De 13 Satanische Bloedlijnen / bestel rechtstreeks bij De Lange Mars

bloedlijnen 2014Dit boek gaat over de ontwikkeling van een Nieuwe Wereldorde die ten doel heeft de hele mensheid te onderwerpen. Dit boek, uitgebracht in meer dan honderd landen, heeft wereldwijd veel teweeg gebracht en is onlangs in Frankrijk verboden.

We worden opgevoed in een traditie om onze regeringen te vertrouwen en zijn ervan overtuigd dat deze zich om ons lot bekommeren. Dit is echter een grote misvatting. Onder het oppervlak van de officiële politiek speelt zich een ingewikkeld maatschappelijk en intellectueel proces af.

De wereld wordt door heel andere personen gere­geerd, dan degenen die zichtbaar op het wereldtoneel staan. Circa driehonderd mannen, die elkaar kennen en zelf hun opvolgers benoemen, bestemmen het lot van deze wereld. Hun macht bestaat bij de gratie van absolute geheimhouding.

Tijdens een lezing in het Waldorf Astoria Hotel in New York op 27 april 1961, sprak John F. Kennedy ook van een geheime regering achter de schermen van de wereldpolitiek: “Wij worden over de hele wereld tegengewerkt door een gigantische meedogenloze samenzwering.”

We worden geregeerd, ons brein wordt gekneed, onze smaak gevormd, onze ideeën gesuggereerd, grotendeels door mensen waarvan we nog nooit hebben gehoord. In praktisch elke handeling in het dagelijkse leven, of dit nou is binnen de politiek of zakensfeer, in onze sociale omgang of ons ethisch denken, worden we gedomineerd door een relatief kleine groep mensen.

Wij hebben te maken met de opkomst van een nieuwe geopolitieke supranationale kracht op het wereldtoneel. Deze geopolitieke kracht bestaat uit de rijkste families op deze planeet. Samen met de machtigste multinationale bedrijven oefenen zij de controle uit over alle landen en alle coalities van landen. Het werkelijke doel van deze elite is complete zeggenschap over Planeet Aarde.

In deze geheel nieuwe uitgave van De 13 Satanische Bloedlijnen zijn bovendien opgenomen de geheel geactualiseerde bestsellers:

George  Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001

Ontsluierd: De Protocollen van de wijzen van Sion.

De 13 Satanische Bloedlijnen, thans vertaald en uitgebracht in meer dan honderd landen, voert ons langs een diep verborgen spoor in de feitelijke geschiedenis van de wereld. Slechts weinig mensen zijn hiervan op de hoogte.

Dit boek omvat meerdere opzienbarende publicaties over de geplande Nieuwe Wereldorde. Ze verschenen voor het eerst in boekvorm in 1989 in Mexico. In dit boek toonde de auteur aan hoe ‘internationale monopolisten’, die achter het politieke wereldtoneel opereren, al decennia lang proberen de bestaande wereldorde te vernietigen om een dictatoriale Nieuwe Wereldorde te creëren; een wereldontwerp voor een wereldregering en werelddictator. Dit voornemen siert al lange tijd de één dollarbiljetten (Novus Ordo Seclorum).
dollar

In Nederland bleek het onmogelijk het oorspronkelijke manuscript van dit boek te publiceren. Zonder uitzondering gaven gerenommeerde uitgevers te kennen dat “Nederland nog niet klaar was voor dit boek”. 

Hetzelfde overkwam de auteur met de uitgave van zijn boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda – De verborgen macht achter de terroristische aanslagen van 11 september 2001. Dit boek verscheen een jaar na de aanslagen van 11 september. De auteur komt in dit boek met een groot aantal opzienbarende feiten, waardoor een beeld van gebeurtenissen ontstaat, dat aantoont dat de Verenigde Staten bij de gebeurtenissen van 11 september betrokken waren. Sinds 2002 oogstte dit boek op vele internationale boekenbeurzen en onder een wereldwijd publiek veel succes. Ondanks dit succes kreeg de auteur van Nederlandse uitgevers wederom commentaren als “te explosief” en “te gevaarlijk”. En dat uitgerekend in een land als Nederland!

 Maar weerstand schept kracht en in februari 2005 besloot de auteur het boek zelf in Nederland uit te geven. In november werd George W. Bush en de mythe van al-Qaeda bekroond met de jaarlijkse Frontier Award 2005 voor de meest spraakmakende uitgave en het diepgaande onderzoek dat eraan vooraf ging. De prijs werd ten overstaan van de voltallige media uitgereikt in Amsterdam. In tegenstelling tot in andere landen werd het boek echter door diezelfde media collectief doodgezwegen. Wat is er hier in Nederland aan de hand?

Wegens het succes werd besloten een stap verder te gaan en ook De 13 Satanische Bloedlijnen, de voorloper van het boek George W. Bush en de mythe van al-Qaeda in eigen beheer in het Nederlands uit te geven.

Meerdere buitengewone onderzoekers en archivarissen werkten jarenlang met de auteur samen om sporen te zoeken in stapels documenten en feiten te verbinden.

Daarnaast heeft een aantal vooraanstaande wetenschappers en historici met hun adviezen een enorme bijdrage aan deze publicatie geleverd. Veel gedetailleerde informatie, kennis en talrijke onderwerpen in dit boek vinden hun oorsprong in persoonlijke gesprekken die de auteur met ingewijden gevoerd heeft. Het spreekt vanzelf dat enkele van deze bronnen anoniem blijven om hen zo te beschermen tegen mogelijke wraakacties en wreedheden van degenen die de meedogenloze onderdrukking van de mensheid ten doel hebben.

De voorliggende Nederlandse vertaling van De 13 Satanische Bloedlijnen is een nieuwe, geactualiseerde uitgave van het oorspronkelijke boek.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.