Adolf Hitler pleegde geen zelfmoord

Met de grondigheid en diepzinnigheid die we van auteur Robin de Ruiter gewend zijn, heeft hij ook dit boek geschreven. Het is de kroniek van Hitlers vlucht uit Berlijn met ondersteuning van de Britse inlichtingendienst. Het boek legt ook bloot de mogelijke redenen voor de Tweede Wereldoorlog.

De Ruiter heeft geprobeerd als een ware Sherlock Holmes de omstandigheden te reconstrueren waaronder Hitler is ontsnapt op 30 april 1945.

Aan de hand van nooit eerder openbaar gemaakte feiten en documenten uit het archief van verschillende inlichtingendiensten en persoonlijke interviews van de auteur met ooggetuigen uit Spanje en Duitsland, waaronder twee voormalige medewerkers van Hitler die de laatste dagen van het Derde Rijk in de Fuhrerbunker bij hem verbleven, toont De Ruiter aan dat Hitler met hulp van de Britse secret service wist te ontsnappen.

De auteur komt met bewijzen waaruit blijkt dat Hitler geen zelfmoord pleegde.

Robin de Ruiter verslaat niet alleen de werkelijke afkomst van Hitler, maar ook laat hij zien hoe de Fuhrer door buitenlandse geldschieters gefinancierd werd.

De schrijver presenteert exclusief bronnenmateriaal over Hitlers unieke training voor zijn rol als toekomstig dictator. Van november 1912 volgde de kleine Oostenrijker een speciale training aan de Britse Military Psych-Ops War School in Engeland en Ierland.

Robin de Ruiter levert een prestatie van formaat door belangrijke vragen te beantwoorden zoals waarom Hitler aan de macht geholpen werd als de reden waarom de Tweede Wereldoorlog werd gevoerd.

Zoals gewoonlijk zal ook dit boek weer de nodige discussie oproepen, zeker omdat het gelinkt wordt aan het zionisme. De boeken van Robin de Ruiter zijn zonder uitzondering schokkend en openbarend en zetten meestal het wereldbeeld van de lezer volledig op zijn kop.

Dit boek is verkrijgbaar bij Academy of Happiness.

Bekijk ook DLM boekenselectie

Rob Vellekoop, 14 oktober 2017

14 Comments

 1. Is toch duidelijk dat Hitler een geënsceneerd leven heeft geleid.
  Er zijn veel verhaaltjes de wereld in geschopt waarvan de onwaarschijnlijkheid net groot is als de 1e maanlanding. Bijv. deze,”het ging na de 1e wereldoorlog in Duitsland zó slecht dat je met een kruiwagen vol marken naar de bakker moest om één brood te kopen en overal was het kommer en kwel maar toen kwam Hitler! En hij praatte en praatte en iedereen had er weer zin in. De fabrieken draaiden weer en de snelwegen rolde dag na dag verder uit door het land. Alles dankzij de peppraat van ome Adolf”.
  Dikke onzin natuurlijk want zonder deviezen die je helemaal niks. Maar die kwamen er wel via de Amsterdamse Koophandelbank die het geld binnen kreeg o.a. uit de…VS! Opa Bush en meneer Ford van de tuuttuuts deden een flinke duit in het zakje want ze zagen het regime van Hitler wel zitten. Gelukkig had toevallig de pasgetrouwde pr. Bernhard zijn oude collega van IG Farben, dhr. Gerhard Frische aangesteld als bankdirecteur van de koophandelbank. En zo konden de dollars doorrollen naar de Neurenberg bank in het Duitse rijk.
  Toen alles spaak begon te lopen en de Sovjets al aardig tegen de deuren begonnen te beuken had Hitler plan E klaarliggen en kon met behulp van de uiterst behendige vliegkunst van Hanna Reitsch nog nét op tijd uit Berlijn ontsnappen. Zijn Doppelganger moest eraan geloven en is toen opgeofferd om de schijn te wekken dat het de baas was. Gelukkig had Adlofie de zaak goed voor elkaar want in de restanten van de bunkers in Kiel lag een duikboot klaar die hem vervolgens naar Argentinië zou brengen. Je weet wel dat land waar later de schoondochter van Benno vandaan zou komen. Onze Benno had ook goede contacten met de KLM en hij heeft via die luchtweg ook veel ‘Freunden’ helpen ontsnappen naar dat land waar de familie Eichhorn land en bouwwerken bezat.
  De familie was zeer goed bevriend met onkel hitler en runden een hotel. Hotel Eden om precies te zijn. Op één van de vele buitenverblijven heeft adolf maar dan nu zonder snor zijn levensdagen in alle rust, tot ca. 1965 bewaakt en beschermd kunnen verblijven.Was ook niet moeilijk want dat land had een traditie hoog te houden met rechtse regimes.

 2. pfft, “de ware afkomst van Hitler”, het zou wat. Voorzover ik heb gehoord was Hitlers vader een buitenechtelijk kind van een kamermeisje (kamermeisjes werden in die tijd nogal eens seksueel misbruikt), en zijn verwekker zou wel een een jood kunnen zijn geweest. Alsof dat voor ons ook maar iets uitmaakt.

 3. Rob, ten eerste hoop ik niet dat je strenger gaat modereren, laat iedereen zeggen wat hij of zij wil. Soms is het te belachelijk voor woorden, anders is het (meestal) eenvoudig te weerleggen.
  Ook moet ik lachen om de reactie van Nicolette,. Op welke wereld leeft zij.
  Maar vooral ben ik benieuwd naar de conclusies van Robin de Ruiter. Ik heb een vaag vermoeden dat het veel overeenkomt met mijn analyse: http://gerritherders.blogspot.co.uk/2017/10/de-tranen-van-het-midden-oosten-en-het.html
  Ik ben ook razend benieuwd naar de bloedgroep van maxima, maar dat zal wel staatsgeheim blijven.

 4. Hitler was tijdens zijn bewind zoals dat we kennen
  levenslang verslaafd aan Crystal Mete
  te vergelijken met cocaïne of speed
  hij had een persoonlijke arts die overal met hem mee reisde
  en die hem meerdere malen per dag injecteerde

  hoe lang hou je dat vol

 5. Als je als nieuweling hier komt lezen, kijk je ook wel eens naar de commentaren natturlijk. Het moet me van het hart dat ik schrik van de reacties. Niet alleen zijn deze reacties volledig onbegrijpelijk in taalkundig opzicht, ze zijn ook nog eens van een zeer passief agressief niveau. Het maakt al met al dat ik me hier maar niet meer vertoon…. Er zitten soms reacties tussen dat ik denk dat deze ‘kudde ongehoord’ maar eens ‘Op de schop met destructieve relaties’ van Jan Storms moet gaan lezen! Wie zichzelf herkent verdwijn maar liever….

  • Dit zou voor mij een reden kunnen zijn om het leveren van commentaar onmogelijk te maken. Ik twijfel hierover, want soms zie ik evenmin een toegevoegde waarde. Misschien moet ik strenger gaan modereren, bijvoorbeeld alleen commentaar toestaan dat direct betrekking heeft op het artikel.

  • Er wordt nergens beweerd dat Hitler niet dood zou zijn. Erg ongenuanceerde reactie, zonder het boek gelezen te hebben.

   • Naast Mein Kampf heeft de fuehrer nóg een boek geschreven en dat gaat volledig over zijn hobby met bloemen en planten.
    ‘Mein Kamferfoelie’.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*