Solar Radiation Management of geknoei met klimaat in ons land

Maarten Horst ontdekte als eerste onderzoeksjournalist dat solar radiation management (SRM) of albedo management ook in ons land wordt toegepast. Dat betekent dat metalen deeltjes in de stratosfeer worden uitgestrooid of gesprayd waarmee de hoeveelheid zonnestraling die de aarde bereikt wordt verminderd, hierdoor koelt de aarde kunstmatig af en raken de lucht en het milieu vervuild. Daarmee krijgen de strepen in de lucht of chemtrails in een klap een duidelijke verklaring.

Het vervelende met SRM is dat de toepassing er van zoveel mogelijk wordt geheim gehouden. Het is in bepaalde kringen algemeen bekend dat het werk wat Maarten heeft gedaan negatieve aandacht van geheime en politiediensten oproept. Een experimentele praktijk die al vele jaren wordt toegepast moet geheim blijven. Gelukkig bestaan er tientallen sites over dit thema samengesteld door verontruste en verontwaardigde burgers.

Je moet echter weten op welke manier je moet zoeken. Horst licht een tipje van de sluier op.

Maarten wist door te dringen tot de verantwoordelijke uitvoerder hiervan op Schiphol, hij zocht zelfs contact met de AIVD en komt tot verrassende conclusies. Ook stuurde hij alle Tweede Kamerleden informatie over zijn onderzoek.

Uit bewondering voor zijn werk zocht DLM contact met hem en maakte bijgaande film (i.s.m. Amadon). Maarten Horst blijkt een bevlogen idealist te zijn, die op zijn eigen manier een bijdrage wil leveren aan een betere wereld. Hij constateert dat de aarde wordt vervuild door geo-engineering, twijfelt geen moment en komt in actie. Hij zegt letterlijk:

“De mens ontwaakt, het is niet meer tegen te houden. We worden sterk, we worden bewust.”

Hij vermoedt dat er een verborgen agenda is bij de pogingen het klimaat te beïnvloeden. Het is veel meer dan een manier tegen de opwarming van de aarde. Bekijk hier zijn verhaal en motivatie.

Meer bronnen:
weather-modification-journal.de
Ongekende hoeveelheid informatie over geo-engineering of solar radiation management
www.srmgi.org/
climate.envsci.rutgers.edu/pdf/GRLreview2.pdf
www.chemtrail.de
www.pbme-online.org
www.sauberer–himmel.de

Je kunt Maarten Horst bereiken onder zijn email-adres.

Rob Vellekoop, 18 maart 2016

 

22 Comments

 1. Maak ze maar wakker Maarten!
  Mijn ervaring is dat we onze eigen programmeur zijn in deze matrix van de 3D wereld. Dat we een spel mogen spelen in de “speeltuin van het leven”. Mijn ervaring is dat we deze “ellende” nu moeten mee maken om “wakker” te worden. Maar, hoe kun je met al deze ervaringen omgaan, om toch gezond en gelukkig te worden/blijven?
  Op Zaterdag 2 april in Centrum Zonnewijzer wil ik daar op in gaan.
  Kijk dan meteen ook even in ons Tesla-museum(pje) .

 2. Ik kan veel mensen niet kwalijk nemen dat ze de strepen in de lucht niet direct thuis konden brengen, want ik wist ook eerst van niets. De regering vindt het niet belangrijk de mensen te informeren over wat er aan de hand is. Dan ga je op onderzoek uit, en kom je er achter dat er onder onze voeten een methaan bom rust, die elk moment af kan gaan, waardoor de temperatuur met enkele graden zal stijgen, en dat is het werkelijke probleem. De conclusie die dan getrokken wordt is vrij simpel: er is een daadwerkelijk plan de mensheid te redden, en men dient dit onmiddellijk bekend te maken, waarna het plan uit wordt gevoerd, óf er is geen plan tot stand gekomen en iedereen komt door dit methaan in 2030 om het leven. Mochten de ruimteschepen er niet toe in staat zijn, het methaan uit de atmosfeer te filteren, dan zullen mensen daadwerkelijk in ruimteschepen in veiligheid gebracht moeten worden. De gevolgen binnen een periode van enkele jaren zullen dan ook fors zijn, en al helemaal als mensen hun vaste manier van leven op moeten geven, en de mensheid in de handen mag knijpen het deze keer overleefd te hebben.

