Speech Poetin: Rusland wil geen oorlog, vrede is in gevaar

Tijdens de bijeenkomst in juni van het Internationaal Economisch Forum in St Petersburg hield Poetin een 12 minuten durende speech waarin hij uit legde hoe en waarom het door de NAVO opgestelde rakettenschild in Oost-Europa een bedreiging voor de wereld vrede is.

Omdat de main stream media leugens verspreiden over de zogenaamde agressieve intenties van Rusland volgt hier zijn volledige speech. Zijn speech is geen waarschuwing, maar een blijk van zorg over de wereldvrede. Oordeel zelf.

“Nu over het raketafweersysteem. Ik wil jullie er aan herinneren, hoewel jullie hiervan al op de hoogte zijn, dat belangrijke conflicten op wereldschaal de afgelopen tientallen jaren voorkomen werden, dankzij het geostrategische machtsevenwicht dat bestond. De twee super atoommachten kwamen aanvankelijk overeen te stoppen met de productie van zowel aanvals- als verdedigingswapens.

Het werkt op een eenvoudige manier, als de ene kant dominant wordt met hun militair potentieel, dan zullen ze waarschijnlijk eerder geneigd zijn, de eerste te zijn die in staat is om deze kracht te gebruiken.

Dit is de absolute linchpin voor internationale veiligheid. Het anti-raket verdedigingssysteem, zoals voorheen verboden was in het internationale recht) en alle overeenkomsten die daarmee te maken hadden.

Het ligt niet in mijn natuur om iemand uit te schelden, maar als de VS unilateraal zich terugtrekt uit het ABM verdrag van 1972, dan delen ze een enorme klap uit aan het gehele systeem van internationale veiligheid.

Dit was de eerste klap, als het gaat over het inventariseren van de strategische machtsevenwicht. Destijds (2002) zei ik dat we niet ook dergelijke systemen zullen ontwikkelen, omdat a) het erg duur is en b) we er nog niet zeker van zijn hoe ze zullen werken. We gaan ons geld niet verbranden.

We doen het anders en ontwikkelen aanvallende wapens om de geostrategische balans in stand te houden. Dat is alles. Niet om iemand anders te bedreigen.

Ze zeiden:”Prima, onze defensie systemen zijn niet tegen jullie, en we gaan er van uit dat zulke wapens niet tegen ons zijn. Doe wat je wil.” Zoals ik al vertelde vond dit gesprek plaats begin 2000. Rusland zat toen in een moeilijke situatie.
Economische ineenstorting, burgeroorlog, gevecht tegen terrorisme in de Kaukasus en volledige vernietiging van ons militaire industriële complex.
Ze konden zich niet voorstellen dat Rusland ooit weer een militaire macht kon worden. Ik denk dat ze er zelfs van uitgingen dat wat van de Sovjet Unie over was uit elkaar zou vallen. Daarom zeiden ze:”Zeker, doe wat je wil.”

Maar wij vertelden hen over de maatregelen die wij gingen nemen. En dat deden wij ook. En ik verzeker jullie dat we alle succes op dat gebied hadden. Ik ga niet alles opsommen, alles wat er toe doet hebben we gemoderniseerd. En we gaan door met het ontwikkelen van een nieuwe generatie wapens. Ik ga zelfs geen systemen noemen tegen het raket verdedigingssysteem.

Ongeacht wat we zeiden tegen onze Amerikaanse partners, zij wezen ons aanbod af en gaan door hun eigen ding te doen. Sommige dingen kan ik jullie niet publiekelijk zeggen. Ik dek dat dit grof van mij zou zijn. En of jullie me geloven of niet wij boden echte oplossingen aan om dit (wapenwedloop) te stoppen.

Zij wezen alles af wat we aanboden.

Nu zijn we hier vandaag en zij hebben hun raketafweersysteem in Roemenië. Terwijl ze voortdurend zeggen: “We moeten ons beschermen tegen nucleaire dreiging van Iran.”

Waar is de dreiging?
Er is geen Iraanse nucleaire dreiging. Jullie hebben zelfs een overeenkomst met hen en de VS was de initiatiefnemer van deze overeenkomst, waarbij wij hen hielpen. Wij steunden het.

Als de VS er niet was geweest zou deze overeenkomst niet bestaan, dat zie ik als de prestatie van Obama. Ik ben het eens met deze overeenkomst, want het verminderde de spanningen in het gebied. Daarom kan president Obama dit op zijn lijst van prestaties zetten. Dus de Iraanse dreiging bestaat niet. Maar met het plaatsen van het raketafweersysteem wordt doorgegaan. Dat betekent dat we gelijk hadden toen we zeiden dat ze tegen ons logen. Hun redenen waren niet oprecht met betrekking tot ‘Iraanse nucleaire bedreiging’.
Ze logen tegen ons.

Dus bouwden ze dit systeem en nu worden ze uitgerust met raketten.

