Verkiezingsprogramma van PVV verandert niets

Wilders heeft op donderdag via Facebook het ‘concept’ verkiezingsprogramma van zijn PVV gepresenteerd. Het beslaat  1 velletje papier, gaat over de-islamisering en als het aan Wilders ligt verandert er verder niets ingrijpends.

In 2012 pakte hij nog uit met een boekwerk van 56 pagina’s met als titel ‘Hun Brussel, ons Nederland’,  waarmee hij 15 zetels in de Tweede Kamer behaalde.

In de peilingen op 5 augustus van Ipsos kwam de PVV als grootste partij uit de bus met 27 zetels, gevolgd door VVD die 25 zetels zou halen als er nu verkiezingen werden gehouden.

ipsosaug
Peiling Ipsos

Het voornaamste punt van het PVV programma is de-islamisering. Voor Wilders hangt hier het lot van ons land van af. De islamitische godsdienst vormt voor hem een bedreiging van ongekende omvang. Hij is zelfs zo bang voor deze godsdienst dat hij in zijn programma de islam volledig wil verbieden, waarmee hij een streep haalt door de godsdienstvrijheid. Daarnaast draait hij hier en daar wat bezuinigingen terug, wil uit de EU en zet de pensioenleeftijd op 65 jaar.

Voor de rest gaat er wat de blonde leider betreft helemaal niets veranderen in ons land van rood-wit-blauw.

 • De voedselbanken blijven bestaan
 • Niets wordt gedaan aan de dakloosheid en huisuitzettingen
 • Onderwijs blijft onbetaalbaar
 • Huren gaan omlaag, maar de afbraak van het aantal sociale woningen gaat door
 • Rechtsspraak blijft onbereikbaar voor mensen met kleinere inkomens
 • Ons land wordt zeker niet schoner, want het is voor Wilders schoon genoeg
 • Ziektekostenverzekeraars blijven gewoon ieder jaar ongehinderd meer dan 1 miljard winst maken
 • Multinationals blijven hun machtspositie behouden en met postbusvennootschappen hun zakken vullen
 • Op financieel gebied blijft het aanmodderen met banken die de groei remmen door te weinig leningen af te sluiten en veel te veel macht hebben
 • Armoede wordt niet aangepakt, uitkeringsellende en bijbehorend machtsmisbruik blijven bestaan

Wilders is en blijft een voormalig lid van de VVD met het liberale / neo-conservatieve gedachtegoed. Het is wonderbaarlijk dat zijn aanhang groeit. Ieder weldenkend mens dat de islam-waan even opzij zet kan toch niet anders dan zien dat hier een conservatief jarenlang een een-tweetje speelt met de VVD. Publiekelijk voeren Wilders en de VVD ruzie, waarmee ze alle media-aandacht voor zich opeisen en zonder problemen ook krijgen. In de achterkamer verdelen ze een aanzienlijk deel van de zetels.

Rob Vellekoop, 26 augustus 2016

 

12 Comments

 1. PVV dient als zionistische decoy voor die kiezers die het niet eens zijn met de nimmer aflatende immigratie, al of niet tsunami-achtig en de uitholling van het christelijke westen. Achter de hardnekkige immigratie cultuur en multiculti zit de zionistische agenda van de Hongaarse diplomaat uit de jaren twintig, Coudenhove Kalergi, die uitsluitend het blanke ras wilde vermengen met import uit Afrika en Azië, wat nu al decennia gaande is en o.a. heden flink gesponsord wordt door de zionistische demon Georg Soros, ook een Hongaar en huidig Amerikaanse miljardair. Wilders als zionistische decoy en wel hierom: Door een onuitvoerbaar verkiezingsprogramma te lanceren waar veel mensen toch op stemmen, bij gebrek aan beter, wordt de terecht ongeruste westerse bevolking domweg op een zijspoor gerangeerd, want de PVV zal toch niet gaan regeren of uitgenodigd worden voor een coalitie. Probleem op zionistische wijze opgelost. Hetzelfde geldt m.i. voor Donald Trump, vrijmetselaar en vriendje van Israël, die eveneens de ongeruste voornamelijk blanke bevolking het bos instuurt, vanwege zijn extreme en tegenstrijdige uitspraken, waardoor die niet gekozen wordt. Uiteindelijk wordt de criminele Illuminati heks Clinton gekozen als president en dan zijn de rapen pas gaar! Ik stem links, noch rechts, gewoon gaan voor de gulden middenweg !

 2. Jammer dat een splinterpartij WNL, van de PVV, Jan Roos heeft aangetrokken, die had beter een eigen partij kunnen stichten?

  • Jammer dat mensen nog in politiek geloven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ieder individu kan zichzelf leren kennen als vrij van alle vormen van hiërarchische controle. Hiermee wordt niet bedoeld dat we anderen niet moeten vertrouwen of vriendschaps- of gemeenschapsbanden met hen moeten aangaan. Het is enkele een herinnering dat relatieve waarheid altijd verschuift in de handen van hen die controle willen. En zelfs als de motieven van hun controlerende gedrag van goede wil zijn, dan is het nog een vorm van controle. Wanneer de onthullers van “waarheid” binnen de hiërarchie informatie achterhouden en onderdrukken, positioneren zij gewoonlijk zichzelf om macht te behouden of meer macht te verwerven in plaats van dat zij krachtig zijn willen verspreiden onder allen.

