Eerste minimawinkel opent deuren

De eerste minima­winkel van Nederland opent op 20 maart officieel haar deuren.

Prachtig sociaal initiatief om de ergste nood die Rutte en cs veroorzaken te temperen. Helaas kunnen we nog honderden voedselbanken openen en nog veel meer minima- en kringloopwinkels maar er moet een einde komen aan de decennia van afbraak van ons sociale stelsel.

Het wordt de hoogste tijd om te stoppen met het repareren van de gaten die Rutte II slaat in ons sociale stelsel (wat er nog van over is). Tijd voor verzet en om een alternatief te presenteren voor deze walgelijk inhalige liberale samenleving waar de sterken ten koste van de zwakkeren goeie sier maken met hun rijkdom.

Doe mee op 1 mei 2013 voor de eerste Dag van het Basisinkomen VOOR een wettelijk bestaansminimum en TEGEN honger en armoede in NL.

1 Comment

  1. een minimawinkel die geld vraagt voor haar diensten aan mensen die daar komen omdat ze niks hebben….hoezo je doel voorbij schieten!!! mensen blij maken met een dode mus en daar kan ik me als minima behoorlijk boos over maken!!! alleen bij hoge uitzondering kan je max 6 maanden gratis lenen!!! Net zo belachelijk als vele kringloopwinkels die woekerprijzen vragen voor spullen die bij de action vandaan komen en daar de helft kosten…

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.