Jullie, als journalisten, zouden moeten weten dat deze raketten geplaatst worden in capsules, die worden gebruikt van op zee gestationeerde middellange afstand Tomahawk raket lanceerinrichtingen. Ze worden geladen met ‘anti-raketten’ die afstanden kunnen afleggen van 500 kilometer. Maar we kennen de technologische vooruitgang. We weten zelfs in welk jaar de Amerikanen een nieuwe raket gereed hebben, die tot 1000 kilometer zal kunnen afleggen en zelfs verder.

En vanaf dat moment zullen ze in staat zijn om rechtstreeks Ruslands nucleair potentieel te bedreigen. We weten jaar voor jaar wat zal gebeuren en zij weten dat wij het weten. Alleen aan jullie vertellen ze verhaaltjes en jullie verspreiden dat naar de burgers van jullie landen.

Jullie volk daarentegen is zich niet van het dreigende gevaar bewust, daarover maak ik me zorgen.

Hoe komt het dat jullie niet begrijpen dat de wereld in een onomkeerbare richting wordt getrokken?
Dat is het probleem. Ik weet niet hoe ik jullie hiervan moet doordringen.

Ondertussen doen ze alsof er niets aan de hand is. En zij rechtvaardigen hun ‘verdedigingssysteem’, niet de wapens die zij gebruiken voor een aanvalssysteem.
Een raket verdedigingssysteem is een element van het gehele systeem van aanvallend militair potentieel. Het werkt als een deel van een geheel waar offensieve raketinstallaties deel van uitmaken.

Een complex blokkeert, het andere lanceert een precisie wapen, het derde blokkeert een potentiële nucleaire aanval en het vierde zendt zijn eigen nucleaire wapens als antwoord. Het is allemaal ontworpen als deel van een systeem. Zo werkt het in de huidige niet-nucleaire maar uiterst nauwkeurige raketverdedigingssystemen.

Ok, laten we de kwestie van het huidige raketverdedigingssysteem even opzij zetten.

Maar deze capsules waarin de ‘anti-raketten’ zitten, zoals ik al zei, deze zijn gestationeerd op zee. Op oorlogsschepen die de Tomahawk subsonische cruise raketsystemen kunnen vervoeren. Ze kunnen het binnen enkele uren in stelling brengen en wat voor soort van ‘anti-raketsysteem’ is dat?

Hoe weten we wat voor soort raket daarin zit? Het enige wat je hoeft te doen is het programma veranderen (van niet-nucleair naar nucleair). Dat is alles wat er voor nodig is. Dit zou erg snel kunnen gebeuren en zelfs de Roemeense regering weet niet wat er gebeurt. Denk je dat ze de Roemenen een enkel schot laten afvuren?

Niemand zal weten wat gedaan wordt, de Roemenen niet en ook de Polen niet.
Denk je dat ik hun strategieën niet ken? Wat ik kan zien is dat we in serieus gevaar verkeren.

We hadden eens een gesprek met onze Amerikaanse partners, waar ze vertelden dat ze ballistische raketten wilden ontwikkelen, maar zonder kernkoppen. En wij zeiden:”Begrijp jullie eigenlijk wat dit kan veroorzaken?”

Dus jullie zullen raketten hebben die je vanaf duikboten lanceert, of van de grond – dit is een ballistische raket – en hoe weten we of het wel of geen kernkop heeft? Kan je je voorstellen wat voor soort scenario je creëert ? Maar voor zover ik weet zijn ze met de ontwikkeling van deze wapens niet verder gegaan, ze houden even pauze.

Maar met de ontwikkeling van de andere gaan ze door. Ik weet niet waar dit allemaal eindigt, wat ik wel weet is dat we onszelf moeten verdedigen. En zelfs ik weet hoe ze de ‘Russische agressie’ opnieuw zullen verpakken. Maar dat is eenvoudig ons antwoord op jullie acties.

Is het niet logisch dat ik de veiligheid van ons volk moet garanderen? En niet alleen dat, maar we moeten zorgen voor de noodzakelijke strategische machtsbalans, waarmee ik begon. Laat me mijn antwoord beëindigen.

Het was nu juist de machtsbalans die de veiligheid van de mensheid garandeert tegen een wereldconflict over de afgelopen 70 jaar. Het was een zegen gebaseerd op wederzijdse dreiging, deze wederzijdse dreiging garandeerde wederzijdse vrede op wereldschaal.

Hoe ze dit zo eenvoudig konden afbreken snap ik niet. Ik denk dat het zeer gevaarlijk is. Ik denk het niet alleen, ik ben er zeker van.”

Bron: video

Rob Vellekoop, 2 augustus 2016

steunDLMnieuws336x140

24 Comments

 1. Het wordt hoog tijd, dat de wapenlobby eens verantwoording moet afleggen, wat voor sporen deze bij de wereldbevolking nalaat?
  De gehele wereld moet eens voor een wereldrechtbank claimen, dat deze verantwoordelijk is, net zo goed als de vervuiling, voor wat de mensheid aangedaan wordt?

