Rusland & Putin en de leugens die ‘onze’ media ons vertellen

 

De site bovendien.com pakt uit met een gedegen artikel over Putin en de macht van de oligarchen, die met hulp van westerse landen niet alleen Rusland aan het leegroven waren, maar nu ook Oekraine. Het gaat over de man die Putin is en niet de man die hij volgens het oorlogszieke westen zou zijn. Het toont Putin’ s zogenaamde homohaat die in zijn opvattingen over homoseksuelen liberaler is dan de Franse demonstranten tegen het homohuwelijk.

En het legt uit hoe belangrijk het is een land te leiden en voor de burgers op te komen in plaats van als een ‘leider’ de belangen van je volk te verkwanselen en hen uit te leveren aan de rijke elite zoals in elk westers Europees land van dit moment!

Lees het artikel in bovendien.com en word bewust van de vernietigende werking die ‘onze’ media op onze meningsvorming hebben en op welke manier ons continent ter verrijking van een onmenselijke graai-elite naar de slachtbank van een derde wereldoorlog wordt geleid.

Natuurlijk is geen enkele wereldleider schoon van alle blaam, maar de manier waarop Putin weggezet wordt door de media is gericht op het ontketenen van oorlog en menselijke misere, terwijl vreedzaam samenleven met de Russen in het belang is van iedere burger zonder een miljarden-bankrekening.

Ontwaak!

Rob Vellekoop, 17 februari 2015

 

25 Comments

 1. Rusland wilde ld worden van de EU (2010: http://www.telegraph.co.uk/finance/currency/8163347/Putin-Russia-will-join-the-euro-one-day.html) maar dit wordt geweigerd door de Amerikanen

  De Amerikanen is er alles aangelegen om Rusland uit te drijven. Immers zou Rusland lid worden van de EU dan zou EU niet alleen de grootste Unie ter werled worden, maar tevens 100% onafhankelijk zijn van olie en energie.

  Rusland beschikt over de grootste oile en gas voorraden terwerld, en uranium ennzovoor, Bovendien zitten de Russen in de ruimte.

  Dus de ziekelijke republikeinen is er alles aan gelegen om Rusland tegen te housen. Russen zijn feitelijk gewoon europeanen zoals jij en ik. Ben je al eens in Moscow of Leningrag gewwest? Gewoon europees hoor.
  Russen zijn net als jij en ik.. Ze zijn nog christelijk orthodox bovendien zoals de Grieken

  In tegendeel is de amerikanen er alles aan gelegen om Turkije bij de EU te laten komen. Maar Turken zijn in feite Aziaten, en Turkeije ligt in het geheel niet op europees grondgebied maar op indoaziatisch grondgebied zoals Iran en Irak. Turken zijn ook niet Christelijk maar Islamiet.

  De amerikanen is er alles aangelegen om Europa klein te houden. Terwijl in feite Rusland gewoon bij EU had moeten komen.

  Sinds 2010 is er een politieke champagne gaande om Rusland te demonsieren en uit te drijven en af te stoten, en Putin reageerd hier op.

  Putin verdiend feitelijk de Nobelprijs voor Vrede, hij heft de Krim behoed voor een burgeroorlog. In Oost Ukraine zijn er thans 6,000 burgers omgekomen en zijn er 1 miljoen vluchtelingen gevlucht naar Rusland. In de Krim is het rustig.

  Obama heft de wereld zeer onveilig gemaakt, en Cameorn heft Lbya platgebombaardeerd. Feitelijk dien Obama zijn vrederprijs in te leveren, HIj heeft ISIS geschapen door het leveren van wapens aan de terroristen in Syrie, en beticht Rusland voor het leveren van wapens aan de rebellen in Oost Ukraine; Huichelarij ten top!

  De homorechten zijn goed in Rusland, in Moscow zijn er diverse homocafees. Daar ben ik zlef nog geweest.
  Het enige wat het het Putin wetje zegt is dat je niet met je snikkel voor een kind mag gaan staan poseren dat je homo bent.