  • Wat dacht jij, we trekken nog één keer de dood en verderf angst en verdoemenis kaart??

   Het is mij duidelijk dat overheden NGO’S en uitvoerders van de trails weten dat ze niet onder disclosure uitkomen we weten al te veel en gaan het nu benoemen onder de valse noemer die jij nu gebruikt.

   ( ruimteschepen zelfs wauw! )

   Klimaatknoeien met chemtrails redt geen levens, het kost levens.
   Dit is al door vele wetenschappers geuit zelfs door de meest bekende zoals david keith.
   Andere wetenschappers die het niet met de klimaatopwarming eens zijn dat deze door mensen handen is gemaakt, worden gewoon weggezet. Dat is geen consensus.

   http://www.thetimes.co.uk/tto/opinion/thunderer/article4091200.ece

   IMO moet de discussie met de feiten die gevonden zijn door wetenschappers die nu gewoon worden buitengesloten omdat het de elite niet dient, opnieuw worden gestart.

   http://www.globalclimatescam.com/failed-predictions/the-ipccs-latest-report-deliberately-excludes-and-misrepresents-important-climate-science/

   Ik zou je willen adviseren eens in gesprek te gaan met deze man.
   Prof.dr. Salomon Kroonenberg van de TU DElft.

   “Gepubliceerd op 3 dec. 2015

   “De invloed van de door de mens uitgestoten broeikasgassen is nog steeds onzichtbaar. De gemiddelde wereldtemperatuur, de zeespiegelrijzing, het afsmelten van de gletsjers en de frequentie van extreme gebeurtenissen vallen nog steeds binnen de bandbreedte van de natuurlijke processen.”

   Prof.dr. Salomon Kroonenberg komt net terug van een reis naar Groenland, waar hij naar eigen zeggen ‘de zaak met zijn eigen ogen eens is gaan bekijken’. Hij bevestigt datgene wat hij al jaren roept, namelijk dat de mens niet de belangrijkste oorzaak is van de veranderingen in het klimaat.

   Salomon Kroonenberg is emeritus hoogleraar Geologie aan de TU Delft. Hij schreef het boek ‘De Menselijke Maat’ (2006), over onder andere de onzinnigheid van het blindstaren (door IPCC) op het broeikasgas CO2 als belangrijkste en meest zekere oorzaak voor klimaatverandering. Volgens Kroonenberg is het klimaat te complex, de procescycli te groot, om daar door ons een beetje aan te laten sleutelen.

   Heeft de Aarde ons nodig, of wij de Aarde?”

   https://www.youtube.com/watch?v=2Tst9-Be4nY

  • Ik ben eigenlijk wel blij met die methaan bubble, het is namelijk een geweldige vorm van natuurlijk gas die ze op willen slaan en in gaan zetten als renewable energy. Maar niemand die erover spreekt

   oh wacht!

   https://www.sa.gov.au/topics/water-energy-and-environment/energy/energy-supply-and-sources/renewable-energy-sources/biomass-and-waste-to-energy

   Het kan van uitwerpselen van dieren maar natuurlijk ook van een bubble in een oceaan

   Wat goed zeg! Geen gas schaarste dus!!!!
   Nou zie ook dat kan uit agenda 21 geschrapt!

   Ik zou zeggen lekker een verantwoorde pijpleiding erin en hopsa distribueren maar.

   • oh ja? En waar zou dit niet mogelijk kunnen zijn?

