De grens is bereikt, laat je stem horen op 1 mei

Er is een grens aan het leed en onderdrukking  van  de laagste inkomens. Deze grens is bereikt. De regering bezuinigt ons land kapot en houdt de hoogste inkomens buiten schot.

Miljoenen uitkeringsgerechtigden en anderen die een zelfde lot wacht hebben er zo langzamerhand genoeg van de kop van jut van de crisis te zijn.

De missers van de BV Nederland worden opgehoest door de laagstbetaalden. Uitkeringsgerechtigden worden als slaaf verhandeld aan re-integratiebedrijven en met grote snelheid machteloos en brodeloos gemaakt.
Werknemers houden steeds minder rechten over en werkgevers worden steeds machtiger. De zorg wordt ontmanteld en straks alleen nog betaalbaar voor een rijke elite.

Ik ontmoet je graag op 1 mei in Den Haag.

Samen staan we sterk. We accepteren deze ellende niet langer.

RV

8 Comments

  1. Ik vindt dat er ook die -nog- werkenden bijhoren met een laag tot aan modaal inkomen, mede omdat deze groep ook bij de gedupeerden behoort. Geef de regering niet de kans om onvrede te zaaien tussen diegenen die er steeds verder achteruitlopen, niet alleen financieel maar ook sociaal.
    En de Wereldburger mag hopen dat verplichte werkplekken voor uitkeringsnodige zijn baan niet overbodig maken of hij door de hoeveelheid werklozen gedwongen word om met minder geld hetzelfde of zelfs meer te moeten werken.

    • wij zullen er elk jaar staan op 1 mei. Daarnaast zijn we geen 1 mei actie-partij, maar een bond voor uitkeringsgerechtigden die iedere dag hard nodig is in dit ´liberale´ land.

  2. De grens is bereikt van het handen ophouden voor een uitkering, in plaats ze uit de mouwen te steken. Alle uitkeringen in Nederland halveren en iedereen een kans geven door maatschappelijk zinvolle activiteiten de tweede helft er bij te verdienen.

  3. Geweldig Idee, dat staat voorop !! Maar op een woensdag ? Waarom worden dit soort actie’s nou nooit eens in het weekend gehouden….. Dan zou ik ook eens mee kunnen doen 🙁 en met mij vele denk ik.

  4. Stop met het uitmelken van de mensen, laat mensen in hun waarde en geef ons onze vrijheid terug

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.