  Bij die Patatzaak in Amsterdam wordt ook verontwaardiging gesproken als twee homos uitgebreid staan te tongen in de patatzaak op zondagmiddag terwijl kinderen een patatje komen kopen (2013)

  Dus al die schijvertonigen, die huichelaarlij, het is media manipulatie door grote corporaties en instellingen die mediaberichten kopen en sensuur plegen in het Westen. Dat gaat er achter schuil

  Das Kapital, het Amerikaanse kapitaal weliswaar. De smerige amerikaanse kapitalistenhond is de boosdoener van alle ellende in de werled.

  Niet Putin die paard rijdt en siberische tijgers beschermd. Natuurlijk is Putin aangeschoten door de haat en demoniseringscampagnes sinds 2012, en reageerd hij daar op gepaste eigenwijze op.

  Het dunkt mij dat het Westen (EU, Duitsland) het politiek tij omkeert en vrede gaat sluiten met Rusland en de Russen. Niets verkeerds mee, gewoon doen!

 2. Beste Rob,

  mijn persoon moet persoonlijk totaal niks hebben van machtsgeile mensen zoals o.a. Obama, de Polder Dictator WA van Oranje & zijn clan, de Banksters en señor Putin.

  De Journeyman Pictures, een onafhankelijke groep onderzoeksjournalisten, die wel Rusland hebben bezocht in tegenstelling tot dhr. Nexus aka Ron Schleepen, want Nexus is zo een typische copy/paste journalist die zelf niet ter plaatse onderzoek heeft gedaan, laten in de onderstaande docu duidelijk zien hoe de Russische Tsaar (Dictator) Poetin met zijn eigen bevolking omgaat.

  Russians called traitors for protesting when radioactively poisoned
  https://youtu.be/MbR00_W4gEo

  En als meneer Putin zo tegen de elite is, waarom organiseert hij dan het ziekelijk WK voetbal, de Olympische spelen en o.a. de F1 races in zijn land???

  Afgelopen zomer zag ik voldoende foto’s van meneer Poetin op het internet, die tijdens het afgelopen WK voetbal in Brazilië in de VIP (Very Important Person!!!!!) vertoefde, google maar zelf. Het Russisch nationale elftal was tevens ook deelnemer aan dit mensonterende evenement. De Braziliaanse regering heeft ongeveer 4000 straatkinderen vermoord i.v.m. de organisatie van dit ziekelijke evenement voor de Elite en the sheeple (|Voetbalsupporters). Tevens verloren bijna 1 miljoen arme Brazilianen hun woningen omdat daar de voetbalstadions zijn gebouwd voor dit mensonterende evenement. Als je dan zgn tegen de New World Order bent zoals meneer Putin beweert, dan deel je toch niet mee aan zo een ziekelijk evenement!!!!!!!!!

  Op bovendien worden de dictators zoals o.a. Ghaddafi, Sadam Hoessein, Assad, enz ook verheerlijkt, nadat deze dictators ruzie hadden gekregen om de macht met hun voormalige vriendjes van de elite….. Wat moet je als medemens wanhopig zijn als je partij kiest voor zulke moorddadige dictators..

  Zie ook de reisverslagen die Jelle Brandt Corstius maakte voor de VPRO m.b.t. Rusland

  VPRO Buitenland – van moskou tot moermansk
  http://www.vpro.nl/buitenland/programmas/van-moskou-tot-moermansk.html

  En zie hoe de bewoners rond Kosmodroom Bajkonoer, waar de Russische ruimtevaart lanceerbasis is gelegen, zwaar ziek zijn geworden door de ruimtevaart….

  Enneh Rob ik lees totaal geen MSM en mijn persoon is tevens heel kritisch tegenover de zgn Nieuwe/Alternatieve Media.

  Op Bovendien is ook een zgn Channelaar actief genaamd Elias, die beweert met Jezus in contact te staan en dit heerschap, Elias, vraagt ruim 250 euro voor een drie uur-sessie die hij geeft aan zijn hulpbehoevende medemensen. Mijn persoon is van mening dat je NOOIT geld mag vragen m.b.t. de genezing van psychisch – of lichamelijk klachten van je medemens, want dan vertoon je hetzelfde gedrag als Big Pharma. Dit heb ik ook als reactie geplaatst op de Bovendien, wat werd verwijdert (aka Digitale Apartheid) door Nexus. Meneer Nexus kende ik persoonlijk en heb toen naar hem mijn mening gemailed en toen ging Ron aka Nexus dreigen om mijn persoon aan te geven bij de Politie (aka de lakeien van de elitte)…..

