Den Haag – Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft op 19 december de uitkeringsbedragen per 1 januari 2015 gepubliceerd. Bijgaand het volledige overzicht in pdf.

1 Comment

 1. Ineens pagina weg. Opnieuw hier nu.
  Ik ben de stilte.
  Ik ben het niets.
  Een mens ben ik niet meer,
  pas als men erkent dat er fouten zijn gemaakt.
  Ik kan en mag weer leven als een mens met het recht van zolang mogelijk mijn zelfredzaamheid en mijn waardigheid terug heb.

  Mijn zelfredzaamheid en mijn waardigheid raak ik straks voor de 3de maal kwijt als ik bewust weer dement word,daar ik het niet red met een totaal inkomen van € 725 per maand.

  Hallo DLM, hier worden minimum inkomens genoemd waar ik van duizel. Probeer sinds 2007/2009 al een aanpassing UWV uitkering naar salaris (metrobestuurster Rotterdam) te krijgen. Is me toegezegd in 2007, zo staat het in het officiële rapport. Bedrag was in 2009 € 711, nu in 2015 € 725. per maand, ik heb geen recht op huur of zorgtoeslag.
  Betaal nu € 400 huur+borg, € 148 zorgverzekering en € 150 eigen bijdrage medicijnen per maand. Door 25 euro leefgeld per maand geen recht op toeslagen, te veel € om voor de voedselbank in aanmerking te komen.

  Bij ruim 55 advocaten geweest, orde v advocaten, juridische loketten, burgemeester en wethouders, minister Schippers en Kamerleden, mensenrechten en diverse hulpinstanties en kranten, zo’n 1000 verzoeken gedaan. De wetsartikelen voor het recht van chronisch zieken gelden niet voor mij want men weet niet wat die zijn. Ik ben mijn huis kwijt vanwege een vermeende aantoonbare huurschuld, 6 maanden in auto gewoond. Nu op een kamer. Nog steeds beslag gelegd, door wie allemaal weet niemand. Ik heb daardoor meerdere infarcten gehad, permanente hart en trombose gekregen en daar bovenop geen schildklier meer en chronische reuma artrose + ADHD er. Indien geen langwerkende medicatie ben ik letterlijk en figuurlijk dement. Word de hell van Niemandsland. Niemand hoort me, niemand ziet me, laat staan dat men erkent ik een mens ben.

  Ik ben de stilte, ik ben het niets. Laptop en tablet hebben de geest gegeven. Dit gedaan op gestoorde oude blackberry (is met kuren)
  Heb geen eigen www site. Geen zorg, ik ben er aan gewend geraakt genegeerd te worden en ben alles behalve zielig noch heb behoefte aan medelijden bah en jakkes.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.