    Overigens als je de video hebt bekeken kun je zien dat er geen gevaar is in de methaan bubble, dat ook dit een natuurlijk verschijnsel is, wat zichzelf oplost zodra het kouder wordt. Dan laat de oceaan de methaan zachtjes los een geheel en natuurlijk fenomeen, waar al vele decennia is en zal zijn.
    Dus wie heeft er hulp nodig?

    Kennis, zal u bevrijden.

  • Ha ha. Mannen op leeftijd horen zich terug te trekken achter de geraniums of in hun moestuintjes. Ik zou dat graag doen, maar heb ik eerst nog het een en ander schoon te maken van corruptie en doofpotten. Hopelijk sluiten heel veel mensen zich bij deze schoonmaakbeweging (Vrede & Recht) aan.

 3. What in the World Are They Spraying? (Full Length)

  The Chemtrail/Geo-Engineering Coverup Revealed.

  By now everyone has seen crisscrossing streaks of white clouds trailing behind jet aircraft, stretching from horizon to horizon, eventually turning the sky into a murky haze. Our innate intelligence tells us these are not mere vapor trails from jet engines, but no one yet has probed the questions: who is doing this and why. With the release of this video, all of that has changed. Here is the story of a rapidly developing industry called geo-engineering, driven by scientists, corporations, and governments intent on changing global climate, controlling the weather, and altering the chemical composition of soil and water — all supposedly for the betterment of mankind. Although officials insist that these programs are only in the discussion phase, evidence is abundant that they have been underway since about 1990 — and the effect has been devastating to crops, wildlife, and human health. We are being sprayed with toxic substances without our consent and, to add insult to injury, they are lying to us about it. Do not watch this documentary if you have high blood pressure.

  https://youtu.be/jf0khstYDLA

  • Contrails zijn trouwens ook giftig, want het zijn uitlaatgassen. Ik heb bijna 20 jaar gewerkt op de Luchthaven Schiphol en ik kan uit eigen ervaring hier mededelen, dat de gehele flora en fauna aldaar helemaal van slag is, o.a. veel hazen aldaar zijn blind en vogels die continu overal tegen aan vliegen omdat ze gedesoriënteerd zijn…. En vele vogels, vooral ganzen, worden ook dood geschoten om te voorkomen dat deze vogels niet botsen met het vliegverkeer aldaar…….

   Kerosine, vliegtuig brandstof, is zelfs giftiger dan benzine. Je kan dat zelf testen en ga naar de Luchthaven op een niet zo winderige of windstille dag en ga aldaar op het panorama terras staan en je ruikt de gassen van de verbrande kerosinelucht. Als jouw auto aldaar een tijdje staat op de een van de parkeerterreinen op het luchthaventerrein komt er een soort van plakkerige laag op de autolak te zitten en die troep adem je dus ook in.

   Ik weet dat zowel de Canadese overheid als de Britse overheid toegeven dat mensen, de elite en hun puppets, het klimaat proberen te manipuleren en daar gebruiken zij de misleidende term GEOENGINEERING voor. Men gebruikt termen zoals ‘geoengineering’ om de bevolking te misleiden.

   Zie o.a. dit verslag in pdf vorm, welks staat op de website van het parlement van het Verenigd Koninkrijk

   House of Commons Science and Technology Committee The Regulation of Geoengineering Fifth Report of Session 2009–10 Report, together with formal minutes, oral and written evidence
   Ordered by the House of Commons
   to be printed 10 March 2010
   http://www.publications.parliament.uk/pa/cm200910/cmselect/cmsctech/221/221.pdf?

   En zoals ik aangaf in Canada heeft de Canadese regering toegegeven dat zij chemtrails toepast en je hebt daarom groeperingen in Canada die daar tegen procederen, zie o.a. deze website

   CANADIAN CHEMTRAILS LAWSUIT
   http://www.geoengineeringlawsuit.ca/

   En laatste jaren is het mij opgevallen, nadat de vliegtuigen chemtrails hebben gesproeid, de chemtrails eerst de lichte kleuren vertonen, echter na een korte tijd worden de chemtrails heel donker van kleur net zoals donkere onweersbuien. Dus ik vrees dat men weer nieuwe stoffen aan de chemtrails hebben toegevoegd.