  Enneh meneer Nexus als U niet genoeg geld heeft om in het buitenland onderzoek te doen, hier in De Lage Landen is er ook nog veel mis zoals jullie Polder Dictatuur aka Koningshuis of zie in de onderstaande docu hoe multinationals in Holanda bijna geen belasting betalen of die voormalige S.G. van Justitie genaamd Joris Demmink tegen wie zware verdenkingen worden geuit ivm pedofilie…

  Tax Free Tour HD VPRO Backlight (English Subtitled) 2013
  https://youtu.be/9P057-k-hFY

  The Tax Free Tour travels the globe to expose the workings of offshore tax havens and the elite banking systems of the world’s billionaires which operate in extreme secrecy. Using examples from multi-national corporations such as Apple Computer and Starbucks, the film traces sizeable capital streams that travel the world literally in milliseconds–all to avoid local laws and paying tax. Such routes go by resounding names like ‘Cayman Special’, ‘Double Irish’, and ‘Dutch Sandwich’. The Tax Free Tour is a sobering look at how the world’s rich live in an entirely different world than the rest of us…

  Enneh dankzij de Helsinki-commissie in de VS, VS is gestolen land door Europese kolonisten, moet de Nederlandse staat alsnog een strafrechtelijk onderzoek verrichten tegen (pedo!!!)Joris Demmink mede dankzij de advocaat Adele v/d Plas

  Helsinki Commision – Demmink Trial Washington
  https://youtu.be/oDiZ3aCJp18

  Lang Leve de Vrijheid van meningsuiting

  &

  Article 25 – Universal Declaration of Human Rights

  Everyone has the right to a standard of living adequate for the health and well-being of himself and of his family, including food, clothing, housing and medical care and necessary social services, and the right to security in the event of unemployment, sickness, disability, widowhood, old age or other lack of livelihood in circumstances beyond his control.

  Motherhood and childhood are entitled to special care and assistance. All children, whether born in or out of wedlock, shall enjoy the same social protection.

  But the Superrich and Multinationals hijacked those rights, but I’m very happy to see that more and more people like us don’t accept their manipulated rules and their disgusting attitude towards us and our beautiful planet.

  And we ALL have only 2 options and these are:

  Or we continue this way of living and we will destroy all Life on earth

  Or

  We ALL change drastically and we ALL will survive. And in a lot None-Western countries I already see good signs and changes.

  Saludos y abrazos Pablo

 3. Beste Rob Vellekoop, wie zijn die eigenaren dan? En o ja, het is niet chique dat er op een gegeven ogenblik specifiek JIJ het onmogelijk maakt dat anderen weer op jouw reactie kunnen antwoorden. Transparant is het sowieso niet.

  • Beste, de eigenaren van de media kan je terug lezen in mijn artikelen. Jij kan altijd op mij reageren.

 4. Puttin is een van de weinigen die tegen de elite is,als president. Dat is de voornaamse reden waarom de media hem zwart maakt. De elite hebben de media in hun broekzak.Ik zou me kapot schamen als ik een raporter was van die rotte media,Zij zijn mede verandwoordelijk als er straks een derde wereldoorlog uitbreek in het voordeel van de elite.Ze denken alleen maar aan hun baantje,maar niet dat de hele mensheid op het spel staat,plus hun eigen kinderen ,als ze die hebben.

  • Als Poetin een hekel heeft aan de elite, hoe komt hij dan aan 178 miljard? Waarom laat hij zijn salaris in dollars uitbetalen?

  • Met BRICS en NAVO wil hij, de alom bekende machthebber, een evenwicht creëren om een Wereld Oorlog mogelijk te maken met twee ongeveer even sterke partijen.

