrag van goede wil zijn, dan is het nog een vorm van controle. Wanneer de onthullers van “waarheid” binnen de hiërarchie informatie achterhouden en onderdrukken, positioneren zij gewoonlijk zichzelf om macht te behouden of meer macht te verwerven in plaats van dat zij krachtig zijn willen verspreiden onder allen.

      Enneh estimada amiga Nika, Putin kan beter deze jiddische broeders steunen ipv Bibi N

      Jews Against Zionism And Rothschilds
      https://www.youtube.com/watch?v=awCOSRg-gks

      New York City: 10,000+ Jews Against Israel (U.S. Media Blackout)
      https://www.youtube.com/watch?v=nMQ9C6vni0w

      Rabbi Josef Antebi exposing Zionists, even after being tortured by them!
      https://www.youtube.com/watch?v=DIT9sLz29iQ

   • Hola querido Pablo,

    Haha, ik word er helemaal duizelig van… 😉

    Alle leiders moeten met de andere leiders blijkbaar praten.
    Rusland is een veel-volkeren-staat, en daar horen ook de joden erbij, net als de moslims en christenen.en niet-gelovige..
    De joden zijn al eeuwen de machtigste club in de wereld, vooral door infiltratie. De verbindingen zijn in de laatste eeuwen dus zodanig gegroeid, dat ze er gewoon overal op belangrijke posities zitten.
    Ondertussen de laatste 150 jaar, de zionisten-bende.
    Als je weet is de Sovjet-Unie nadat de tsaar en zijn familie zijn vermoord, ontstaan uit 85% joodse (zionistische) mensen. Dat zegt Poetin zelf ook in het openbaar.. Poetin heeft na het verval van de Sovjet-Unie veel aangepakt wat niet klopte. Dat Israël van sterke (nationalistische) leiders houd,is bekend.
    Geen idee of Poetin foute boel is, ik kan geen Russisch. Wel is het een taal waar ik me al mee bezig heb gehouden. Ik gaf ooit les aan een Russische kernfysicus, en die heeft me verteld, dat het beter is in de meeste gevallen geen mening te hebben, ja het zou zelfs onbeschoft zijn, als men de taal niet spreekt (begrijpt) en ook nog nooit in het land is geweest, te oordelen.
    Mijn achtergrond is Italiaans/Duits, is dat beter of slechter? 😉 🙂

    Ik groet het goddelijke in jou!

    Hasta luego,
    Nika

    • Gazprom is niet door Poetin opgericht maar tijdens de Sovjet-Unie, onder Gorbastsjov, daarom ook in Zwitserland en dus niet transparant, typisch voor zionistische invloed.
     Wat wij willen in de wereld is niet realistisch in deze realiteit waarin de massa nog leeft.
     We kunnen pas iets anders zien, meemaken als de kritische massa bereikt is. Tot daarheen moeten we in een wereld van halve waarheden leven, dus ook in een realiteit die niet de mijne (onze) is. Er is namelijk ooit afgesproken, als paradigma, wat ‘onze realiteit’ is, Simpel voorbeeld, zoals een auto, auto heet en niet knalpijp, en een huis,huis en niet bescherming, democratie, democratie en niet potentiële dictatuur.
     Hoe dan ook, ik probeer zoveel mogelijk tussen de regels te leven.
     Abrazo y un buon dia 🙂

     • Buenos dias / Guter Tag / buongiorno hermanita rebelde Nika,

      Ik beoordeel een medemens op haar of zijn karakter en niet op zijn of haar afkomst, echter bij vele medemensen wordt hun karakter wel gevormd door hun afkomst….
      Enneh vanwege de vele en vaak felle support van jouw zijde voor de vrijmetselaar Putin, kreeg ik sterk de indruk van jou, dat jij Russisch was en daarom heb ik het aan jou persoonlijk gevraagd of mijn vermoedens klopten of niet. En dat jij een Europese Mestizo, Italiaans / Duits, bent, daar beoordeel ik jou dus niet op. A Mestizo in Latin America is a person of mixed race, especially one having Spanish and American Indian parentage. Daarom beschouw ik jou als een Europese Mestizo (Italiaanse en duitse) enneh dat is positief bedoelt mi querida Mestizo Europeo Nika.

