Australië legaliseert mediwiet na dood activist

Het Australische Parlement heeft een wet goedgekeurd voor de teelt van medische cannabis. De stemming werd precies 1 jaar gehouden na de dood van cannabis activist Dan Haslam, die bezweek aan darmkanker. Haslam werd een activist voor marihuana, toen hij het gebruikte tegen ernstige bijwerkingen van chemotherapie, pijn en misselijkheid.

Haslams moeder was aanwezig en dankte het Parlement om stappen te zetten voor legalisering van mediwiet. Dan Haslam verloor zijn 5-jaar durende strijd tegen darmkanker nadat hij met marihuana de misselijkheid veroorzaakt door de chemotherapie verlichtte.

danhaslamZijn moeder vertelde dat ze verplicht was als dealer op te treden om haar doodzieke zoon Dan de cannabis te kunnen geven. Zij startte in haar eentje een petitie en kreeg meer dan 250.000 handtekeningen. Zij gaf twee jaar van haar leven zoals zij zelf stelde om te lobbyen bij politici op alle niveaus, kerk, doktoren, verpleegsters, talrijke organisaties en het publiek voor legalisering van medische wiet. Lucy Haslam bedankte de politici voor het luisteren naar de mensen en door Australie een betere plaats te maken voor duizenden die lijden. Ze zei:

“We hebben laten zien dat politici de macht van het volk niet kunnen negeren. We verloren je een jaar geleden Dan….maar jij veranderden de wet voor iedereen vandaag. Bitterzoete dag!”

Op de Facebook pagina Dan’s Story, die door de ouders werd gerund, vierde de aankondiging op woensdag.

De Australiërs hebben nog een lange weg te gaan voordat ze werkelijk mediwiet mogen gebruiken. Cannabis staat nog steeds geclassificeerd als een illegale drug. Dat betekent dat het onwettig is als patiënten dit zelfstandig als medicijn gebruiken. Het Parlement zal het nog eens moeten worden over de manier waarop het geneesmiddel zal worden verspreid en op welke manier de boeren het zullen verbouwen.

Rob Vellekoop, 3 maart 2016

steundlm336x140

 

 

4 Comments

 1. @ pablo; weten is 1 ding, delen is alles, bedankt!
  Een kleinigheidje terug;
  http://beforeitsnews.com/health/2016/02/she-cured-all-forms-cancer-and-now-her-industry-suppressed-protocol-is-going-viral-video-2613954.html
  https://www.youtube.com/watch?v=rFZmac88Gqw (Onderzoek naar Cannabisgebruik bij zwangere vrouwen)
  https://www.youtube.com/watch?v=dYuMxVwPdUc (Onderzoek naar cannaboiden in Spanje)
  http://www.stichtingmediwiet.nl/
  https://www.youtube.com/watch?v=lAZx3TxilnQ 🙂 ONE LOVE

  • Hola aloha soul brotha Matkus,

   hartelijk dank voor het sharen van je wetenswaardigheden. Ik heb zonet het artikel over Dr. Johanna Budwig gelezen en dat kwam mij bekend voor. Mensen zoals Dr. Johanna Budwig werden en worden in een verdomhoekje geplaatst en men pleegt vaak karaktermoord op deze soort van altruïstische medemensen. Big Pharma en de door hen opgeleiden wetenschappers zijn in mijn ogen verstandelijk gestoord en door zulk soort lui worden de baten van medicinale cannabis te niet gedaan. En vergeet niet de negatieve invloed welks de familie Rockefeller heeft in het ontstaan van de hedendaagse westerse geneeskunde en waarbij homeopathische middelen zwart worden gemaakt.

   Rockefeller Medicine
   https://www.youtube.com/watch?v=X6J_7PvWoMw

   Deze familie was ook betrokken met hun Rockefeller Foundation met het financieren van MKULTRA experimenten in o.a. Canada.

   Mind Control and the New World Order
   http://www.globalresearch.ca/mind-control-and-the-new-world-order/31569

   En nadat de ziekelijke experimenten van MKULTRA werden ontdekt en geopenbaard, dan heb je alsnog zgn westerse wetenschappers, die deze ziekelijke experimenten trachten te bagatelliseren en soms zelfs goed te praten, zie als goed voorbeeld in deze de bebaarde en bebrilde Nutty professor in onderstaande reportage. En zie in de andere reportage hoe wetenschappers elkaar negatief beïnvloeden en waardoor zij leugens verkondigen….