   Als een van die partijen moet winnen, dat is hoogstwaarschijnlijk China, of het Chinees Communisme, dan gebeurt dit door manipulatie van de partijen dankzij infiltratie. Zoals zichtbaar werd voor de Duitsers met de slag om Stalingrad, waar hun leger in de pan werd gehakt dankzij verraad van bovenaf.

   Als je die dialectiek gelooft Lubbes, dan ben je een gevaar voor jezelf, je vrienden, je bekenden, je landgenoten. Rusland onder Poetin heeft zware propaganda, een gigantische gevangenisindustrie waar mensen 6 jaar kunnen krijgen als demonstrant met hooliganisme als de sofistiek. Dissidenten zijn kansloos daar. Russen zelf zijn soms toffe lui, maar de martelingen in de gevangenissen zijn nooit afgestraft, zullen ook niet afgestraft worden, er zijn zelfs krantjes in Rusland die reclame maken met gemartelde mensen voor bewaarders als klant.

   Rusland wordt heden klaargemaakt om China te ondersteunen, dat is de gevoerde politiek. Poetin en Rutte werken samen achter de schermen, als je hulp wil uit Rusland kan je slechts hopen op een gedeserteerd peloton waar Engelssprekende Russen in vertoeven, die kans is enorm klein.

 5. Een hele belangrijke reden dat er nog gewapende conflicten zijn in deze wereld vergeten we met ons allen nogal eens: de wapenhandel, en die handel brengt erg veel geld op, heel erg veel geld. Het kan maar zo zijn dat bevriende landen flink geld verdienen aan wapens verkopen aan lieden waar we helemaal niets mee te maken willen hebben.
  Oorlog brengt zo een heleboel geld op.

  Het is niet toevallig dat juist ten tijde van de golfoorlogen de welvaart in Nederland zo steeg, en mensen die dat eerder nooit konden betalen, ineens dingen als een vaatwasser, een wasdroger en een nieuwe computer konden kopen.

 6. The zionisten maken de dienst uit in the US of A en willen hun gebied over de wereld uitbreiden. Ga eens zelf kijken en zie hoe ze overal op topfuncties zitten. Heb ergens gelezen dat de zionisten weer Oekraïne willen inlijven als 2e land. Daar komen de zionisten nl. oorspronkelijk vandaan. Ze hebben helemaal niets met het echte jodendom te maken. De zionisten zijn de vernietigers van de wereld. Zie ook de false flags die je om de oren vliegen waar zgn. Joden bij betrokken zijn (want, noem het woordje Joden en de hele wereld bemoeit er zich weer mee). Wanneer je ziet hoe de media tot in den treure over deze false flags berichten dan moet er al een lichtje gaan branden. Want daarna komen er weer vrijheidsberovende acties die weer de zogenaamde vrijheid moeten garanderen. En Nederland doet zelf hard mee aan het promoten van die flauwekul. En het demoniseren van Putin hoort daar natuurlijk bij. Over het beschieten met fosforbommen door het Oekraïnse leger op de Oost-Oekraïnse bevolking hoor je natuurlijk weer niets. Als je als EU en USA daar zelf een ciapuppet op de troon zet en de nazi’s aldaar hun gang laat gaan weet je ook wat voor een volk in de EU als zogenaamde ondemocratisch aangestelde EU-commissarissen de dienst uitmaken in de EU.

  • Alle directeurs van de CIA zijn Maltezer Ridders en geen Zionisten.
   Wat Spring zegt is juist, dat zionisme lijkt zo vanaf de buitenkant, maar is om de Joden als zondebok te gebruiken.

   Hitler deed dat ook al, dus je maakt wel mensen aan het schrikken overal met je domheid. Een ezel stoot zich twee maal aan dezelfde steen, maar blijkbaar zijn dat erg intelligente dieren. Tip: Misschien dat Anton Mussert een inspirerende intellectueel voor je is.

   De Maltezer Ridders zijn de machtigste soevereine militia op de planeet.
   Als geheime dienst kunnen ze alle ordes van het Vaticaan gebruiken, dus ook de maffia. Het is niet de machtigste partij op de planeet, maar het feit dat de Rotschields Maltezer Ridders zijn, verklaard meer dan zionisme. Bovendien zijn de Rockefellers niet eens Joden of Zionisten, je argument is dus snel weerlegd.

