Tot ziens op het Plein, Den Haag, vanaf 13u, demo anti asociaal beleid

mars1We komen er niet onder uit wanneer we ontevreden zijn over het kabinet Rutte 2. Er is een lange lijst van wandaden die dit kabinet al heeft begaan en er komen de volgende drie jaar er nog veel meer bij. Tenzij we ons ongenoegen laten blijken door massaal te gaan protesteren.

Je kunt op 21 september terecht in Amsterdam en Den Haag.

In Den Haag worden twee demonstraties gehouden.
Een op het Malieveld voor de aanhangers van Wilders.
En eentje op het Plein onder het motto  ’t is genoeg,  gericht tegen sociale afbraak, het neo-liberalisme en de overheidsrepressie.

Ik zal een van de sprekers op het Plein zijn en hoop jullie daar te ontmoeten.

tot ziens,

Rob Vellekoop, 20 september 2013, delangemars.nl

10 Comments

 1. Helaas kon ik er vandaag niet bij zijn. Maar ik ben het wel eens met stevan50. Op dit moment zijn er drie groepen afzonderlijk van elkaar aan het demonstreren, 1 op het Plein, 1 op het Mailieveld in Den Haag en 1 in Amsterdam. Was het niet effectiever geweest als de drie groepen zich verenigd hadden en samen het Binnenhof hadden bezet. Dat had pas indruk gewekt.

 2. Beste Rob

  Als zojuist afgekeurde docent middelbaar onderwijs heb ik helemaal sympathie voor de campagne tegen het huidige economische beleid. Helaas was ik niet in staat om vandaag naar Den Haag te komen.
  Ik volg echter op de voet wat jullie doen en de economische ontwikkelingen. Volgens mij moet er een volledig nieuw systeem komen waarin maatregelen getroffen worden voor een menswaardig bestaan voor iedereen, ook in alle landen ter wereld. Het financiele systeem, de dominantie van de transmondiale corporaties en de degradatie van ons mondiale milieu, al deze verschijnselen van onze tijd zijn in elkaar verstrengeld. Een ander bewustzijn moet komen, dat de wereld er niet is om uitgebuit te worden, maar om gekoesterd te worden. De mens moet opnieuw leren om in harmonie te zijn met de aarde, bereid zijn het te doen met minder in materiele zin maar meer in spirituele zin.
  Veel succes vandaag en in de toekomst met ‘De Lange Mars’
  Groetjes
  Dave (Maastricht)

  • Beste Dave, misschien kan je eens kijken of het systeem van een onvoorwaardelijk basisinkomen (zie basisinkomenpartij.nl) je aanspreekt.
   Groet.

 3. Stevan50 Je hebt gelijk, ik ben zelf ook meer voor ,,radicaal,, optreden dan deze demonstratie,s zoals vandaag, maar van de andere kant, niks doen is zeker geen optie. Ik was er graag bij geweest vandaag, maar met je 1e been in het gips kom je niet ver. Het is moeilijk om de bevolking te overtuigen dat een harder protest van ons uit nu heel hard nodig is, maar dat weten we. Er moet een begin zijn, zo is het nu eenmaal, of je wilt of niet. We blijven door gaan, steeds opnieuw en steeds feller, tot we DAT PUNT hebben bereikt waar we uiteindelijk voor gaan. Armoede weg, volop werk, bezijnigingen geschrapt, iedereen een menselijk en sociaal inkomen, prijsverhogingen naar beneden, (dus NIET naar boven) en nog veel meer. GENOEG IS GENOEG!!!!! DIT KABINET IS TE VER GEGAAN, VEEL EN VEEL TE VER!!!!! DAT MOET STOPPEN,NU!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. 4 uur wachten op moderatie van een bericht is wel iets overdreven mensen. Tegen de tijd dat mijn reactie zichtbaar ia is het alweer prinsjes dag.

  • Valt mee, Marcel, aan de andere kant moet je niet verwachten dat ik over een batterij medewerkers beschik die voor de lange mars 24 uur per etmaal in de weer zijn.

   • Het is ook niet als een negatief iets bedoeld. Maar komt net ff niet uit wanneer je een reply af wilt geven en het duurt lang waardoor iedereen het alweer vergeten is. Begrijp jullie kant best wel want ik weet hoe druk het kan zijn.

 5. als jullie echt effectief willen zijn dan moet je maar binnenhof van buitenwereld afsluiten daar heb je het meest effect maar Malieveld of op het Plein daar koop je niets mij daar heeft kabinet lak aan
  soms radicaal optreden is beter dan poes lief te zijn

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.