   CIA Project MKULTRA – Mind Control In Canada
   https://www.youtube.com/watch?v=VU2Sa9UhC-s

   MKUltra – The Fifth Estate on CBC – March 11 1980
   https://www.youtube.com/watch?v=NSlfq6vrUXg

   Wat veel mensen tevens ook niet weten, is dat hun huisarts, fysiotherapeut, etc bij het starten van een eigen huisartsenpraktijk, zij of hij ook daarvoor een hypotheek (pand) en leningen (medische gereedschappen) moeten afsluiten en daardoor o.a. afhankelijk worden van de elite….. En tevens heeft Big Pharma veel invloed op welke (chemische) medicijnen de huisartsen voorschrijven. En ik zeg altijd tegen mijn medemens, als die chemische rotzooi zogenaamd genezende werking heeft, hoe komt het dan dat elk jaar de medische kosten stijgen en de pan uit rijzen ipv te dalen. Want als je jouw gezonde verstand gebruikt, dan zal je toch verwachten dat men nu allemaal genezen is vanwege de vele westerse geneesmiddelen, echter helaas is dat niet zo… En de hedendaagse westerse westerse mens is een slappeling, want zodra zij o hij een pijntje voelt of ongemak, dan grijpt zij of hij meteen naar chemische middelen.. Ai ai ai caramba wat een watjes en balletjes… hi hi hi O’ja de meeste medicijnen zij wit van kleur, want het schijnt dat de kleur wit rustgevend is………

   Zelf maak ik al ruim 10 jaar geen gebruik meer van de westerse geneeskunde en ik voel mij zo fris als een hoentje aka like a bird in the sky. Ik heb hier al in andere post medegedeeld dat ik veel info heb opgedaan met hulp van mijn Suergra Peruana / Peruaanse schoonmoeder en vooral zelf naar info opzoek te gaan en daarbij is het internet een handig middel en men moet zich er wel bewust van zijn, dat op het internet veel onzin staat. En daarbij is het heel belangrijk om goed naar je lichaam te luisteren. En de middelen die ik toepas dienen wel natuurlijk te zijn. Want ik lees op vooral op alternatieve sites dat men colloidal silver gebruikt en dat spul heb ik nooit gebruikt en zal ik ook nooit tot mij nemen. Dit doe ik op basis van mijn intuïtie en ook vanwege hoe dit spul wordt gefabriceerd. Trouwens ik heb nog nooit rivieren meegemaakt waarin zilver in het water zit of het moet door toedoen van de mens erin terecht zijn gekomen hi hi hi .

   De Indianen en ook in ander culturen wordt wiet, hasj en paddo’s als een geestverruimend middel toegepast en niet zoals in het westen als een genotsmiddel. Trouwens als je wiet, hasj of paddo’s als geestverruimend middel tot je neemt, dan is het genot ervan ook higher and more divine dan als je het als genotsmiddel toepast. En vanwege het feit dat men in het Westen deze middelen als genotsmiddelen en/of verdovingsmiddelen (verdoven en vergeten van het ellendig bestaan van de westerse maatschappij) gebruiken, geraken velen van hen verslaafd en daardoor komen zij terecht in een neerwaartse spiraal.

   De Indianen noemen sterke drank ook vuurwater, omdat het zo giftig en ongezond is als men het als een borreltje of gezelschapsdrank drinkt, want dat gaat niet goed samen en vandaar de naam vuurwater, want in de natuur gaan water en vuur ook niet samen, want of het water verdampt of het vuur dooft. Zelf help ik mensen die verslaafd zijn geweest of van hun verslaving willen afkomen. De westerse geneeskunde heeft nog geen genezende therapie gecreëerd om deze hulpbehoevende medemensen te helpen. En mij is het op gevallen, dat drank in de westerse maatschappij de meeste verslaafden creëert. En omdat de medische wereld daar nog geen probate oplossing voor heeft gevonden, wenden de meesten van hen zich tot de AA en zie hoeveel AA hulpgroepen in NL bestaan, in Amsterdam zijn het er meer dan 10……

   ADRESSEN AA GROEPEN
   http://www.aa-nederland.nl/informatie-over-aa/adressen-aa-groepen/

   Ik kan iedereen aanraden om ooit zo een bijeenkomst te bezoeken, iedereen is namelijk welkom, dus ook niet verslaafden en dan zie je in werkelijkheid hoe desastreus drank is. Tegenwoordig komen er ook veel jongeren die verslaafd zijn geraakt aan drugs en waaronder wiet, want de nederwiet zoals Haze, Bubblegum, Orange Bud, enzo heeft een veel te hoog THC gehalte en is daardoor geen soft drugs meer, maar een hard drugs.