      Enneh estimada hermana mestizo de Europa, zoals altijd ben ik het totaal niet eens met wat jij mededeelt over de dictator Poetin, want Pussy Poetin heeft altijd goede zaken gedaan met zijn zionistische partners en financierders zoals o.a. van de Chabad sekte en die hem hebben geïnstalleerd als hun NWO puppet. Zie ook Pussy Putin vele bezoeken aam de klaagmuur in Jeruzalem en altijd met keppel op. Het zal mij ook niet eens verbazen als hij fysiek besneden is en mentaal is hij al besneden, want er zit een steekje los in zijn NWO bolletje net zoals bij iedere leider.

      En Gazprom is wel door NWO lid Gorbi en zijn Freemason clan opgezet, echter Gazprom haar dochtermaatschappij / AG genaamd Gazprom Marketing and Trading Switzerland AG is opgericht onder Putin zijn dictatuur, zodat Pussy Putin gezamenlijk met zijn zionistische broeder Bibi het gas kan stelen onder de neuzen van het Palestijns volk teb behoeve van de global elite…

      Trouwens het gasveld heet het Leviathanveld en is vernoemd naar een mythologisch zeemonster uit het oude testament genaamd Levathian

      Leviathan (/lᵻˈvaɪ.əθən/; Hebrew: לִוְיָתָן, Modern Livyatan, Tiberian Liwyāṯān ; “twisted, coiled”) is a sea monster referenced in the Tanakh, or the Old Testament.
      https://en.wikipedia.org/wiki/Leviathan

      En dat Pussy Putin gezamenlijk met zijn zionistische broeder en oorlogsmisdadiger Bibi N het gas weg steelt van het Palestijnse volk vind ik persoonlijk monsterachtig en ziekelijk….

      En je hebt de Russische oliemaatschappijen zoals Lukoil en Rosneft en die doen ook vele zaken met dubieuze landen met moordlustige regimes waaronder de USA en daarom heeft het Russische Rofnet een strategisch Partnerschap opgezet met het Amerikaanse Exxonmobil en dat staat o.a. vermeld en afgebeeld in de onderstaande video op de website van Rosneft

      Strategic Partnership with ExxonMobil
      http://www.rosneft.com/news/video/exmvideo/

      En beiden gaan gezamenlijk de arctische zee vervuilen in hun gezamenlijke zoektocht naar petroleum / olie

      Rosneft and ExxonMobil strike oil in Arctic well
      http://www.ft.com/cms/s/0/d667e26c-457e-11e4-9b71-00144feabdc0.html

      Enneh Rosneft doet ook zaken met British Petroleum / BP en BP heeft zelfs aandelen van Rosneft

      BP’s risky Rosneft relationship: ‘We work in countries with ups and downs’
      http://www.theguardian.com/business/2014/jul/31/bp-risky-rosneft-russia-relationship-work-in-countries-ups-and-downs

      Daarom amiga Mestizo Europeo Nika, je moet niet alles geloven wat men in artikels zoals o.a. in het onderstaand artikel wordt vermeld.

      ExxonMobil admits $1bn lost from anti-Russia sanctions
      https://www.rt.com/business/236067-exxonmobil-rosneft-sanctions-report/

      Want dan richten Exxonmobil en Rosneft een Joint Venture op en kunnen zij rustig verder hun gangetje gaan met piraten (piraten = bedrijfsvoering met de oerhollandse VOC mentaliteit)

      Rosneft, ExxonMobil jointly bid for blocks offshore Mozambique
      http://www.offshoreenergytoday.com/rosneft-exxonmobil-jointly-bid-for-blocks-offshore-mozambique/

      En deze deal met Mozambique is ook gelukt

      Rosneft and ExxonMobil Declared Winners of the Mozambique License Round
      http://rosneft.com/news/pressrelease/29102015.html

      Business as usual bij al die machtsgeile medemensen met de VOC mentaliteit.

      Daarom amiga, onderzoek alles zelf en vooral de bedrijvigheid van grote multinationals en trek je weinig aan van de prietpraat van politiek leiders, want politieke praatjes zijn er enkel en alleen om het volk te misleiden. Enneh praatjes vullen geen gaatjes.

