Brandpunt deskundige Aalders spreekt van samenzweerders in verband met Bilderberg

Historicus Aalders is gisteravond opgetrommeld om voor Brandpunt de Bilderberg conferentie te relativeren. Hij versprak zich echter pijnlijk op z’n freudiaans toen hij sprak over samenzweerders. Onopgemerkt door de redactie of opzettelijk toch uitgezonden?

Tijdens de Brandpunt uitzending van gisteravond heeft historicus Gerard Aalders gezegd dat “als je een conspiratieve mind hebt, je daar {aan de Bilderberg conferentie} grote fantasieën aan gaat hangen.”

Aalders wordt gepresenteerd door Brandpunt als iemand die jarenlang onderzoek deed naar de Bilderberg groep, als historicus en oud-onderzoeker van het NIOD. Ik vraag me af waarom hij jarenlang onderzoek heeft gedaan naar deze groep. Het lijkt er meer op dat Aalders een ‘conspiratieve’ mind heeft. En wanneer je verder leest wat hij over Bilderberg te melden heeft in dit interview is hij blijkbaar wel erg bang geworden om iets van zijn bevindingen te vertellen.

“Een van de grote complottheorieën is dat Kissinger gezegd zou hebben: op deze aarde zijn te veel mensen, er zijn toch te veel hongerige magen van mensen die geen prestaties leveren. Die moeten allemaal dood want we hebben er toch niks aan. Pol Pot kreeg de kans met zijn killing fields, gedaan door Bilderberg, als bestelling, als een soort generale repetitie om de aarde schoon te vegen van hongerige magen waar we niks mee kunnen.”

Tegenwoordig hanteren Europese conservatieve regeringen een bezuinigingspolitiek waardoor steeds minder mensen werk krijgen, steeds meer werkloos worden en uiteindelijk in de bijstand terecht komen. Zij worden door de Europese elite waardeloos/nutteloos bevonden en onder het excuus van fraude voortdurend gecontroleerd, vernederd en depressief de dood in gejaagd. Het duurt wat langer dan de praktijken van Pol Pot, maar hebben hetzelfde resultaat.

“Ander voorbeeld is Bill Clinton, die was aanwezig – ze hebben wel een neus voor politieke talenten – voordat hij president was. Toen is er op Bilderberg besloten, zeggen de conspiratoren, dat hij president moest worden en verdomd twee jaar later is hij benoemd. Ik vraag me dan af, heeft Bilderberg dan al deze kiezers in zijn zak? Kunnen ze al deze kiezers manipuleren? Ze kunnen natuurlijk geld doneren, maar verder dan dat kunnen ze niet gaan.”

Dit is een Freudiaanse verspreking van Aalders, hij spreekt over conspiratoren, samenzweerders dus. Blijkbaar is hij gedurende zijn jarenlange studie er achter gekomen dat de Bilderberg-deelnemers samenzweerders zijn.  Hij wil dit niet toegeven, maar doet dat hier toch op z’n freudiaans voor de tv, voor het Bilderberg hotel in Oosterbeek waar Bernhard ooit begon.

hotel_de_bilderberg

Aalders zegt alleen niet te kunnen begrijpen op welke manier ze de kiezer manipuleren. Nu, ik wel, Aalders, ooit gehoord van massa media en de miljoenen aan dollars die hieraan besteed worden? En wat dacht je van domweg frauderen met getallen van stemmen, is dat ook onmogelijk, of is dat weer een conspiracy theorie van mij?

“Het is natuurlijk jammer, we willen het graag weten wat Rutte, Beatrix en Knot zeggen (Griekenland).
Maar uit de mond van Bilderberg komen we dat nooit te weten.”

Maar wel uit de mond van Aalders. Dank je, voor je slip of the tongue.

Al was dat natuurlijk niet echt nodig. Het internet is rijk aan documenten over Bilderberg. Daarnaast zijn er talrijke boeken over verschenen. Ook op DLM onder het kopje NWO staan artikelen genoeg over het werkelijke kwaad dat er achter verborgen gaat en steeds meer zichtbaar wordt.

Rob Vellekoop, 17 juni 2015

6 Comments

 1. @ROB Z
  Helmut Kohl heeft eens gezegd, dat het Europese Unie infeite de realisatie van een Groot-Duits-Rijk

 2. Het is schandelijk hoe deze man hier staat te liegen,manipuleren. Wat een hypocriet! Of hij moet zelf nogal naïef zijn (don’t think so!). Wie weet nou niet dat de wereld door propaganda geregeerd wordt. Misschien moet hij maar wat van Edward Bernays gaan lezen.
  Bedoelt hij met de ‘conspiratoren’ niet juist de ‘complotdenkers’? Zij/Wij dachten dat ze besloten hadden om hem te benoemen als president. Maar eens zien wat dat gaat worden met Pechtold!

