Duizenden betogen tegen Syrië bombardementen

Corbyn heeft opgeroepen tegen Engelse bombardementen in Syrië te stemmen.
Ondanks de beschuldiging van David Cameron aan het adres van Corbyn dat hij een terroristen sympathisant zou zijn hebben vele duizenden Britten vanavond in Londen tegen de bombardementen en voor vrede gedemonstreerd.

 

Rob Vellekoop, 1 december 2015

7 Comments

  1. Durf te zweren op mijn moeders graf, dat het overgrote deel van de bevolking, deze verwoestende akties van de NWO meer als beu is!

    • Durf te zweren op mijn vaders graf dat het overgrote deel de oplossing hiervoor zoekt in de politiek (ander stemgedrag) om voor de zoveelste keer van een koude kermis thuis te komen. Tevens zweer ik op mijn vaders graf dat het volk pas in actie zal (willen) komen als het te laat is.

  2. IK BEGRIJP IETS NIET : RUSSEN MOGEN SYRIË DUS WEL BOMBARDEREN EN DE ENGELSEN MOGEN DAT NIET DOEN VOLGENS JOU, ROB ? . . . IK HOUD NIET VAN DE “SCHOON”-MAAK-BOM-BAR-DE-MEN-TEN . . .

    • Geer, ik neem waar en geef deze waarnemingen door. Ik heb nooit beweerd dat ik voor Russische bombardementen op Syrië ben. Wel heb ik willen aangeven dat Rusland doet wat ze beweren namelijk ISIS bestrijden en dat doet de NAVO en de VS niet of mondjesmaat. Natuurlijk wordt er door alle betrokken partijen in Syrië gemoord. Ook door Rusland. En natuurlijk ben ik tegen moordpartijen waarvan altijd onschuldige burgers de dupe zijn, die niets met dit vuile spel te maken hebben.

    • Stoppen met macht weggeven (stemmen) en deze vrijheid desnoods met geweld verdedigen en de NWO mag knikkeren op de Bikini eilanden (die eilanden waar de VS een hele batterij paddestoelen van 5 Km heeft geplant).

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.