      Enneh pedofiel en voormalig FIFA maffiabaas Sepp Blatter, deelt het volgende mede over zijn grote amigo Pussy Putin

      Fifa’s Sepp Blatter should be awarded Nobel Peace Prize, says Vladimir Putin
      http://www.theguardian.com/football/2015/dec/17/sepp-blatter-fifa-putin-nobel-peace-prize

      En om de New World Order te verwezenlijken met 1 globale regering, meldt het andere pedofiele vriendje van Putin en tevens maffiabaas van de F1 het volgende

      F1’s Ecclestone: Putin Has to Rule Entire Europe
      http://sputniknews.com/art_living/20151026/1029099440/F1-Ecclestone-Putin-Run-Europe.html

      En mijn response daarop is

      Fuck The NWO Control Freaks
      https://www.youtube.com/watch?v=PgX5XUoeN3I

      En aan jou wil ik alleen meegeven en jij bent helemaal vrij wat jij ermee doet

      Be the kind of woman
      that when your feet hit the floor each morning
      the devil and his NWO puppets says
      “Oh Crap, She’s up!”

      Saluods rebelde y abrazos anarkista y Viva La Libertad de la independencia,

      Pablitohhhhhhhhhhhhhh

     • Buenas noches Pablito,

      Dank je wel voor de mooie omschrijving en vergelijking met Zuid-Amerika.
      Zo voelt het soms wel. Verschillende mentaliteiten.
      Ik vind dat met je comments iets weids mee komt, iets vrijbuiter-igs 🙂

      Van mij mag je ook denken dat Poetin een pussy is, dat denk ik dus niet.
      Maar hij is zeker een deel van het schaakspel en leent zich daardoor ook voor de media, en de media schrijft wat ze willen en niet wat waar is.
      Ik vrees, mi rebelde Pablo, dat we beiden er nooit precies achter zullen komen, hoe het allemaal precies ging en gaat. Dat blijft het grote geheim.
      Ik hoop op rechtvaardigheid voor alle mensen en ieder politiek luchtpuntje is mooi meegenomen. Omdat het voor de meesten blijkbaar toe doet wat regeringen besluiten.
      Ergens is het een achterlijk kunstmatig systeem. Geef me een rustig plekje in de natuur en een zonnetje met blauwe lucht boven mijn bol 🙂 . …uiteindelijk zijn we allemaal op een reis, moment na moment na moment…

      ciao ciao

      Nika, la Europese Mestiza 🙂

     • Hola aloha Mestiza Europea Nika,

      como estas amiga?

      Trouwens in de Spaanse taal wordt eerst het naamwoord geschreven / uitgesproken en daarna pas het bijvoeglijk naamwoord in tegenstelling tot de Nederlandse taal, want in de NLse taal wordt eerst het bijvoeglijk naamwoord uitgesproken / geschreven en daarna pas het naamwoord. Bijvoorbeeld, de intelligente vrouw wordt in het (latino) Spaans uitgesproken / geschreven als la mujer intelligente. En jij bent una Mestiza Europea. Trouwens het woord Mestizo wordt alleen met een O geschreven / uitgesproken en niet met een A. Maar ik vind het leuk en inventief van jou, dat jij als una mujer intelligente y super independiente de O bij Mestizo eraf hebt gehaald en vervangen door een A. Ik ben dol op mensen die zich niet exact houden aan de spellingsregels, want met zo een houding rebelleer je tegen de gevestigde orde en daarom ben ik dol op de rap taal en de uitdrukkingen en de moderne Nederlandse straattaal, want deze zit tegenwoordig vol met buitenlandse woorden of woorden bedacht door het straatvolk zelf, zoals het woord “scotoe” en dat betekent “politie” of ook wel bekend als de smeris, de lakeien van de elite en tegenwoordig noemt men deze gehoorzame onderdanige dienaars van de elite ook wel POPO. En onze rebelse zusters en broeders in latina america vervangen de o en de a in een woord tegenwoordig met de letter x en schrijven hermana of hermano als hermanX…….

      Trouwens vorig jaar had ik in het centrum van Amsterdam nog een discussie met 2 POPO’s die 2 daklozen aan het bekeuren waren, want de daklozenj zaten op straat en dronken een blikbier en dat mocht niet op die plek. Ik zag en hoorde dat en ik ben op die agenten afgegaan en aan hen gevraagd hoeveel bankdirecteuren en financiële sjoemelaars zij hadden aangehouden en/of bekeurt de afgelopen jaren, want de beurs van Amsterdam, de A’damse grachten en de kantorencomplexen in A’dam Zuid zit vol met dat soort van parasitaire medemensen. De scotoe’s gingen mij daarop bedreigen met een bekeuring als ik mijn mond niet dicht hield en sommeerden mij om weg te gaan, want anders zouden zij mij meenemehhhh naar het popo-bureau. Ik heb aan hen toen medegedeeld, dat zij de marionetpoppetjes en dienaren van de elite zijn en onderdanige en kritiekloze onderdanige slaven van de polder dictatuur / koningshuis zijn en daarbij liep ik heel langzaam de andere kant op. De daklozen begonnen te lachen, echter de 2 scotoe’s wisten niet wat zij met mij aan moesten en daarop heb ik hen gedag gezegd in het Spaans en meegegeven om eens kritisch voor zichzelf te leren nadenken ipv dom bevelen op te volgen… Veel straatagenten zijn ook niet echt bijster intelligent, zeg maar typisch RTL 4 volk.