   This Is Anarchism (In 10 Minutes)
   https://www.youtube.com/watch?v=__vv6eRj2-k

 3. Dit is allemaal afgesproken werk, direct wordt er alleen rechts gestemd. Sp ers vertrekken niet voor niks, dat die oplichtersbende uitkomt?

 4. Ik moet die blonde drol 1 ding meegeven, hij is de enige in Den Haag die openlijk voor zijn beleid van tweedeling uitkomt.
  Het is allemaal tuig bij de overheid, die blonde maakt alleen extra veel kabaal en houdt daarmee de illusie van democratie mooi in stand. 50 jaar geleden werd deze vent min of meer het land uit geknuppeld aangezien de nasmaak van WO2 te vers was, de huidige generatie kinderen krijgen op school de film ‘The wave’ wat op een waargebeurd verhaal is gebaseerd niet meer te zien waardoor ze de signalen van zulke charlatans minder goed herkennen.
  Stemmen is iets voor laffe mensen zonder ruggengraat die blijkbaar niet zelfstandig kunnen spreken en denken en daarom een vertegenwoordiger kiezen.

 5. Wacht maar eens af wat hier na de verkiezingen voor een klimaat gaat ontstaan…

  Dat gaat niet leuk meer worden, maar ja de linkse wegkijkers hebben zelf om de komende
  uitslag gevraagd. Wie niet horen wil zal voelen, werd mij vroeger geleerd op school.

  • Meneer of mevrouw “Wat dacht je nu werkelijk…. “,

   aan Uw nickname is al duidelijk af te lezen dat U een hersendode polder zombie bent en aan Uw opmerking betreft Uw school verleden is ook nog eens op te merken dat U heel makkelijk manipuleerbaar bent en heel volgzaam bent. Ach en mensen zoals U die nog in het links rechts paradigma geloven daar zit een steekje bij los en worden misbruikt door alle politici als stemvee en als kanonnenvoer in hun oorlogen

   Toen de Europeanen enkele eeuwen geleden het continent Amerika illegaal gingen bezetten, kwamen er helaas ook hele kuddes hersenloze PVV tokkies zoals U het land illegaal binnen en hun afstammeling gedragen zich net zo gehersenspoeld en volgzaam zoals U en men omschrijft hen als The Sheeple of America en in het NLs kan men dat vertalen als De PVV Tokkie uit de Polder..En daarom wat ik Werkelijk over U dacht en nog steeds denk komt geheel overeen met the brain death sheeple in het onderstaande filmpje

   Sheeple of Amerika
   https://www.youtube.com/watch?v=oaPlEwd3bJA

 6. Ja, het verkiezingscircus der onrendabele cliniclowns komt er weer aan en hun “beloften” worden steeds ridiculer en vooral weerzinwekkender:

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2016/08/rutte-wil-weer-premier-worden-ongelooflijke-drive-om-door-te-gaan-348381/

  + reacties.

  Pinokkio heeft een ongelooflijke drive om weer op dezelfde destructieve wijze door te gaan.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/hoera-treedt-pechtold-eindelijk-af-als-d66-leider-na-de-kamerverkiezingen/

  Deze eurofiele mislukte veilingmeester koestert het waanidee dat zijn inbreng onmisbaar is en hangt zijn “carriere” aan de wilgen als zijn “heilzame ideeen” in een volgende coalitie niet tot “wasdom” kunnen gaan komen”.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/dit-geloof-je-toch-niet-blunderpremier-rutte-en-blunderadjudant-samsom-bieden-allebei-excuses-aan/

  Even voor de buhne met je baby billetjes bloot en hop, we willen immers graag weer verder gaan met plucheplakken.

  Visie- karakter en ruggengraatloze EU trekpoppen, we zouden zo onderhand genoeg moeten hebben van deze getapte lachebekkies die prat gaan op de “juistheid” van hun verwezenlijkte “performances” en vooral geen enkele voeling en binding met de samenleving meer hebben.

 7. Bekijk de “partij”constructie van de PVV , dan besef je wat democratie is. One man show met onzichtbare Keppel. ( er zijn foto’s op internet met Wilders, met een Keppel op, voor de Klaagmuur in Jaruzalem .)

 8. Je hebt het “a4tje” niet goed gelezen.

  Bekijk punt 3, dat zou een totale verandering betekenen.

  De voedselbanken blijven bestaan
  Niets wordt gedaan aan de dakloosheid en huisuitzettingen
  Onderwijs blijft onbetaalbaar
  Huren gaan omlaag, maar de afbraak van het aantal sociale woningen gaat door
  Rechtsspraak blijft onbereikbaar voor mensen met kleinere inkomens
  Ons land wordt zeker niet schoner, want het is voor Wilders schoon genoeg
  Ziektekostenverzekeraars blijven gewoon ieder jaar ongehinderd meer dan 1 miljard winst maken
  Multinationals blijven hun machtspositie behouden en met postbusvennootschappen hun zakken vullen
  Op financieel gebied blijft het aanmodderen met banken die de groei remmen door te weinig leningen af te
  sluiten en veel te veel macht hebben
  Armoede wordt niet aangepakt, uitkeringsellende en bijbehorend machtsmisbruik blijven bestaan.

  Deze problemen zijn niet door het volk ontstaan. Met de macht aan het volk zullen ze gewoon verdwijnen.

  Ik weet dat democratie niet bestaat in onze westerse wereld, dus ook door dit a4tje zal niets veranderen.
  De blonde man of een andere regeerder zijn niet voor het volk. Schrijf liever iets wat dat kan veranderen.

  Groetjes Merijn.

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.