   En in de VS is de kweek en verkoop van ganja / wiet big business geworden en waar helaas alleen de wetten van de VOC mentaliteit gelden

   Legalised Cannabis’s Corporate Takeover
   https://www.youtube.com/watch?v=hOQOEB48FHo

   Jamaica wordt altijd geassocieerd met Rasta’s en Ganja / Pot. Echter Ganja is nog steeds illegaal op dit Caraïbisch eiland . Ik heb enkele jaren terug de onderstaande reportage gezien en daar nam ik voor het eerst waar, dat men in moerassen op Jamaica wiet kweekt en teelt.. Enneh nog steeds volgens de oude traditie, dus zonder voedingssupplementen en ook geen groeimiddelen, maar wel puur natuur.

   Strain Hunters Jamaica Expedition (Full Length)
   https://www.youtube.com/watch?v=vyaKiWkHFlc

   Trouwens de elite en religieuzen gebruiken al heel lang natuurlijke middelen om in een geestverruimende bewustzijnstoestand te geraken, waaronder paddo’s.

   The Mushroom Unveiled
   https://vimeo.com/47115843

   Als mensen besluiten om zelf hun geest op deze wijze te verkennen, dan deel ik altijd aan hen mede, informeer je heel goed en bereidt je heel goed voor en maak er geen gewoonte van, want anders wordt je er afhankelijk van en dat is niet geestverruimend, echter wel geestdodend..

   Saludos rebelde y abrazos anarkista,

   Pablowwwwwwwww
   Ps, ik blow niet meer en drank gebruik ik ook niet, want dat heb ik genoeg gedaan voorheen en nuchter het leven ervaren is ook heel wonderbaarlijk en enigmatisch en zoals Bill Hicks zo mooi zei, It’s just a ride

   Bill Hicks – It’s Just A Ride
   https://www.youtube.com/watch?v=KgzQuE1pR1w

   Enjoy your ride dear Markus and others

 2. Hola aloha compañero Rob Vellekoop,

  In de VS is de wetenschap betreft medische cannabis alweer gekaapt door de elite en het militair Industrieel complex. Je hebt namelijk Cannabis Science, Inc en zij houden zich o.a. bezig met de ontwikkelingen die plaats vinden bij nieuwe cannabinoïden gebaseerde therapieën om het leven van de patiënten te verbeteren. En in 2012 heeft Cannabis Science, Inc Dr. Michael J. Goldblatt aangesteld als lid van hun wetenschappelijke adviesraad.

  CANNABIS SCIENCE APPOINTS DR. MICHAEL J. GOLDBLATT, THE FORMER DIRECTOR OF DEFENSE SCIENCES AT THE DEFENSE ADVANCED RESEARCH PROJECTS AGENCY (DARPA), TO ITS SCIENTIFIC ADVISORY BOARD
  http://www.cannabisscience.com/index.php/2012/594-cannabis-science-appoints-dr-michael-j-goldblatt-the-former-director-of-defense-sciences-at-the-defense-advanced-research-projects-agency-darpa-to-its-scientific-advisory-board

  Dr. Michael J. Goldblatt is een heerschap met de fascistische VOC mentaliteit en hij is ook werkzaam geweest als chief science officer en vice president of research for McDonald’s (McDeath)…

  En deze Nutty Professor was ook werkzaam en de eindverantwoordelijke bij DARPA’s Defense Sciences Office. DARPA (the Defense Advanced Research Projects Agency) is een onderdeel van het Amerikaans Industrieel complex en ontwikkelt o.a. vecht robots (ROBOCOPS) voor het Amerikaans leger. Michael Goldblatt gelooft dat mensen zullen eindigen met het controleren van hun eigen evolutie door middel van technologie oftewel trans humanism. Michael Goldblatt rond 1999 in dienst bij DARPA met een visie voor militair gebaseerde trans humanism…….