  • quote:[” Maar eens zien wat dat gaat worden met Pechtold!”].

   Heb je daar dan fiducie in????

 3. Hij was ook de persoon, die zonder blikken en blozen de prins om zijn wandaden op zijn vingers te tikken!
  Achteraf zijn er legio voorvallen geweest en terecht dat hier iets van gezegd wordt,
  hij is bepaald geen iemand, die kost wat kost bij iemand uit zijn vaarwater te blijven!

 4. Aalders heeft ooit een naar mijn idee goed boek geschreven over ZKH Prins Bernhard von Lippe zur Biesterfeld (’n hele mond vol voor zo’n twijfelachtig mannetje).
  En als je in de geschiedenis van bernhard gaat graven, kom je ook bij de Bilderbergers uit.
  De Bilderbergers zijn ontstaan vanuit een initiatief vanuit, hoe kan het ook anders, de VS. Destijds met geld van de OSS, het toenmalige CIA om hier in Europa een platform te hebben die los van de politieke stromingen de dictaten vanuit Washington kon uitvoeren. En zo geschiedde in ’54 op een plek 731 vanaf het monument wat een Babylonische krachtplek is. De obelisk die daar staat moet de kracht vasthouden en markeren van het bloedoffer wat daar is uitgevoerd op rituele wijze.
  Alles ademt de Babylonische vloek welke over het dorp ligt en waar de oorspronkelijke plek het hotel tegenaan schurkt.
  Bernhard was in de dertiger jaren al lid van de NSDAP en opgenomen bij de Reiter SS. Ook was hij actief bij de SA (Schutzabteil). Dus om nu te zeggen dat hij iets had met totalitarisme…
  Men probeert ons te laten geloven dat de reden waarom de Slag om Arnhem mislukt was doordat in een van de gliders (zweefvliegtuigen met bemanning en materiaal getrokken door bommenwerpers), het complete aanvalsplan gevonden werd door een Duitse soldaat die toevallig even een kijkje ging nemen in het toestel voordat deze in de hens ging!
  Dit zou op de eerste dag moeten hebben plaatsgevonden, de 17e september.
  De dag waarop nog redelijk beheerst en zonder tegenvuur op weg kon worden gegaan richting Arnhemse Rijnbrug, het uiteindelijke doel. Dus onder die omstandigheden laat een commando van de grootste luchtlandingsdivisie niet ‘zomaar per ongeluk’ een map ter grootte van een A2 liggen met alle informatie.
  Naar mijn speculatieve idee heeft Bernhard op slot Wittouk in Belgie waar zijn tijdelijke hoofdkwartier was met veel te veel mensen gebabbeld waaronder ook Christiaan Lindemans, alias king kong. Deze man was dubbelspion en had een broer gevangen genomen door de Gestapo in Arnhem. Vermoedelijk in ruil voor de informatie van de prins kon zijn broer vrij. De Duitsers wisten alles en konden zeer grondig met 3 SS Panzer divisie’s de relatief lichtbewapende luchtlandigs troepen uitschakelen.
  Zie de symboliek; de Engel(s)en die vanuit de lucht neerdaalden (Enuma Elish) werden door de mannen met het zwarte uniform compleet met de doodshoofden en runetekens geslacht op het altaar van Semiramis. Semiramis de koningin/stichtster van de stadstaat Babylon is ook aanwezig bovenop de obelisk (monument) in de vorm van een uitgehakt beeld compleet met duif op de arm en anker geklemd tussen de benen.
  Ik ben er van overtuigd dat de gebeurtenissen in 1944 aan de basis stonden van de tot standkoming van de EU in 2000. De babylonische symbolieken zijn zelfs terug te vinden in de architectuur van de parlementsgebouwen want wie het schilderij van Pieter Brueghel kent over de toren van Babel ziet onmiskenbaar de gelijkenissen.
  Ook de eerste affiches die gaan over het ‘nieuwe Europa’ maken duidelijk dat de babylonische gedachte heerst in de tekst: “One voice, many tongues”. Dat er een kring van gele sterren(pentagrammen) omheen staat met de punt naar beneden kan door iedereen op haar/zijn manier worden uitgelegd.
  Dat we in de daden en de handelswijzen plus de buitengewoon ondemocratische manier van doen, de huisstijl van de Nazi’s kunnen herkennen zal nu volledig duidelijk zijn.

  ” Ein vereintes Europa unter Deutsche Führung” (A. Hitler)

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.