 2. Rob, dank voor het onder de aandacht brengen.
  Er zijn mensen die zijn vastgelopen in hun visie en kunnen niet meer bijstellen, zo blijkt.
  Dat is juist wat men wil…niemand zou meer ’te vertrouwen’ zijn MAAR dat is helemaal niet zo. Alle oorlogen zijn door manipulaties ontstaan, door leugens en volkeren tegen elkaar op te zetten, omdat de (zionistische) elite het zo wilde.
  De tekens voor een oorlog zijn meer dan duidelijk aanwezig wie intelligent genoeg is om the sign ‘o’ times te herkennen.

  Angelsaksen zijn al weer de oorlogstrommels aan het slaan, en weer aan het manipuleren, zoals recent in Polen.
  Europa moet falen dat is wat ze willen, dan kan men Europa weer opnieuw indelen, zo als het van de heren in Londen, Washington en zionistisch Israel gewenst wordt. De financiële onderdrukking via de internationale banken is een tikkende tijdbom.

  Ik heb geleerd dat de wereld op zijn kop staat, en goed wordt slecht gepraat, en slecht, goed. Dus de zorg van Poetin is meer dan terecht.

  De tweede wereldoorlog is ws ook nooit gestopt, D heeft nog steeds 85.000 amerikaanse soldaten en rond de 25.000 engelse.
  De enigen die werkelijk gingen zijn de Russen geweest.
  Iedere bondskanselier en buitenlands beleid wordt ‘goedgekeurd’ door de bezetter. Ik weet waar ik het over heb, omdat ik opgegroeid ben in een bezet land met alle indoctrinatie ervan zoals je eigen voorvaderen slecht vinden, niets goeds aan Duitsland, behalve de arbeidskracht (geld voor de buitenlandse investeerders). Dat heeft me lange tijd gekost om daar uit te komen en alles opnieuw op een rij te zetten.
  Er zijn in D zoveel legerbases van de VS (ook de Duitse bases), waar zo veel wapens opgeslagen zijn, dat je zo een ‘aanval’ kunt organiseren.
  Israelische mensen zien er ook uit als arabieren…omdat het allemaal Semieten zijn, dus mossad agenten plus cia agenten en de mi5…en je hebt iedere horrorscenario wat je maar kunt bedenken, tot aan couppogingen toe, aan moorden, aan ontwrichtingen van landen…
  Sociale onrusten gepaard met economische oorlog is meestal een begin…

  De mensen in het westen moeten af van de gewoonte om te denken dat het westen altijd gelijk heeft, maar dat is wat de media juist suggereert, (westen goed, andere fout) daarbij ontstaat ook het ‘wij en zij- afstandsgevoel’…een belangrijke voorwaarde voor een oorlog.

 3. ! GELUKKIG ZIT ER WARME-VREDE IN HET HART ; DAT IS DE EIGEN GENADELOZE ZELF-OVER-WIN-NING BOVEN OP “AFGRIJSELIJKE ONVERBIDDELIJKE SMART” !

 4. Die machthebbers hebben onderling afgesproken hoe ze deze keer de bevolking eens bezighouden?

 5. Mark Rutte: “We moeten onze vrienden van de NATO helpen”.

  “Onze” vrienden?

  Welnu, de mijne zijn het niet! Wapens lossen niets op. En dat weet het gluiperige individu dat zichzelf “minister-president van het beste kabinet sinds WO-2” noemt natuurlijk ook wel. Want wapens die spreken niet, die doden.
  En de vrede bezwijkt licht aan haar eigen kwaal: er valt niets aan te verdienen. Daarom heeft de wapenhandel ook een heel goede levensverzekering meegekregen van Mark Rutte: het gemeenschapsgeld.

  Ook hier: politici zijn net als psychopaten welbespraakt. Ze lullen veel maar zeggen niets. Uit welbegrepen eigenbelang. “Vlugge praters, lege hoofden” heette het al onder Thorbecke. De gevangenen van hun inkomen dus met geen stok meer weg te krijgen. Er is er niet één bij die de voldoende bij zinnen is om de politiek te verlaten.

  Niet één die eerlijk is en zegt: “Ik wens niet langer deel uit te maken van een dictatoriale bezettingsmacht van criminele bankiers”.

 6. Het serviele Nederlandse volk lijkt klaar voor een herhaling van zetten. De Amerikanen mogen weer met vuur spelen in het bos Europa en opnieuw worden de Nederlanders kort in de teugel gehouden door ons uiterst criminele politie- en justitieapparaat. En Frau Dr. Merkel is weer (net als vóór haar de man met het snorretje en de spuuglok) het “bevriende” staatshoofd. Zelfs de Ost-erweiterung is in volle gang.