  • Maarten moet niet alleen op Schiphol gaan onderzoeken, want ondanks dat Holanda een piepklein landje heeft het verhoudingsgewijs heel veel vliegvelden. Je hebt Rotterdam The Hague Airport, Groningen Airport Eelde, Eindhoven Airport en Maastricht Aachen Airport en tevens ook enkele luchtmachtbasissen.

   Lijst van vliegvelden in Nederland

   Dat Maarten ook denkt dat de AIVD hem zal steunen betreft zijn bevindingen is niet echt …. Want de polder CIA is net zo corrupt als the Yankee CIA, all Criminals In Action die gehoorzaam bevelen en opdrachten van anderen opvolgen.

   Enneh Maarten elk mens heeft de vrije wil om zelf te beslissen wat zij of hij doet, echter andere mensen (geen ET’s) proberen dat te manipuleren en daar komt alleen menselijk gedrag aan te pas en waarbij meestal misbruik wordt gemaakt van menselijk gedrag en de wetenschap daar omtrent.

   The Century of the Self (Full Documentary)
   https://www.youtube.com/watch?v=eJ3RzGoQC4s

 4. Zelden een filmpje gezien met zo’n lage informatiedichtheid. Please, come to the point. Dit is samen te vatten in 1 minuut. En wat wordt er dan gezegd? Helemaal niets. Wat een onzin allemaal dit. Ja, ik ben zo’n mannetje die onder invloed staat van de top. Laat me niet lachen.

 5. ff opnieuw …
  ik ben de admin van het pagina chemtrails nederland en heb x aantal rare dingen meegemaakt in 2013 … ik zou eerst jullie attent willen maken dat we een tv scherm boven ons hoofd hebben … ik ben met nog een persoon getuige van geweest van een projectie van de maan voor onze ogen … we zaten in de auto en halverwege de projectie zag ik dat het een maan was … dus snel de auto aan de kant gezet en dit was het resultaat :
  https://www.facebook.com/ChemtrailsNederland/photos/a.549435321774118.1073741836.467217529995898/817253854992262/?type=3&theater
  paar weken/maanden later zag ik naast mijn flat een zwaard in cirrus bewolking … naar mijn idee het beste bewijs van cirrus bewolking manipulatie … heb maar 4 foto’s kunnen nemen i.v.m. de batterij die leeg was … hier de foto’s er van :
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.567630333287950.1073741838.467217529995898&type=3
  paar weken/maanden later lag ik op de bank en ik voelde rare energie door m’n lichaam … dus ik sta op en kijk naar buiten en zag rare bewolking … dus ik pak m’n camera en begin foto’s / video’s te maken … kort er na kwam er een gezicht uit dat bewolking naar beneden … het is echt te gek voor woorden wat ze tegenwoordig kunnen doen met de tech. er achter … hier is een foto en video er van …
  rond 1 min 37 is die goed te zien als jullie dit filmpje kunnen zien :
  https://youtu.be/5FgsfdcSpyA
  https://www.facebook.com/ChemtrailsNederland/photos/a.670688746315441.1073741899.467217529995898/670688832982099/?type=3&theater
  volgens mij was dit allemaal een psy-op … psychologische operatie op mij door een of andere instantie die dit soort dingen voor mijn ogen hebben gemaakt … ik ben echt blij dat ik wakker geworden van het feit dat dit soort dingen mogelijk zijn met geo-engineering … maar is soms echt een ramp als ik met mensen er over praat die niets van af weten … maar ik geef niet op … ff doorzetten …

  groetjes uit Middelburg …
  https://www.facebook.com/ChemtrailsNederland/

  • @ Adam Spamler

   Gewoon doorgaan en kom met goede informatieve links waar men niet onderuit kan.

