Corinne Gouget is dood – activiste tegen de voedingsindustrie

Corinne Gouget krijgt het 100.000 exemplaar van "wat zit er in uw eten" uitgereikt.

Bilthoven, 20151106 — Deze week is bekend geworden dat de Franse schrijfster Corinne Gouget al in de maand juni zelfmoord heeft gepleegd. Ze zou voor een trein gesprongen zijn. Gouget is ook in ons land bekend via haar gidsje Wat zit er in uw eten? (Additifs Alimentaires), waar er meer dan 200.000 van zijn verkocht. Haar dood roept de nodige vragen op. De politie is nog steeds bezig met een onderzoek.

Will Jansen, haar Nederlandse uitgever, verklaart het volgende:

‘Tot onze verbijstering hebben we gehoord dat Corinne Gouget, schrijfster van het succesvolle boekje Wat zit er in uw eten? al in de maand juni een einde aan haar leven gemaakt heeft. Er gaan geruchten in de Franse pers dat er eerder sprake zou zijn van moord. Het onderzoek is nog steeds lopende.

Bij een bezoek aan ons land, sprak zij uitvoerig over de nare dingen die haar zijn overkomen. Met name haar ex-echtgenoot bezorgde haar veel ellende. Hij is werkzaam bij een grote voedselproducent en waarschuwde haar hun twee kinderen bepaalde producten niet te eten te geven. Daarop is zij verder gaan zoeken naar de herkomst en toepassing van allerlei voedseladditieven, vaak bekend onder een E-nummer, met het gidsje Additifs Alimentaires als resultaat. In Nederland zijn er daar nu al ruim 215.000 van verkocht. In Frankrijk ongeveer evenveel.

Zoals zij vertelde, waren haar acties de voedingsindustrie een doorn in het oog. Op last van een rechter, werden haar twee dochters bij haar weggehaald. “Krankzinnig”, oordeelde de rechter en haar werd ieder contact met haar dochters verboden.

Als dat werkelijk het oordeel was, hebben wij van die krankzinnigheid niets van gezien, toen ze hier was. Wel zagen wij een vrouw die vastbesloten was de gevaren van de toepassingen van al die E-nummers aan de kaak te stellen èn een vrouw die hunkerde naar haar kinderen.

Zij zag in het oordeel van de rechtbank een complot van de Vrijmetselarij. Haar man was vrijmetselaar, evenals de rechter en zelfs haar eigen advocaat was lid daarvan. Een vriendin en medestrijder kwam om het leven door een (verdacht) vliegtuigongeluk. Gouget vloog daarom niet meer. Ze werd hoe langer hoe achterdochtiger en verhuisde voortdurend. De verdachtmakingen naar haar man en de Vrijmetselarij waren voor ons tamelijk complex en verwarrend.

Wat er van waar is, is niet aan ons. Wij vinden het verdrietig dat ze er niet meer is en hopen dat haar geest nu meer rust heeft.’

Haar boekje over E-nummers Wat zit er in uw eten kan hier worden besteld

Volgens Niburu is klokkenluider Gouget ‘gezelfmoord.

2 Comments

  1. deze achterdocht, dat mededingers vermoord zouden zijn, is haar noodlottig geworden
    haar bevindingen worden beslist aangetoond!

  2. De bio industrie en voedingsmiddelenindustrie wordt ook door vele wetenschappers gezien als doodsoorzaak nr 1 bij de mensheid de laatste ongeveer 40 jaar. Vanaf ongeveer 1970 word er op grote schaal gebruik gemaakt van hulpstoffen: extracten, smaakversterkers,conserveringsmiddelen, en gemodificeerde zetmelen. Er gaat zoveel geld in om bij de fabrikanten van deze middelen, dat ik er niet vreemd van op kijk dat de mensen die hier over schrijven, iets word aangedaan.
    Ik heb zelf in voedingsmiddelen gewerkt en weet waar ik het over heb. Ik heb ook collega’s verloren die de hele dag deze hulpstoffen verwerkte. Vooral de geconcentreerde droge stoffen zijn bij inademing erg gevaarlijk . De consument krijgt maar een heel klein gedeelte binnen maar aangezien het bijna in alle produkten zit krijgen we teveel binnen en vandaar dus die vele vreemde ziekten . Tezamen met de verontreiniging zorgt dit voor een enorme uitbraak van kanker,spierziekten, anti- immuunziekten en zelfs hersenafwijkingen en groeiafwijkingen bij kinderen.
    Denk hier even logisch over na en constateer dat een andere oorzaak niet mogelijk is.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.