  Ik kan me nog heel goed herinneren dat het verscheidene jaren heeft geduurd voordat de eerste lugubere verhalen over de oorlog bang naar buiten kwamen. Bang, want het waren niet de Duitsers die het gevaarlijkst waren. Het gevaarlijkst waren je Nederlandse buren die al altijd zo vriendelijk naar je zwaaiden in een cultuur van mensen die eigenlijk elkaars vijanden zijn.

  • Serviel volk, zeg je! De mate waarin men de amerikaanse, kijk ze krijgen van mij niet eens een hoofdletter, wankuluur omarmt is meer dan tenenkrommend.
   Het ergste vind ik de taalvervuiling en dan de gore mediakliek met het journaille wat klakkeloos ieder diktaat opdreunt en napapagaait. Daarnaast is Rusland…slecht..!
   Shirtjes ofwel hemdjes met bijna zonder uitzondering alleen maar amerikaanse kreten en afbeeldingen, om van te kotsen. In de poulaire muziek ´kultuur´ hoor je vaak alleen maar amerikaanse rotzooi en dan zie ik ook nog jonge mensen met die domme hand en arm gebaartjes zoals die donkergekleurde sneldichters met begeleidende deun dat doen.
   Misschien maakt een vette nucleaire bom van Putty hier dan eindelijk een einde aan.
   Dit volk is zoooooo gemanipuleerd om de provincie van Schurkenstaat de VS te zijn dat ze het niet zelf meer in de gaten hebben.
   Gezien de mateloze collaboratie met de schurkenstaat maken we alle kans om flink onder vuur te komen liggen als buffer voor amerika. Daaaag westen van vernederland!

 7. Putin’s eigen TV kanaal RT meldde begin dit jaar dat Putin’s “Oude Vriend” Henry Kissinger in Moskou op bezoek was bij Pussy Putin. En Pussy Putin laat zich door de massa moordenaar en oorlogscrimineel Kissinger adviseren, want dit meldt RT

  Putin meets ‘old friend’ Kissinger visiting Russia
  https://www.rt.com/news/331194-putin-meets-friend-kissinger/

  En Pussy Putin doet niet alleen (Uranium) zaken met the gangster family Clinton, want hij heeft ook contact met de andere Amerikaanse presidentskandidaat Donnie Trump en dit meldde Trump in 2014 over Pussy Putin, terwijl Donnie T heden tren dage zoals een politicus betaamt liegt dat hij nooit met Pussy Putin contact heeft gehad…..

  Trump Claims He’s Never Spoken to Putin. In This 2014 Video, Trump Says He Did.
  http://www.motherjones.com/politics/2016/07/watch-trump-brag-of-speaking-to-vladimir-putin

  En deze uitspraak van de financieel crimineel Donnie T is ook veelzeggend voor een insider..

  Trump says Putin is ‘not going to go into Ukraine,’ despite Crimea
  http://edition.cnn.com/2016/07/31/politics/donald-trump-russia-ukraine-crimea-putin/

 8. Beste Amigo Rob Vellekoop.

  De zogenaamde door elite (West en Oost) bedachte, geplande en gepubliceerde oorlogspraatjes dient enkel en alleen om de rest van de mensheid (The 99,9%) bang te maken. Ik vind het jammer dat DLM hier aan mee doet… But Long Live the Freedom of Choice.

  Binnen enkele dagen worden in het kader van panem et circenses de Olympische Spelen gehouden. Deze keer in Ro de Janeiro en de Braziliaanse versie van Hillary Clinton señora la Bruja (heks) Dilma Rousseff is dan de gastvrouw.. Deze Braziliaanse import heks is ook een puppet van de elite net zoals mrs Clinton, Obomba en Pussy Putin, die ipv van het arme volk van Brazilië van voedsel en onderdak voorziet, miljarden dollars spendeerde en spendeert aan het afgelopen WK en aan de aankomende Olympische Spelen. En net zoals het afgelopen WK in Brasil zullen Bruja Dilma, Maniac Hillary en Pussy Putin plaats nemen in de VIP boxen en gezellig met elkaar het volk uitlachen, want deze egocentrische narcisten vinden zichzelf Very Important Person. aka VIP.. Mensen ipv naar de hersenloze sporten te kijken tijdens dit evenement, kunt U beter observeren hoe de Global elite zich vermaakt met elkaar en ten kostte van U…

  Enneh Effehhhhhhh copy / pastennnnnn

  De hegeliaanse dialectiek is het geliefde duivelse instrument van de global elite en helaas trappen er heden ten dage nog veel medemensen in. Want de egocentrische leiders van zowel de USA als Rusland zijn dikke vriendjes als het betreft zaken doen met de VOC mentaliteit hoog in het vaandel. Want als de USA en Rusland elkaars aartsvijanden zouden zijn, waarom kan Pussy Putin dan 20% van de Amerikaanse Uranium mijnen in bezit hebben en met goedkeuring van de Amerikaanse Autoriteiten ???????????? En van Uranium kan men toch atoom wapens maken!!!!!!!!!!!!!! Zie onderstaande link vanaf 49:10 (min;sec).