  Engineering Humans for War
  http://www.theatlantic.com/international/archive/2015/09/military-technology-pentagon-robots/406786/

  en zie punt nummer 9 van onderstaand artikel mbt deze Nutty Professor

  15 Historical Facts About DARPA That Everyone Should Know
  http://www.activistpost.com/2016/02/15-historical-facts-about-darpa-that-everyone-should-know.html

  In het verleden hebben andere gestoorde wetenschappers in opdracht van de CIA proeven uitgevoerd waarbij jonge kinderen van zelfs 9 jaar oud LSD toegediend kregen, zie

  kids on lsd
  https://www.youtube.com/watch?v=qQQJfoRzefM

  The Hidden Tragedy of the CIA’s Experiments on Children
  http://www.globalresearch.ca/the-hidden-tragedy-of-the-cia-s-experiments-on-children/20634

  Hoe ziek ben je dan als maatschappij als je dit soort experimenten uitvoert met je minderjarigen. Deze experimenten waren een onderdeel van Project MK-ULTRA. Project MK-ULTRA (ook wel MKULTRA) was/is de codenaam van geheime experimenten van de CIA met betrekking tot hersenspoeling en chemische verhoormethodes, zoals met waarheidsserum.

  MK-ULTRA werd/wordt gerund door de afdeling Directorate of Science & Technology en kwam in ieder geval in de jaren vijftig en de zestig van de 20e eeuw verschillende keren aan het licht. Er zijn bewijzen gevonden voor onder meer het gebruik van verschillende soorten chemicaliën (medicatie en drugs) en verscheidene geprobeerde methodes om hersenfuncties en gemoedstoestanden te manipuleren.

  En mensen dat dit allemaal conspiracy theory is, die zitten er volkomen naast, want het is conspiracy fact en zelfs de Main Stream Media zoals wikipedia maakt melding van deze ziekelijk experimenten. Maar zoals te doen gebruikelijk voor MSM, is de info van wikipedia niet volledig en sumier en vandaar dat het onderstaan artikel van wikipedia over MKULTRA niet als informatief kan worden aangemerkt.

  MK-ULTRA
  https://nl.wikipedia.org/wiki/MK-ULTRA

  Echter heden ten dage hebben wij dankzij de moderne technologie de mogelijkheid om de nieuwe media zoals jouw page te raadplegen en in de onderstaande twee documentaires wordt veel meer en volledige info gepresenteerd betreft MKULTRA vergeleken met de hierboven vermelde page van wikipedia.

  Human Resources
  http://metanoia-films.org/human-resources/

  Psywar
  http://metanoia-films.org/psywar/

  Dus beste medemensen indien men cannabis wil gaan gebruiken als medicijn, schaf het dan niet aan bij Big Pharma en bedrijven zoals Cannabis Science, Inc. (NASD OTC: CBIS), want daar zijn alleen mentaal gestoorden werkzaam voor de globalisten. En tegenwoordig kan men bij DLM een cursus volgen of info opvragen om zelf cannabis als medicijn te maken. En let wel goed op waar Uw de wiet hiervoor koopt, want de meeste wiet van de coffeeshops is rotzooi en zit vol gif (pesticiden) en chemicaliën (Voeding & supplementen). Want de polder indoor wiet daarvan is de voeding heel chemisch, zie o.a.

  Voeding & supplementen
  Om een optimale oogst te garanderen raadt EU GardenCenter u aan voeding en supplementen toe te voegen aan uw gewas. EU GardenCenter biedt u een zeer uitgebreid assortiment aan voeding en supplementen aan tegen de scherpste prijzen! Ons assortiment bevat onder andere de volgende merken: Atami, B.A.C., Canna, Hesi, House & Garden, Hy-pro, Nomercy, Plagron, Profigrow en Aptus. Ook leveren wij de toebehoren voor de voeding en supplementen zoals maatkannen. Door dit zeer uitgebreide assortiment vindt u altijd wel een passend product!
  http://www.eugrowshop.eu/nl/voeding-supplementen/

  O ja de laatste paar jaren werd er beweert dat Monsanto wiet genetisch had gemanipuleerd, echter dat blijkt een HOAX, althans tot op heden, want als Monsanto aan de wietkweek flink doekoe / geld kan verdienen, dan zullen deze ziekelijke lieden met de fascistische VOC mentaliteit dat niet nalaten

  HOAX: If you think Monsanto just patented GMO pot, you might be smoking crack
  http://www.naturalnews.com/050088_Monsanto_GM_pot_hoax.html#

  En Bob M heeft zeer interessante en waardevolle uitspraken gedaan in het verleden mbt The Herb en medemensen met de VOC mentaliteit

  Bob Marley “Alcohol vs. Marijuana”
  https://www.youtube.com/watch?v=3Av5cXfDbuw

  Bob Marley New Zealand Interview 1979
  https://www.youtube.com/watch?v=Uj2JQWhiFS0

  ✌✌ ⒶⒶⒶ Saludos rebelde y abrazos anarkista ⒶⒶⒶ ✌✌

  Pablo

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.