Bevrijd NL van dit kabinet en help mee

Dwangarbeid van uitkeringsgerechtigden, Honger, Armoede, Huisuitzettingen, Angst voor dakloosheid, toenemende schulden, Uitzichtloosheid.
Doe er iets aan.
Leg Nederland lam op 1 mei. Stop met werken en consumeren. Laat de regering voelen waar de werkelijke macht ligt. Bij jou en mij. Bij het volk
Eis nieuwe verkiezingen.
Kom naar Den Haag of kom samen in je stad of dorp en laat zien dat je solidair bent met elkaar en voor elkaar wilt zorgen door de welvaart eerlijker over alle burgers te verdelen.

9 Comments

  1. Waar moeten we eigenlijk precies zijn in Den Haag op 1 mei? Ik kan op deze site nergens een adres of plek vinden waar mensen moeten samenkomen op 1 mei. En in je eigen plaats, dat zou ik wel willen maar waar en hoe en wat?

  2. Een goed initiatief. Er is al veel teveel schade aangericht, dus dit kabinet moet heel snel verdwijnen voordat de schade onherstelbaar is.

  3. Lars, de enige manier om de regering te laten luisteren naar de noden van het volk, is door hen op hun knieen te dwingen door te protesteren. Wij als nederlanders pikken veel te veel, de regering knijpt ons de keel dicht tot onze ogen eruit ploppen en we werkelijk niks meer hebben om ván en vóór te leven. Dit is eigenlijk precies hun bedoeling. Een vriendin van mij noemt, datgene waarmee de regering bezig is, een ‘nette eliminatie’. De zwakkeren in de samenleving plegen vanzelf wel zelfmoord wanneer hun wanhoop op het hoogst is. Daarom moeten wij met zijn allen laten zien dat wij dit niet langer pikken door de gehele economie minstens voor een dag plat te leggen en als er dan nog niet geluisterd wordt, dan doen we het nóg een keer, net zolang tot er wél naar ons, het volk geluisterd wordt. Zorg voor die dag dat je genoeg eten en drinken in huis hebt en je overleeft die ene dag heus wel hoor!

  4. Lars, dat is een beetje kortzichtig van je. Als iedereen stopt met werken, zal de regering moeten luisteren naar het volk en dat is wat er nu echt nodig is. De regering dondert maar door en maakt grote financiele vergissingen die jij, als werkende, maar weer moet gaan goed maken.
    Het is naief van je om te denken dat het voldoende is om op jouw partij te stemmen, want eenmaal aan de macht gebeuren er de meest domme dingen ten koste van de burger.
    Ik zeg: protesteer en leg je werk neer!

  5. Waarom zou ik de regering plat willen leggen? Vergeet niet dat als iedereen zijn werk neerlegt, dat er ook geen brood, tv kijken, douchen, stroom mogelijk is. Je werkt jezelf alleen maar tegen. Maar ja, die hard werkende betalen alleen maar meer belasting he als er mensen zijn die denken ook maar iets tegen die regering te kunnen doen. Wil je echt verandering? Werk gewoon door en stem op de partij die jouw eisen nakomt. Neem je verantwoordelijkheid en blijf lekker werken. Wees overigens blij dat je werk hebt! Duizenden mensen zitten thuis die graag willen werken, maar niet kunnen werken. Denk dus vooral goed na over wat je doet.

  6. Ik ben tegen honger en armoede. Ik ben voor gelijke rechten en mogelijkheden en eerlijke verdeling van de macht

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.