  CLINTON CASH OFFICIAL DOCUMENTARY MOVIE ( FULL )
  https://www.youtube.com/watch?v=7LYRUOd_QoM

  Zowel het Russische Pravda als de Het Amerikaanse New York Times, beiden in handen van de GLOBAL ELITE, maakten melding over deze Uranium deal tussen deze 2 zogenaamde aartsvijanden…

  Cash Flowed to Clinton Foundation Amid Russian Uranium Deal
  http://www.nytimes.com/2015/04/24/us/cash-flowed-to-clinton-foundation-as-russians-pressed-for-control-of-uranium-company.html

  Dus je bent volgens main stream media en een deel van de alternatieve media elkaars aartsvijanden, echter in de realiteit verkoopt de Amerikaanse regering 20% van haar Uranium activiteiten aan hun “grote aartsvijand” Rusland…..

  En dit artikel daarover is ook veelzeggend.

  Flashback: When the Clintons Loved Russia Enough to Sell Them Our Uranium
  http://www.breitbart.com/2016-presidential-race/2016/07/25/flashback-clintons-loved-russia-enough-sell-uranium/

  In de hedendaagse alternatieve media lees ik ook onzin verhalen over de Russische dictator Pussy Putin en dat hij zgn de Rothschilds aanpakt, echter in de praktijk financiert en ondersteunt de Russische CENTRALE BANK de Amerikaanse Yankee Dollar…. Zie en luister aandachtig deze uitleg in deze

  Nikolai Starikov How Does The Central Bank of Russia Work (Eng Sub)
  https://www.youtube.com/watch?v=xWzNT3H8aUQ

  En zie ook mijn commentaren betreft het zakendoen tussen de Russische – en Amerikaanse Oliebedrijven en waarbij de VOC mentaliteit ook hoog in het vaandel staat.

  En beste medelanders de de elite en hun trawanten zijn weer plannen aan het uitbroeden op financieel vlak en waarbij U (het volk) weer uitgebuit zal worden. Luister o.a. naar dit interview daarover

  PLANETARY PONZI IMPLODING — Mitchell Feierstein
  https://www.youtube.com/watch?v=v5Lig2gmtCE

  The Global Elite doet helaas ook aan lange termijn planning en in 1988 stond afgebeeld op de cover van het huis aan huis blad van de elite genaamd the Economist een uit het as (van verband geldpapier) herrijzende Phoenix Vogel met een een nieuwe wereld munt met het jaartal 2018 erop afgedrukt…….. Is dat een conspiracy theorie of een conspiracy feit????????????? U bent geheel vrij om Uw eigen oordeel te vellen in deze…

  The “Phoenix” New World Currency Revealed
  https://www.youtube.com/watch?v=Tl6NxH65mGU

  • Jij gelooft niet in de mogelijkheid dat er een oorlog uitbreekt tussen NAVO (lees:VS) en Rusland?

   • Nee amigo, ik geloof daar totaal niet in, want Pussy Putin en de dictators van de VS doen zaken met elkaar o.a. in Uranium, zie mijn andere commentaren.

    • Beste Pablo,ik denk dat we allemaal wel een idee hebben van de werkelijke macht achter de schermen. Een klein percentage van de mensheid is echter bereid dit te geloven. Wat we wel kunnen aantonen en wat de meeste mensen kunnen zien is de honger naar oorlog, al doen de westerse mainstream media nog zo hun best om te suggereren dat ‘de andere kant’ de aanstichter daarvan is. Wat ik met mijn artikelen probeer is in ieder geval het eenzijdige beeld dat door de media wordt opgeroepen completer te maken. Daarom laat ik Poetin aan het woord. Hij vertelt namelijk interessante dingen over de relatie met de Amerikanen en over het rakettenschild. Deze zaken worden door onze media anders voorgesteld. Vervolgens is het aan de lezer om een mening te vormen.
     Natuurlijk zou ik in iedere actie van de grootmachten de hand van de cabal kunnen zien. Maar wat brengt ons dat. Deze stille achtergrond macht is de ver van ons bed show. Wij hebben in eerste instantie te maken met onze regering, die wij als burger willen beinvoeden. Door ons actiever politiek op te stellen lopen wij vanzelf een keer tegen de stille macht aan, maar daarvoor moeten we eerst de hobbel naar ons eigen parlement nemen.

     • Hola aloha amigo Rob,

      Pussy Putin is net zoals zijn medeleden van de cabal een narcistische psychopaat en daarom trap ik NOOIT in zijn leugenachtige politieke praatjes. Die vent is net zo ziekelijk van geest als Obama, Clinton of Trump. Politiek is nu eenmaal gebaseerd en gestoeld op desillusie en het misleiden van het volk. Daarom besteed ik mijn aandacht om mijn medemensen daarop te wijzen en zij zijn geheel vrij wat ermee te doen en daarbij ben ik mij ook van bewust hoe geconditioneerd en gemanipuleerd mijn medemens zijn op dit gebied en daardoor zij steeds in die zgn mooie praatjes van politici trappen en geloven.. Maar ikzelf blijf consistent dezelfde boodschap uitdragen en die is, ALLE politici zijn narcistische psychopaten en wie meent over anderen te mogen regeren en politiek te bedrijven over anderen is een egocentrische dictator..

