Gratis cannabisclub groeit als kool

Bij Social Club Friesland hebben zich sinds de start in oktober van dit jaar 400 leden aangemeld voor gratis cannabis. De stichting Suver Nuver verstrekt via Social Club Friesland gratis cannabisextracten aan leden voor medische doeleinden.

Volgens een woordvoerder van de stichting zijn de reacties hartverwarmend.
“We spreken steeds vaker zieke mensen die zijn opgelicht door wietolie verkopende monsters die rijk willen worden over de rug van wanhopige mensen. 75% van de mensen die onze producten gebruiken hebben er veel baat bij! Je hebt helaas ook mensen waar de thc olie niets voor doet.”

socialclubSocial Club Friesland verkoopt geen cannabis olie, maar werkt met een donatie systeem.
Mensen die de producten bestellen doen een donatie per levering naar draagkracht.
Zonder een donatie van de leden naar draagkracht wordt het moeilijk om het project freemeds4all op langere termijn door te zetten. Op deze manier helpen mensen met meer draagkracht de minder bedeelden en blijven de cannabis medicijnen voor iedereen beschikbaar.

De lidmaatschappen maken het mogelijk om snel te kunnen leveren en zijn handig ter controle van de uitgiftes en donaties. Na ontvangst van een proefzakje gaat de Social Club er van uit dat ieder die van de diensten gebruik wil maken zich registreert via het lidmaatschapsformulier. Aanvraag van een proefzakje kan via het forum van de site van de Social Club.

De stichting neemt de volle verantwoordelijkheid voor het project. Dit blijkt ook uit het Inschrijfformulier waar het lid uitdrukkelijk verklaart wel of geen toestemming te verlenen om namens hem cannabisplanten te kweken. De leden kunnen namelijk ook wel toestemming geven voor het kweken van hun plantjes.

Social Club Friesland gaat in de toekomst een gedoog vergunning aanvragen voor het verstrekken van medicinale cannabis aan de leden.

Op 30 januari 2016 wordt een workshop gegeven over het maken van wietolie bij de Social Club in Leeuwarden. Toegang voor leden is gratis. Meer info via FB-pagina.

Rob Vellekoop, 24 december 2015

5 Comments

 1. sacbee.com en SN&R zijn krant en magazine van Sacramento. Daarin las ik dat de hoogste ambtenaar van de burgemeester stopt met zijn ambtenarenbaan en een Dispensary begint, ofwel een coffeeshop voor medische marihuana. Cannabis is in Amerika veel gewoner dan in Nederland…. wie had dat gedacht!

 2. Hoe weet ik welke gmo cannabis van monsatan is en welke natuurlijk, kan iemand mij daar bij helpen?
  Ik las onlangs dat het monsanto bedrijf zich met medicinale GMO cannabis bezighoudt.

 3. Wil voor de gezondheid op peil te houden een f lesje hennepolie. bestellen maar 23 euro vind ik wel te gortig, is mi in een week Op?

  • Hoeveel druppels neem je dan 30 per dag of zo ???? er staat een max van 15 druppels per dag ook afhankelijk van de sterkte en je aandoening , gewoon onderhouds- dosis moet je niet meer dan 5 druppels nemen en 23 euro voor hennep olie is de normale prijs bij de tuinen koop je hennep olie 10ml 2,7 % voor 30 euro .
   Maar goed die koop ik niet ik heb 8 % hennep olie .

   • € 23.00 is niet veel. Ik heb voor € 60.00 10ml gekocht. Ik zou hey graag willen leren.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.