      Trouwens de Surinaamse taal sranan tongo en de Antilliaanse taal Papiamento is bedacht door de slaven en is net zoals de moderne NLse straattaal een mengelmoes van allerlei talen.

      Papiamento is a Creole language containing elements of Spanish, Portuguese, Dutch, English and French, as well as Arawakan and African languages. It is spoken by about 330,000 people in Curaçao, Bonaire and Aruba, which were formerly known as the Netherlands Antilles.

      Dat deden de Afrikaanse slaven zodat hun Nederlandse slavenhouders en hen niet konden verstaan. Wist je dat de NLse slavenhouders in die tijd bekend stonden om hun bruut gedrag en werden bestempelt als de meest ziekelijke van alle Europese slavenhouders. In Noord Amerika zijn veel Indianen uitgemoord, echter in Suriname waren ze bijna uitgeroeid vanwege de NLse VOC mentaliteit. Men liegt in het westers onderwijs, dat de Indianen overleden door o.a. westerse ziektes, echter dat is een grote leugen, want ze werden uitgehongerd. Want het immuunsysteem van de Indianen was net zoals van de Afrikaanse slaven heel sterk, echter als jij geen voedsel krijgt, dan verhonger jij. En wat men in het westers onderwijs ons probeert wijs te maken, is gringo talkie talkie oftewel bullshit. Ik kwam enkele jaren geleden het onderstaand reisverslag tegen daarover.

      — Waarom werd de Indiaan bijna volledig uitgemoord in Suriname
      De Indiaan in Suriname —

      Het aantal Indianen of Roodhuiden in de kolonie vermindert jaarlijks en bedraagt nu ongeveer 800; zij bestaan uit 2 stammen, de Arrawakken en de Caraiben. Zij wonen gewoonlijk in kampen of dorpen, hunne hutten bestaan uit een dak gedekt met pina- of palmbladen, het geraamte dier hutten is met bewonderingswaardige netheid ineengesloten en door slingerplanten verbonden; geen spijker is er aan te bekennen. Jacht en visserij maken hun hoofdbezigheid uit en voorzien in hun voedsel.

      De Indiaan, weleer de alleenheerscher in Amerika, houdt zich meestal in de bovenlanden buiten het bewoonde gedeelte der kolonie op. De Europeesche beschaving, of liever de Schiedamsche jenever en de daaruit voortvloeiende armoede, zijn in vroegere oorlogen krachtige bondgenoten in deze laatsten geweest, en hebben het volk tot het peil van volkomen verdierlijking doen dalen. Treurig is het denkbeeld dat een geheele volkstam tot volkomen vernietiging gedoemd is, nog treuriger dat hij geen enkel spoor van zijn bestaan zat achterlaten; waar zoo vele vroeger bestaande volken, als het ware nog voortleven in de geschiedenis of in prachtige bouwvallen, daar blijft hier van den Indiaan geen enkel monument over, zelfs geen zangen of overleveringen zullen in Suriname later aan dat Indiaansch volk herinneren.

      Bron:
      “beschrijving van de rivier de Suriname”, G.P.H. Zimmerman, 1877, Tijdschrift van het aardrijkskundig genootschap, 1877, deel II . De kapitein der infanterie G. P. H. Zimmermann werd in 1873 belast met de opname der militaire posten. Hij heeft daarvan een kaart gemaakt, alsmede een aantal aquarellen en beschrijvingen.

      Dit gedrag met de oerhollandse VOC mentaliteit omschrijft men tegenwoordig ook als GOING DUTCH, zie deze vid wat daarmee wordt bedoelt.

