Steun de delangemars.nl door (deze) boeken te bestellen bij Academy of Happiness met behulp van onderstaande links.

 Geld  Macht
adbroeregr-200x312Dit is het eerste Nederlandstalige boek dat de financiële goocheltrucs van de elite uit de doeken doet en dat tevens de richting aangeeft, waarin oplossingen voor de crisis kunnen worden gevonden.
Prijs 20,-
Bestel via Academy of Happiness

transitie1
Zitten we al midden in een technocratische dictatuur of kunnen we nog ontsnappen?
Een totale integratie van mens en techniek is gepland, waarin geen individuele keuzevrijheid meer bestaat. Dit boek geeft een analyse hoe de Transitie tot stand gekomen is en wie er aan de knoppen zitten. Auteur Robin de Ruiter.
Prijs 15,95
Bestel via Academy of HappinessE-boek – Boek van illusies en optimisme door Rob Vellekoop.
Na 2500 jaar heeft de Chinese Tao een opvolger ‘De Nieuwe Tao’, die verklaart waarom de wereld niet verandert en hoe dit wel op een geweldloze en menslievende manier kan gebeuren. De Nieuwe Tao voorspelt een nieuwe wereld waarin geweld en bezit niet meer zullen bestaan. Prijs 9,95
Bestel dit E-boek via Academy of Happiness
schaduwelite-200x312Dit boek gaat over de schaduwelite, die niets heeft geleerd en niets is vergeten. En over de middelen die zij gebruikt om alles zoveel mogelijk bij het oude te laten.
Prijs 19,95
Bestel via Academy of Happiness
bigreset-200x312Middelkoop legt de historie en problemen van ons huidige financiële systeem uit en voorspelt hoe we voor 2020 zullen overgaan naar een nieuw systeem.
Prijs 19,95
Bestel via Academy of Happiness
 middelkoopOverleefdecrisis-200x311Volgens Middelkoop is een kredietcrisis niet op te lossen met nog meer krediet.Prijs 17,50
Bestel via Academy of Happiness
middelkoopalsdedollarvalt-200x312In deze compleet herziene editie lees je in heldere taal hoe dit onstabiele systeem kon ontstaan, wat de achtergronden van de kredietcrisis zijn en hoe het nu verder moet.
Prijs 17,50
Bestel via Academy of Happiness
bloedlijnen-20141-200x275Dit boek gaat over de ontwikkeling van een Nieuwe Wereldorde die ten doel heeft de hele mensheid te onderwerpen. Dit boek, uitgebracht in meer dan honderd landen, heeft wereldwijd veel teweeg gebracht en is onlangs in Frankrijk verboden. Omnibus, 3 delen in 1 band. Auteur Robin de Ruiter
Prijs 29,95
Bestel via Academy of Happiness
transitie Het boek gaat over de betrokkenheid van de top van het Wachttoren-genootschap bij het naziregime, de vrijmetselarij, de wereldpolitiek, om maar te zwijgen van de geraffineerde gedachtencontrole.
Prijs 15,80
Bestel via Academy of Happiness
bush

Dit boek is onderdeel van de Omnibus, zie 13 Satanische Bloedlijnen
Bestel via Academy of Happiness

Steun de delangemars.nl te bekostigen door deze boeken via ons te bestellen met behulp van onderstaande links.

4 Comments

 1. In het verleden zijn wij begonnen met het complete ‘Stroman principe’, “je bent niet je naam”, bij Argusoog destijds. De machinaties van het denomuna capita maxima, ofwel het vermelden van je naam in grote kapitalen volgens Romaans gebruik om slaven te registreren. Een systeem wat tot op de dag van vandaag nog steeds geldig is. Komt voor op ieders belastingformulier. De man welke heden nog actief bezig is, succesvol of niet is Luuk van Dinther met welke ik nauw heb samengewerkt.
  Er zit in deze materie wat in ieder geval het bestuderen waard is, viel fundamentele waardevolle informatie over hoe los te raken van de klauwen van deze Babylonische constructie en rituele vloeken welke de mens vasthouden in zijn matrix.
  /Users/bobmoon/Documents/Frontier/stroman/mary croft.pdf
  Doe je voordeel!!!

 2. http://www.imranhosein.org/media/books/ExplainingIsrael.pdf

  Een van de vele gratis te downloaden boeken van Sheik Imran Hossein.
  Zijn visie op de huidige tijd in samenhang met de profetien in de qur`an zijn zeer treffend te noemen en geven een breder inzicht in het huidige tijdgewricht.
  Niet alleen onze, op judaisch/christelijke geloofscultuur gebaseerde samenleving heeft in toenemende mate in de gaten wat er in de keukens van del hel wordt gebakken voor de mensenheid, ook vanuit de Islam heeft men de geur in de neus.
  Zeer verhelderend om zaken eens naast elkaar te leggen!
  Wellicht hebben we (vredelievende en verdraagzame mensen van verschillende komaf) elkaar harder nodig dan we nu geneigd zijn te denken. Het omgekeerde van de ‘verdeel en heers’ methode!

 3. Wat te denken van de ’13 Satanische bloedlijnen’ van Robin de Ruiter! Het verboden boek waarin het uber kwaad wordt uitgelegd. De oorsprong, de keuken. Ik heb hem in digi versie.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.