      In Amerika zijn er dit jaar op 8 November 2016 weer presidentsverkiezingen en daar geldt hetzelfde voor, want of je nu voor Clinton of Trump kiest, in beide gevallen kies je voor het kwaad of zoals in het onderstaande artikel wordt aangegeven, kiezen voor het minste kwaad, dus uiteindelijk kies je alsnog voor het kwaad en zal hiermee dezelfde ellende dat daarmee gepaard gaat continueren en zal er daardoor geen veranderingen plaatsvinden ten bate van het volk.

      Gelukkig zijn er echter heden ten dage genoeg medemensen op onze prachtige planeet, die het beu zijn om iedere keer weer tussen pest en cholera te kiezen, want beiden genezen niet de ziekte genaamd politiek bedrijven? En zoals ik eerder hier heb aangegeven, ik ben een techneut van beroep en als wij in de techniek door blijven gaan en aanmodderen met een foutieve constructie, dan zal deze nooit goed werken en daardoor dienen wij iets nieuws te ontwikkelen. Enneh het ware inzicht komt voort uit het denken buiten de gebaande paden.

      Kiezen voor het minste kwaad of het einde van de politieke passie
      http://www.dewereldmorgen.be/artikel/2016/07/27/kiezen-voor-het-minste-kwaad-of-het-einde-van-de-politieke-passie

      In het onderstaande video wordt daarover ook interessante uitspraken gedaan door James Corbett

      Trump or Clinton? – Questions For Corbett
      https://www.youtube.com/watch?v=8lDQBr3RJDs

      Saludos en ik wens je een fijn weekend toe amigo,

      Pablo

   • Enneh amigo Rob, wat wel een nucleair gevaar voor ons allen is, zijn o.a. de oude Atoom /
    Kernonderzeeërs van zowel de Russen als de Amerikanen. Want die worden niet goed of helemaal niet ontmanteld zie o.a. de onderstaande video vanaf 18:50 min:sec

    Russians called traitors for protesting when radioactively poisoned
    https://www.youtube.com/watch?v=MbR00_W4gEo

    En de Yankees kennende zullen zij op dezelfde slordige wijze als de Russen omgaan met hun oud nucleair materiaal…. En daar vallen ook de oude atoomkoppen van andere kernwapens zoals kernraketten onder…

    Trouwens in het verleden was het al enkele keren bijna uitgelopen op een atoomoorlog omdat de techniek het begaf, waaronder ook de radars, die opeens de foutieve melding gaven dat de tegenpartij kernwapens had afgevuurd, wat echter niet zo bleek te zijn en door menselijk ingrijpen atoomoorlogen zijn voorkomen…….

    • War is good for business. Een oorlog tussen de voormalige grootmachten is niet ondenkbaar. Kunnen de grootmachten weer lekker hun kinderen op pad sturen om elkaar om zeep te helpen terwijl de leiders van diezelfde grootmachten gezellig bij elkaar op de koffie komen. Toch is het reeeler om een interne oorlog (burgeroorlog in de EU) te verwachten als een aanval van een externe vijand aangezien een externe vijand mensen samenbrengt en een interne oorlog mensen juist verdeeld.

     • Nico, geloof je dat werkelijk?
      Er zijn ook nog integere leiders daarvan ben ik overtuigd, alleen het westen wil het zo laten voorkomen, alsof overal boeven zijn.

      Dat de wereld zoveel onrechtvaardigheid kent, hebben we aan GB, de VS en Zio-Israel te danken, door eeuwenlang oorlog voor hun eigen belang te voeren.
      De wereld is klein geworden als je bedenkt welke gigantische invloed het toedoen van deze landen hierboven op de tegenwoordige situatie van de wereld heeft.

      Niet alle leiders van landen horen bij deze club, alleen diegene die door deze elite als infiltranten in sleutelposities geïnstalleerd zijn, bijvoorbeeld via ngo’s en via steun voor de oppositie, die de belangen van de elite (toevallig,onbewust) steunen.

     • Hola aloha amigo Nico,

      zoals meestal gebruikelijk is, onderschrijf ik n ook geheel jouw bovenstaande visie..