   We vinden elkaar wel, de groep wetenden groeit snel hoor.

  • jammer dat maarten weather warfare overslaat.

   http://www.washingtonsblog.com/2015/02/weather-wars.html

   Tis niet zo zeer om ons slapende te houden er zijn vele mogelijkheden met chemtrails. Hologrammen tonen fake ,fake ufo’s,fake goden, weather warfare,het geleiden van de haarp installatie en eiscat 3d, scattering het storen van satelieten,3d mapping voor militaire doeleinden of wat al niet meer , droogte creëren, waardoor men water kan gaan rantsoeneren en schaarste maken waardoor water een hoge prijs krijgt.Ook onder agenda 21 gaan ze rantsoeneren.
   De elite heeft water opgekocht jaren terug en wil dus een plausibele reden om het duur te verkopen.

   http://www.globalresearch.ca/the-new-water-barons-wall-street-mega-banks-are-buying-up-the-worlds-water/5383274

   Agenda 21 is opgezet om het opwarmen van de aarde door mensenhanden gemaakt in hun ogen terug te dringen middels nog te volgen wetten en restricties.

   Deze droogte wordt uiteraard ook ingezet in het klimaatopwarmings verhaal, als zijnde aantoonbaar bewijs. ( wat eerder gevolg kan zijn van chemtrails )
   Het is ook om het verhaal van Ehrlich, jaren terug die riep overpopulatie zal de wereld doen vergaan kracht bij te zetten.
   Uiteraard is er geen overpopulatie. Maar dat past dan weer mooi bij hun enge eugenics gedachtegoed.
   Hier de feiten:

   https://overpopulationisamyth.com/

   Ook overpopulatie past in het klimaat hoaxje, wij als mens zijn verantwoordelijk voor de klimaatopwarming in hun ogen.

   Ik kan er nog hele pagina’s mee vullen..maar ik zeg geloof mij niet op mijn posts, doe zelf onderzoek! 🙂

 6. Op alle fronten tegenwerking, aangestuurd door die bepaalde psychopatische elite, op zorg onderwijs maatschappij cultuur geloof, waarbij de bedoeling is om de mens te robotisering en verslaving?

 7. Goed werk van Maarten Horst. Hij trekt de realiteit van het gerotzooi in de atmosfeer naar de stip die Nederland is.
  Ik vrees echter dat de smeerboel niet ophoudt wanneer we in Nederland ene Sander of een andere misleide braverik aan de paal nagelen voor het productief meewerken aan het vergiftigen van de lucht en het afschermen van het zonlicht…

  Ik ben als Nederlandse medisch research journalist al sinds 2004 bezig met wat er boven ons hoofd — en dus ook boven Nederland — wordt uitgestrooid…

  In april 2013 gaf ik in een hoorzitting van het EU Parlement een presentatie over de gevolgen voor de gezondheid van mens, dier en aarde door de doorgaande clandestiene stratosfere aërosole geoengineering (lees: chemtrails)
  http://www.slideshare.net/LovingTruth/chemtrails-hearing-eu-parliament-brussels-9-april-2013?utm_campaign=analytics_weekly_teaser&cmp_src_from=analytics_weekly_teaser&utm_medium=email&cmp_src=analytics&utm_source=analytics_dashboard

  In 2012 gaf ik een chemtrail presentatie op de eerste Open Mind Conference in Skanderborg, Denemarken.

  In 2010 gaf ik een presentatie in Gent,
  http://www.slideshare.net/LovingTruth/chemtrails-10-0529-ghent-1?utm_campaign=analytics_weekly_teaser&cmp_src_from=analytics_weekly_teaser&utm_medium=email&cmp_src=analytics&utm_source=analytics_dashboard

  Al deze (inter)nationale presentaties, resultaat van intensief graafwerk, zijn te vinden op internet.

 8. Waarom word er zoveel geluid weggehaald? Naam en functie van deze persoon bijvoorbeeld?
  En wiens keuze is dat?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.