      Going Dutch – The Netherlands’ slave trade
      https://www.youtube.com/watch?v=Mea8v4ZRhyE

      Enneh over Pussy Putin gesproken, hij en zijn kameraden zijn ook nog eens oorlogsprofiteurs, want net zoals hun partner in crime de VS gaat het Russisch militair complex miljarden dollars verdienen aan hun oorlogszuchtig gedrag in Syrië. Want Syrië werd en wordt door de VS en Rusland misbruikt als een laboratorium om hun nieuwste wapens uit te testen in de praktijk. En doordat de testresultaten van deze ziekelijke experimenten voor hen beiden “positief” zijn uitgelopen, is er nu heel veel vraag naar deze wapens van de USA & Rusland. En o.a. Saoedi-Arabië, sponsor van ISIS en zogenaamd tegenstander van Rusland, heeft voor miljarden dollars van deze wapens bestelt bij Rusland……

      Syrian Campaign Pays Off as Moscow Lands Military Contracts
      http://sputniknews.com/world/20160329/1037137470/syria-russia-air-campaign.html

      Wowwwww wat een ziekelijk gedrag enneh het militair industrieel complex uit de VS maakt zich daar ook schuldig aan en in het onderstaand filmpje en bijgesloten artikel met bron verwijzingen wordt deze ziekelijke houding van zowel de VS als Rusland aan de kaak gesteld.

      Probable Cause with Sibel Edmonds: Syria & the Real Winners of a Synthetic Conflict
      https://www.youtube.com/watch?v=7t6WyqZcuuk

      en

      http://www.boilingfrogspost.com/2016/03/29/probable-cause-with-sibel-edmonds-syria-the-real-winners-of-a-synthetic-conflict/

      Ja beste Mestiza Europea Nika, Pussy Putin zijn oorlogszuchtig gedrag is enkel en alleen om zijn eigen belangen en die van het Russisch militair complex te dienen en ondanks zijn zeges tegen ISIS, hebben zijn bombardementen ook het leven gekost aan ruim 1700 onschuldige burgers in Syrië……

      Saludos anarkista y abarzos,

     • En zoals jij aangeeft amigX Nika,

      wij zijn allemaal op reis en op pacha mama / moeder aarde is deze doorreis tijdelijk en een onderdeel van de reis in het eeuwige en oneindige zonder begin of eind…..

      De Andes Indianen hebben daar een mooi lied over gemaakt en dat heet El Condor Pasa, de condor passeert / vliegt voorbij. Je hebt tegenwoordig van dit lied meerdere uitvoeringen en om mij betoog niet politek af te sluiten, doe ik 2 versies van dit andes liet aan jouw alma / soul toekomen mi querida Mestiza EuropeX Nika,

      EL CONDOR PASA – INCA SON
      https://www.youtube.com/watch?v=XOSbuaX4AMY

      &

      El condor pasa – PERU
      https://www.youtube.com/watch?v=M_gSydN_BYM

     • Buneos dias Pablo, el anarquista….

      had een heel stuk geschreven maar mijn internet viel opeens weg…
      dus nu verkort…haha
      Rappen is een eigen taal, daar heb je helemaal gelijk.
      Mijn ´volwassen´ zoon is ook aan het schrijven, en zo cryptisch dat ik er als allochtoon niet alles meteen snap, blijft toch ook na 20 jaar een vreemde taal voor me. Afgelopen jaar had ik een campertje vw t3 bj 84 aangeschaft. Later kwam ik achter dat er cd´s inzaten, o.a. Manu Chao. Een kunstenaar waar ik alleen één liedje van kende, maar die ik nu zeer waardeer. Niet omdat zijn muziek een muzikaal hoogstandje was, maar omdat hij authentiek is, en ziet wat er speelt op deze wereld. Er is een lied wat me aan je commentaar herinnerde ´por el suelo´, nu snap ik de ´omschrijving´ van moeder aarde, mooi hoor.
      ´El condor pasa´ ken ik al sinds ik kind ben, is vaak over de ether gekomen…

      Ik weet niet of je El Bicho kent, een Spaanse band van jaren geleden, maar muzikaal echt een openbaring, voor mij dan.
      Een nummer van hen om te beginnen, iets rustiger-s 😉

      En om on-topic te blijven, ik wens de Oekraïners buena suerte (veel Geluk), net als ons allemaal.

      Hasta luego Pablitooooh,
      disfruta el sol,

      con mucho gusto
      Nika

      https://www.youtube.com/watch?v=JAcM5_B-xuA&index=12&list=PL6E7CDC1991D82CD8

      https://www.youtube.com/watch?v=bnaTLcFpQnE

 5. Mooi om het eens uit de mond van de gewone burger te horen, hoe die erover denkt. Bedankt voor de video. (goed bezig)

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.