 7. de enige manier om de wereld te veranderen ten goede is om zelf te veranderen.
  NIET meedoen aan leugens ophouden met elkaar als de vijand te zien.
  kijk naar de vrouwen in Ukraine die gewoon met gevaar voor eigen leven zeggen jullie krijgen onze zonen en mannen niet voor jullie vuile oorlog…. omkeren begint met weigeren mee te doen aan leugens en valsheid.
  verandering komt door elkaar te steunen waar we maar kunnen HET grote wapen tegen de huidige overheden is de saamhorigheid tegenover hun verdeel en heers.
  helaas zijn er nog teveel mensen die alle misstanden wel ok vinden zolang ze zelf nog maar genoeg hebben… echter dat genoeg staat overal op de tocht en DAN kan alleen de saamhorigheid ons nog redden tegenover de roverheid.
  Dus probeer meer dingen te delen.. kijk of je een eigen voedsel voorziening kan maken misschien guerrilla gardening waar stukken grond benut kunnen worden.
  Wij het volk moeten ZELF voor onze rechten en ons bestaan op gaan komen .. wie iets van de overheid verwacht zal bedrogen uit komen… wat is er nog over van onze zorgzame samenleving??????? Huisvesting ,voedsel ,werk niets is meer gegarandeerd of wordt onbetaalbaar. Voedselbanken die te kort komen in een land dat zich zich rijk en Christelijk noemt.
  Geen enkel volk wil oorlog en geen enkel volk wil armoede… dus wakker worden kijken wat we samen kunnen ondernemen voor die betere wereld waar we allemaal op hopen maar zo weinig constructief in bijdragen.. het is eigenlijk maar een handvol gevaarlijke gekken die we moeten verslaan en met elkaar moet dat kunnen.
  Ideeën hoe krom ook zullen het begin moeten zijn van die echte nieuwe tijd .. u weet wel beter een goede buur dan een verre vriend…. samen met elkaar! Eigenlijk zijn de meeste mensen gewoon hele lieve medemensen allemaal een beetje gewond en bedrogen dus allemaal een beetje bang om de nek uit te steken… maar hoe dan ook we zullen toch ergens moeten beginnen…vooral met nieuw vertrouwen in onszelf en elkaar

 8. Ik woon in een BRIGS land nl Brasil en heb niet het idee dat ik leeg gezogen word,in tegendeel .De enige die mij benadeelt is de bende in Nederland die steeds meer mijn schamele pensioentjes belast.Ben in enige jaren al een dikke honderd euro kwijtgeraakt.

 9. Met grote vreugde moet ik ook toezien hoe de Briggs-landen steeds beter in het zadel komen te zitten en dat het vieze EU model steeds meer scheuren begint te vertonen.
  Daarmee hoeft het natuurlijk niet zo te zij dat die landen geheel gevrijwaard blijven van het Rothschild inferno. Toch zie ik noch China, noch Rusland een agressieve achterbakse buitenlandpolitiek bedrijven. Iets waar de VS helemaal mee vergeven is.
  Daar waar het zionisme huist, daar voelt de duivel zich thuis.
  En zie hoezeer vernederland een provincie geworden is van de VS en dit al de facto sinds 10 mei 1940. Het meest banale is dat men er graag aan meedoet.
  Zie de taalverloedering (verengelst) de muziek’cultuur’, kleding en mode, bedrijfskultuur, etc. etc. Daarnaast zijn de meeste vernederlanders totaal gehersenspoeld door de gore leugen en propaganda machine van NOS en ANP.
  De meeste mensen vinden Rusland eng en Putin een barbaar.
  Een mening, een opinie die hen in de bek gelepeld is door de media centraal gedirigeerd vanuit schoftenstaat nr.1 de VS.
  Wat weinig mensen weten is dat voor 1954 ‘ZKH pr. Bernhard werd benaderd door het toenmalige OSS (nu CIA), om met geld vanuit die kant een soort denktank op te zetten wat later (1954) uitmondde in de Bilderbergconferenties. Deze praatclub is de ondemocratische basis geweest voor de evenzo ondemocratische EU.
  De Bilderberg besprekingen is het besluitvormingsorgaan en de EU is het uitvoerende orgaan net zoals de NATO dat is. Zo legt de VS haar imperialistische wil op aan de landen die door haar waren bevrijd nadat het Nazidom was verslagen die eerder met miljarden dollars vanuit de VS in het zadel geholpen was.
  Yeah,..we bring you freedom and democracy!!!!