      Enneh ik heb iets leuks om met je samen te delen. Ik werk namelijk sinds mei bij een nutsbedrijf enneh vanochtend begon daar een collega tijdens de koffie pauze te vertellen, dat wij in NL in een vrij land leven. Waarop ik aan hem mededeelde, dat Holanda een koninkrijk is en daarom een polder dictatuur is en waarbij men niet vrij is om de polder dictator en zijn familie te omschrijven zoals zij werkelijk zijn, namelijk parasieten. De betreffende collega waarmee ik tot dan toe een normaal contact had, werd heel boos op mij en begon mij persoonlijk te bejegenen, echter hij gebruikte nog net geen scheldwoorden. Ik diende hem daarop weer van repliek en ook zonder scheldwoorden te gebruiken en toen hij met een bek vol tanden zat, stond hij op en liep als een klein kind weg naar zijn werkplek toe…. En tijdens de daarop volgende lunch ging hij ergens anders zitten in de kantine.. En op mijn werkplek zit hij achter mij en sinds mijn uitspraken vanochtend over de polder dictatuur negeert hij mij volkomen. Ach hij is daar geheel vrij in, hi hi hi en zijn gedrag is net zo kinderlijk en lachwekkend als dat van PVV-Patsie Corbinson aka de huis-PVV’er van DLM 🙂 . En met zulke onderdanige Orange Sheeple als mijn collega wil ik sowieso zo min mogelijk communiceren, want dat gaat ten alle tijden ten kostte van de freedom of speech… Ik wilde nog wel tegen hem zeggen, hoe het mogelijk is als hij beweert dat wij in een vrij land wonen, dat hij dan vervolgens als een klein kind boos wegloopt als een collega een andere mening is toebedeelt betreft de polder dictatuur. Echter ik heb wijselijk mijn mond gehouden deze X, maar ik heb veel binnenpret aan overgehouden. En na volgende week gaat hij 4 weken met zijn sleurhut naar de Achterhoek en dan kan ie daar effeh bijkomen. Die vent is trouwens 50+, maar dat zijn ook meestal de diehard Oranje fans… Hij weet dat ik in Colombia ben geboren en ook ben opgegroeid in Venezuela en zoals een polder tokkie betaamt, kwalificeert hij deze landen als apenlanden, echter zoals je weet ben ik niet op mijn mondje gevallen en dan diss(te) en bash(te) ik hem altijd en lachte hem keihard uit en misschien speelde dat ook vanochtend mee. Ja amigo van opgedane levenservaringen leer ik veel meer, dan boeken erover te lezen of reportages erover te bekijken..

      Saludos, een boks en een fijn weekend toegewenst,

      Pablo

     • Yo yo amigo anarkista Nico,

      Zoals jij terecht opmerkt is the global elite bezig om in vele landen “the marshal law” in te stellen. Zie o.a. Frankrijk, Turkije en Duitsland waar men door false flag operaties de staat van beleg heeft ingevoerd. Of door de global elite bedachte, opgetuigde en uitgevoerde massa migratie van o.a. medemensen uit het Midden Oosten waaronder Syrië en Irak om een clash van Civilization tot stand te brengen, waarbij culturele diversiteit tegen elkaar wordt uitgespeeld en opgezet. Deze ziekelijke tactiek is door hen al bedacht aan eind van de vorige eeuw en deze psychopaten voelen zich zo machtig en ongrijpbaar dat zij deze uiterst duivelse praktijken publiekelijk verkondigen zoals o.a. CFR lid Samuel Huntington met zijn boek Clash of Civilizations uit 1993.

      The Government Illusion
      https://www.youtube.com/watch?v=t2eRSQqSXn0

      Betreft belastingen en regeringen zijn wij zoals meestal het geval is weer voor de volle 100% met elkaar eens mi amigo del polder. Onze mede-anarchist Larken Rose heeft daarover een uitstekende video presentatie over gemaakt en zelfs heel simpel uitgelegd en weergeven, echter het blijft een situatie te onbegrijpelijk en te ondoorgrondelijk voor 99,999% van de mensen om adequaat uit te leggen. Maarehhhh never never give up en daarom hierbij the Vid van Larken

      TheTinyDot
      https://www.youtube.com/watch?v=H6b70TUbdfs

      En voor mijn medelanders die geinteresseerd zijn geraakt en/of meer willen weten over het vaststaande feit dat ELKE regering gestoeld is op leugens + manipulatie en daardoor altijd haar beleid tot desillusie zal leiden, kan ik deze presentatie van Larken Rose aanraden om te beluisteren.

      Larken Rose: Government is an Illusion
      https://www.youtube.com/watch?v=xrKKyV6ynAs

      Ja amigo Nico toen ik in de jaren 80 naar Holanda emigreerde had je ook al politieke psychopaten rondlopen in de Lage Landen a/d Noordzee zoals o.a. Hans Janmaat, van Agt, Lubbers, Hans Wiegel en Wim Kok. Echter je had ook het geniale duo van Kooten en de Bie en de onderstaande sketch van deze 2 is zoooooooooooooo ……..

