kamerleden negeren regels eigen bijverdiensten, maar uitkeringsgerechtigden verliezen uitkering

Het openbare register over 2012 van nevenfuncties en bijverdiensten blijkt volgens een onderzoek van het Algemeen Dagblad niet te kloppen. Kamervoorzitter Van Miltenburg zegt hierover: “Ik ga niet als een politieagent achter leden aan en ga geen ambtenaren op Kamerleden afsturen. ” Controle op Kamerleden bestaat niet.

Hoe schril en wrang de tegenstelling tot uitkeringsgerechtigden die iedere cent moeten verantwoorden en te pas en te onpas gecontroleerd worden door een leger ambtenaren. Des te afschuwelijker wanneer diezelfde uitkeringsgerechtigden hun uitkering verliezen wanneer er niet opgegeven neveninkomsten zijn. Gevolg geen geld meer voor eten en onderdak. Dat wordt bestempeld als fraude, maar niet voor Kamerleden.

1 Trackback / Pingback

  1. Kamerleden negeren regels eigen bijverdiensten, maar uitkeringsgerechtigden verliezen uitkering | AnGeLWinGsAnGeLWinGs

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.