1 mei naar Den Haag: poolen, samen reizen met korting, help elkaar

Beste marsvrienden,

er bereiken mij reacties van sympathisanten die geen geld hebben om naar Den Haag te reizen op 1 mei. Daarom vraag ik iedereen die de Lange Mars een warm hart toedraagt mee te denken over mogelijkheden om goedkoper te reizen en mochten jullie mogelijkheden hebben om mensen mee te nemen, meld dit dan!

Ideeën tot zover:
– als je een nskortingskaart hebt, reis dan met drie mensen die dan ook korting krijgen
– bied aan om te carpoolen
– gezocht sponsors voor busvervoer

hartelijke groet,

Samen staan we sterk en veranderen we NL in een zorgzame samenleving.
Zonder honger en armoede en met een menswaardig bestaansminimum.

Rob Vellekoop
bannerdelangemarswit

 

2 Comments

  1. Ik ben plan om 1 mei naar Den Haag af te reizen naar de actie tegen honger en armoede die door de financiele crisis is veroorzaakt. Ik ben bereid om 3 andere mensen mee te nemen vanuit het zuiden (Maastricht). Ook kan ik mensen ergens langs de A2 (Eindhoven) en verder langs Tilburg – Breda – Rotterdam route, op te halen.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.