      Van Kooten en de Bie – De groenteman en de Turk
      https://www.youtube.com/watch?v=bzC1dhjq0Hw

    • Hallo Pablo,
     heb je eigenlijk de link van Poetins speech bekeken?
     Dan zou je al meteen het verschil kunnen zien…
     Alle mensen luisterden, Poetin praat vrij, zonder teleprompter.
     Het niveau is zo veel hoger, dan het gemiddelde westerse gebeuren.
     Dat alleen al laat me zien dat Poetin iemand is die met zijn volk samen een eenheid wil zijn, en niet als in het westen de burgers niet serieus nemen en juist steeds meer achteruitgang scheppen, en ontevredenheid onder de bevolking laten groeien, zodat men zich als burger totaal ‘verloren’ voelt en boos wordt op de door de overheid aangewezen vijand…zie je dan niet het verschil?

     • Mevrouw Nikka,

      De door Uw persoon geliefde dictator pussy Putin is net zo een maniak als elke Amerikaanse president en daarom is hij ook dikke vriendjes met oorlogsmisdadiger Henry Kissinger en laat hij zich door deze crimineel adviseren.

      Vladimir Putin and Henry Kissinger Meet To Discuss New World Order
      https://www.youtube.com/watch?v=8z8MfimxPnw

      En daarom deelt Pussy Putin aan zijn andere NWO maatje en diehard zionist Berel Lazar, een vrijmetselaars lintje, genaamd Order of Merit, uit en dat is zelfs uitgezonden op Putin’s treurbuis kanaal RT…

      Rabbi Berel Lazar awarded Order of Merit – Kremlin
      https://www.youtube.com/watch?v=bNHLm1qeb4Q

      Ja dictator Pussy Putin wordt omringd en geadviseerd door duistere gasten en daarom wordt hij verheerlijk door zijn zionistische mattie en partner in crime Berel

      Rabbi Berel Lazar about Putin
      https://www.youtube.com/watch?v=i-SgcKeKvqQ

     • Yo Pablo,
      Dat soort confrontaties zijn mij niet geheel onbekend. Net als het niet willen inzien dat Putin net zo fout is als iedere andere politicus die zijn / haar inkomen vergaart door het af te persen van de bevolking (belasting). Zolang mensen niet in willen zien dat het parasiteren is is het dweilen met de kraan open. Dus Nika, hier heb je mijn mening over Putin en als je goed had gelezen schat ik eerder in dat de EU in een burgeroorlog of ‘staat van beleg / martial law’ situatie zal belanden als dat er een oorlog komt tussen de NAVO en de BRICS landen.
      Pablo, gewoon een tactisch zaadje planten en laten gaarsmoren in zijn eigen vet.

      Goed goan.

 9. Onder het oppervlak van het Yellowstone park broeit al jaren een z.g.n. caldron.
  Dit is de magmahaard onder een (nog) slapende vulkaan.
  Onderzoek toont aan dat deze zeer actief is en druk aan het opbouwen.
  Wanner deze loeihete steenpuist explodeerd heeft amerika de handen vol aan zich zelf en het tectonische plateau waar de VS zich op heeft gevestigd krijgt een schok als nooit tevoren.

  Deze schurkenstaat wat is gegijzeld door regelrechte satanisten heeft de ambitie om alle volkeren te onderwerpen aan een gruwelijk onmenselijke fascistoïde dictatuur waabij Hitler-Duitsland vergeleken een kinderspeeltuin was.
  De Russen beseffen dit en zien de agenda zich uitrollen. De VS en haar collaborateurs, incl. vernederland, kruipen tegen iedere afspraak in tegen de Russische grens en blijven provoceren en bespelen de propaganda media op dezelfde manier zoals Joseph Goebbels dat deed in de jaren 30 en 40.
  Een false flag gaat er gewoontegetrouw voor zorgen dat de bom barst. Iets dergelijks gebeurde in Gleiwitz, Polen als startsein voor de tweede wereldoorlog.
  Alle Amerikanen die zuiver in het leven staan wens ik alle sterkte toe als mensen wiens zielsverwandschap ik deel maar hoop voordat de rode knoppen worden ingedrukt, de vulkaan een einde maakt aan dit satanische ritueel!

  • Als dat gaat gebeuren, dan hebben we in de gehele wereld een probleem, omdat het een klimaatverandering veroorzaakt en ook donkerheid, aardbevingen, vloedgolven etc.

   Ken je al de soortgelijke super vulkaan in de EIfel, Laacher See?
   Die blijkt ook nog steeds actief te zijn…met een ’trillingsmachine’ als HAARP kan je die zo weer wakker kittelen…deze technische mogelijkheid bestaat er tenminste…
   En het is ook hoax gevoelig natuurlijk.

   Ik vertrouw iig de VS en haar ‘vrienden’ in deze voor geen meter…

   De VS hebben trouwens in 2014 al voor het geval dat er zoiets in de VS gaat gebeuren aan o.a. Zuid-Afrika gevraagd om miljoenen amerikanen op te nemen voor geld.

   http://www.fromthetrenchesworldreport.com/u-s-govt-quietly-soliciting-other-countries-to-house-americans-if-yellowstone-super-volcano-erupts/83038

 10. Een herhaling van in de geschiedenis herhaaldelijk is voorgevallen, wil niemand nog eens beleven?

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.