  • Toch woon ik liever in een provincie van USA dan in een provincie van Rusland. En als jij noch China, noch Rusland een agressieve buitenland politiek ziet bedrijven moet je waarschijnlijk iets beter kijken.
   En van de opmerking Daar waar het zionisme huist, daar voelt de duivel zich thuis” krijg ik een bijzonder vieze smaak in de mond. Waar slaat dat op?

   • Beste Peter, Ontwaak slaat zeker ook op jou. Alles is niet wat het lijkt doordat de media de dagelijkse grammafoonplaat aan het afdraaien zijn.

    • @Rob: Hoe beoordeel jij het Minsk bestand dan? Dat Rusland nog even de ketelenclave Debaltseve inneemt terwijl het bestand al is ingegaan?

     Oekraïne zijn geen lieverdjes, maar Rusland is m.i. nog veel minder te vertrouwen. Ga er eens een paar jaar wonen zou ik zeggen en geniet er van!

     • Beste Jan, jouw beeld van het conflict is zoals je het voorgeschoteld hebt gekregen van de standaardmedia. Misschien een idee om je bakens wat te verleggen en meer alternatieve media met name op het internet te raadplegen. Daar wordt een heel ander beeld geschapen van het strijdveld in Oekraine. Ik roep even een paar dingen: Amerikaanse huurlingen vechten aan de zijde van de regering uit Kiev, samen met fascistische bendes die de lokale bevolking intimideren met geweld. Rusland is net als de VS een grote mogendheid met alle gevolgen. Zeker geen lieverdjes. Maar het eenzijdige beeld dat de Russen daar als een grote beer om zich heen slaan klopt natuurlijk niet. Het Westen wil haar invloedsfeer uitbreiden en heeft zelfs een NAVO strike force gestuurd naar de grens met Rusland. Wie is er dan agressor? Stel je eens voor dat de Russen troepen naar de Nederlandse grens zouden sturen. Vind je dat normaal? Ook spelen er nog veel meer belangen met name is er in de Oekraine (een bankroet land) een enorm gebied aan landbouwgrond in te palmen, waar westerse multinationals op azen. Zij kunnen nu hun slag slaan. Laat je geen zand in de ogen strooien het gaat om veel meer dan een fascistische regering uit Kiev, geleid door een oligarch, die knokt tegen het Oosten omdat zij een eigen onafhankelijk Friesland willen.

 10. Er staat veel op bovendien hoor
  hier nog een

  http://www.bovendien.com/categorieen/actualiteit/de-keizers-van-het-vrije-westen

  Jongens er wordt zo tegen ons gelogen en allemaal om de oorlogsmachine te laten draaien, onze kinderen worden oorlog in getrokken door leugens en om geld te maken voor the select view..

  in oekraine wordt er geweigerd door de bevolking om hun broeders te vermoorden,

  Town of Velikaya Znamenka speaking against the war – Zaporozhie, Ukraine
  https://www.youtube.com/watch?v=PQjmwVC_Dts

  all wars are bankers wars
  https://www.youtube.com/watch?v=5hfEBupAeo4

  Wat wij kunnen doen is dat wat we vnden aan video materiaal wat bewijst dat wij fascisten steunen, met ons europees geld, aan de politiek sturen en manen dit te doen stoppen.

  Not in OUR name!

  <3

  • ik zeg 2 dingen… Illuminati.. Free masons/vrijmetselarij. Ik ben het helemaal met je eens. Helaas laten de linkse dwazen zich graag leven door de elites en de oppermachten, door de free masons.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.